poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejne kontuzj przed meczem z Polonią

Biednemu zawsze wiatr wieje w oczy. Nie dość, że z powodu kartek w niedzielę przeciw Polonii Warszawa nie będą mogli zagrać Paweł Galiński i Łukasz Jasiński, to pod dużym znakiem zapytania stoi występ Tomasza Łuby i Michała Rozkwitalskiego. Obydwaj zawodnicy narzekają na kontuzje.

Tomasz Łuba urazu nabawił się w sobotnim spotkaniu z Górnikiem Polkowice (przegranym 2:5).
- Tomek narzeka na ból w pachwinie - informuje kierownik drużyny Artur Śliwecki. - Być może jest to tylko lekkie naciągnięcie ścięgna, ale obecnie Tomek nie trenuje.

Wczoraj podczas treningu kontuzji kolana nabawił się także Michał Rozkwitalski. Napastnik biało-czerwonych ucierpiał w starciu z Łukaszem Jasińskim.
Choć nie ma specjalnej rywalizacji o miejsce w wyjściowej jedenastce, to na treningach nikt nie odpuszcza - przyznaje Śliwecki. - Szczególnie Łukasz Jasiński znany jest z tego, że nie odpuści żadnej piłki.

Ewentualna strata Łuby i Rozkwitalskiego to kolejne, bolesne ubytki w składzie biało-czerwonych przed arcyważnym meczem z Polonią Warszawa. Tym bardziej, że z kontuzją nadal zmaga się Łukasz Adamski i również jego występ w niedzielnym spotkaniu stoi pod dużym znakiem zapytania. A wobec absencji Jasińskiego i Galińskiego kadra na spotkanie z „Czarnymi Koszulami" będzie bardzo szczupła, a dodatkowo przy ustalaniu składu nie będzie można brać pod uwag Kamila Ulmana, który wczoraj przeszedł operację kciuka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejne kontuzj przed meczem z Polonią

czyli przegramy i to nie skromnie

___POLAK___TO___JA___

a Kudrycki bronić nie umie

umie bronic ale nie ma wystarczajacego doswiadczenia. Mozna wygrac - trzeba wierzyc.

Po ostatnim meczu i jeszcze z takimi brakami w składzie trudno myśleć o zwycięstwie . Jak będzie remis to będzie naprawdę dobrze .

Nie ma doświadczenia? Kudrycki ma 33 lata! A to że do tego czasu nie zdążył zaistnieć to już samo o sobie świadczy. No dobra zaużmy, że Kudrycki nie popełni takich błędów jak np patrzenie na piłkę wpadającą w środek metr od niego(4 gol dla Polkowic). Co z tego skoro piłkarze Poloni nie będą mieli dla niego żanego respektu. Uuuu to może być kolejna fatalna porażka, ale na mecz jadę. Chyba jestem masochistą.

Wie ktoś czemu nie działa www.lks.4lomza.pl ?

Ja pier... jakie ja błędy popełniam,kiedyś tego nie było ,kiedyś nie było internetu.

adrian1988 przypatrz się ,4 gol - poszedł Kurdycki w jedną stronę i mimo iż ta piłka spadła obok niego ,to choćby nie wiem jak się wyciągnął nie miałby szans.Następne sytuacje,karny,to wiadomo,a jak Rybski go lobnął,to jakby Kudrycki nie wyszedł ,to i tak sam na sam miałby Rybski,to nie jego wina ,że padło tyle bramek ,a obrony.

Nie umie bronić na poziomie 2 ligi i tyle. Teraz dopiero ludzie doceniają co znaczy dobry bramkarz taki jak Ulman.

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Kudrycki napewno meczu życia to niezagrał :| Ale winić jego za wszystkie bramki także niemożna, ponieważ w durzym stopniu zawiniła obrona, ale czemu sie dziwic jak byly takie braki ze Tomek Łuba grał w obronie... Niestety sytułacja do tego zmusiła... Widać brak Kamila Ulmana ale cóż zrobić taka jest piłka i skoro jest Kudryski to on musi bronić i nic na to nieporadzimy, on niejest taki fatalny ale Kamila naprawdę brakuj ! Powodzenia dla Kudryckiego w meczy z KSP W-Wa ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org