Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ogłoszenia |
Czy każde ogłoszenie, które sie tutaj da, kończy sie głupimi żartami i nabijaniem się? Bo mi sie wydaje że tak...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ogłoszenia |
oczywiście chodzi o ogłoszenia do bezcennej
|
|
To forum,ogłoszeń się tu nie daje.
|
|
ogłoszenie dałem do bezcennej nie na forum. czytać nie umiesz? "oczywiście chodzi o ogłoszenia do bezcennej"
|
|
to dlatego ze bezcenna jest za darmo, wiec każdy dzieciak może wziąć sobie a ze niedawno była 1sza komunia i dzieci podostawały telefony komórkowe to dzwonią bo chcą zaistnieć w towarzystwie.
|
|
maciek1990 umiem czytać,niezrozumialem cię. Poprostu mialeś pecha z tym ogłoszeniem,jeśli można tak powiedziec.
|
|
Mam niestety podobne doswiadczenia :( czesto daje ogloszenia o sprzedazy np. zwierzecia jakiegos i nagminnie dzwonia z komorek malolaty, czesto podchmielone lub niby-dowcipni i udajac kupca serwuja bzdurne pytania. Ostatnio, jak tylko sie zorientuje z kim mam do czynienia, specjalnie nie rozlaczam sie, niech traca kase. :) Pozdrawiam.
|
|
dokładnie... sprzedać chcę świnkę morską a dzieciak wyjeżdża z pytaniem: "czy ona sie pod nóż nadaje?" :-\
|
|
a nadaje się ?... :P ________ Malachit
|
|
Kiedyś jak jeszcze mało kto wiedział co to jest identyfikacja numeru dzwoniącego... (komórki to chyba wtedy tylko na filmach mieli) zrobił się taki "bum" na telefony stacjonarne... każdy już prawie miał... :-) wtedy przynajmniej z raz/dwa razy w tygodniu musiał ktoś zadzwonić z głupim dowcipem... nawet niemacie pojęcia z jakimi reakcjami ludzkimi się spotykałem jak się oddzwaniało i mówiło: "dzieńdobry komenda wojewódzka....itd" - ludzie płakali przez telefon :-) Byli bardziej skruszeni niż wtedy, gdy dzwonili i robili sobie żarty :-) W tamtych czasach nikt nie wiedział, że jest coś takiego jak "caller id" - można urządzenie było w usa za odpowiednią kwotę kupić... a w polsce po napisaniu setki podań i uiszczeniu jeszcze bardziej "odpowiedniej" sumy można było sobie taką usługę uruchomić..... a, że nie było czegoś takiego jak "ochrona danych osobowych" to jak się zadzwoniło do biura numerów to można było KAŻDEJ informacji zasięgnąć... Dziś też można się dowiedzieć kto do Ciebie dzwoni(nawet zastrzeżony), ale nie jest to już takie proste jak kiedyś... Ale jak już się dowiesz.... to wierz mi, że można robić sobie z kogoś takie jaja.... że na zawsze odechce mu się robić Tobie żarty... :-)
|
|
Malachit raczej nie zbyt się nadaje :] i tak juz chyba wiem kto to więc.. :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |