czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Siłownia

cos polecacie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Siłownia

Przejrzenie poprzednich tematów i nie zaśmiecanie forum

dziekuję za informację ale za arogancję nie !
Pozdrawiam serdecznie, może jeszcze ktoś coś napisze?

otwieraja nowo siłownie relax na dmowskiego od tej soboty zapraszamy bardzo serdecznie widziałem wnetrze tej siłowni mysle ze bedzie jedna z lepszych jak nienajlepsza w łomzy dla kazdego cos miłego i cena przystepna

Relax. Polecam

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Próba reklamy?.Tylko czemu po najtańszej lini.)))

To mam skorzystac z tej reklamy czy nie ?
A wogóle to wracam po urlopie a tu tak niemiło sie mi odpowiada na post.... abcd się nie popisał....

a przeciez zapytałam jak człowiek...

Dla kobiety najbardziej polecałbym siłownię "Ewa" ,ponadto sama mozesz sie przejsc i zobaczyc czy sprzet Ci odpowiada albo instruktor ;)

A ja się jednak z mieczkosiem997 nie zgodzę.wiem co piszę bo chodzę do ewy.jednak jestem niezadowolona.ogólnie siłownia może byc ale też żadna rewelacja .ale atmosfera i ten cały właściciel ...niestety nie jest to tylko moje zdanie.i powiem ci ,że przenosze się z koleżankami do tej relax.wiem od znajomych ,że ten facet ma pojęcie o tym co robi i to spore.a i siłownia podobno lepsza jak ewa.jak mam płacic to musze wiedziec za co i być zadowolona .no nie tak?sądze ,że przynajmniej na początku będzie dbał o klientów bo proste,że bedzie mu zależało ich przyciągnąć.normalnie tak się robi. w ewie niestety spoczął. na laurach. w sobotę idę pierwszy raz do relax.napiszę jakie wrażenia .to narazie/

a skąd masz te wiadomości? .piszesz tak obiektywnie czy masz w tym jakiś interes bo szczerze mówiąc się tam wybieram

to było pytanie do tito ortiz co poleca relax

Witam. W Ewie:
- nie można wydawać dziwnych dźwięków i odgłosów, przeklinać itp (wszędzie wiszą kartki informujące o tych zasadach) :-)
- na maszynach aerobowych w karnecie podstawowym za 80 zł można korzystać tylko 2 razy w tygodniu po 30min (trzeba dopłacać)
- woda w kranie jest tylko zimna (ciepła za opłatą)
- klima jest ale nie ma opcji żeby ktoś ja włączył ( dopłata po 50zł do karnetu i klima będzie)
- nie ma żadnych odżywek do kupienia
- w soboty tylko od 10 - 12 rano (niedziela nie czynne)
+ jest czysto
+ dożo sprzętu to nie trzeba czekać w kolejce (albo mało ćwiczących :-).)
+ otwarta od 8 do 21
itp itd
Ja osobiście przepisuje sie do nowo otwartej siłowni po dawnym RELAXIE
Pozdrawiam

mimo że ma to moj znajomy pisze jak najbardziej obiektywnie zwiedziłem pare siłowni i mysle ze tam jest naprawde w porzadku fajny klimat czysciutko naprawde sprzetu jest maksymalnie duzo na gorze sztangi na dole same maszyny bieznie i naprawde fajne maszyny dla dziewczyn no i klima !!!!! cena przystepna bez jakis głupot jak wymysla ten chłopczyk ewie,duzo bedzie tez odzywek chyba najlepsza siłka w miesciedo soboty

Ja wogóle nie rozumiem, dlaczego wlasciele silowni(bo nie tylko w Ewie tak jest) nie wlączaja klimy. Ja zrezygnowalam z Ewy, wlasnie dlatego, ze wlasciciel nie raczyl uruchomic tego urzadzenia nawet w lipcu, kiedy bylo upalnie i temparetura w pomieszczeniu przekraczala nieraz 30 kilka stopni. nie dalo sie cwiczyc w takich masakrycznych warunkach. Mysle, ze karnet 80 zl miesiecznie moglby pokryc koszt wlaczania klimy.

dream on

Zapomniałem dodać: w Ewie karnet kosztuje 80 zł ale ... jest haczyk !!!!
- karnet ważny jest tylko przez 4 tygodnie i nikogo nie obchodzi ze czasami jest 5 sobót w miesiącu.
- np. kupujesz karnet 1 maja do masz go tylko do 28 maja itp.
- w skali roku wychodzi, że płacisz za 13-14 miesiecy w roku :-)

Stefanek masz racje to taka kiepska reklama.

Dziewczeta wydaje mi się , ze od siłowni lepszy jest fajny instruktor.
Serdecznie polecam

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

do tito ortiz
dzięki to własnie wszystko słyszałam od znajomych.myślę ,że informacja taka sama od parunastu osób jest wiarygodna.spotkamy się w sobotę.pozdrawiam

Kulig, przeciesz TERI w swoim poście podała znacznie więcej powodów, a jak dla niej ważne jest dobre podejście instruktora, to też jest wystarczający powód, ponieważ płaci za to pieniądze i to nie małe.

a co to na reklame nie stać tylko na forum ,najleprza reklama to czas jeden relaks już był i co nie ma a tu relaks bis jak długo lepiej napiszcie co w nowym relaksie za darmo wszystko za darmo bo jak chodziłam 2 miesiące to za darmo albo za 10zł bo jakis typ pieniadze brał do kieszeni ,jak za darmo to warto ,a kto w relaksie bis będzie instruktorem i z jakim wykształceniem bo znów tylko krzywde moze zrobic tak jak poprzednio chodziłam po pierwszym treningu chodzić nie mogłam ,bo taki rudy kazał mi wszystko robic po 25 razy już póżniej go nie znosiłam ,teraz też słyszałam że ten nowy relaks to dla pakierów śmierdzacych tak jak poprzednio

myślę,że nie dużo słyszałam podobno sprzęt super i z klasą .taką samą jak poprzednio to chyba nie było by sensu inwestowac i przenosić to pewnie nie tak jak ze sklepem odzieżowym.pewnie trochę gimnastyki trzeba do ustawienia tych maszyn.no i sądzę ,że kosztują.zresztą jutro się dowiemy.

Sylwia twoja reakcja organizmu jest naturalna-zawsze tak jest po pierwszych treningach-tzw zakwasy.W miarę wzrostu stażu treningowego dolegliwość mija
Dawny RELAX ja sobie chwalę.Uczęszczałem tam kilka lat--był dobry sprzęt za rozsądną cenę.
Zobaczymy jaka będzie reaktywacja :)Do zobaczenia :)

INTERCOSMETICS
Moze niewielka siłownia.. ale kupujesz karnet i ćwiczysz ile chcesz

No i jak wrażenia Panowie i Panie ?

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

JEST SUPER .NIC NIE PRZEREKLAMOWANY TEN RELAX.SPRZĘT SUPER .KLIMA CHODZI CZYŚCIUTKO.WŁAŚCICIEL BARDZO PRZYJEMNY .POMOŻE,DORADZI FACHOWO.MA POJĘCIE O TYM CO ROBI.ATMOSFERA NAPRAWDĘ REWELACYJNA.CHODZI SIĘ Z PRZYJEMNOŚCIĄ.A I NIE DROGO 65 ZŁ. I ĆWICZYSZ ILE CHCESZ .POLECAM .JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA .CHYBA NAJLEPSZA SIŁOWNIA W ŁOMŻY

a dużo osób tam chodzi? są kolejki do sprzętu?

Intercosmetics na Wyszyńskiego

sprzętu jest do oporu,nie trzeba czekać

chodzę tam i polecam :)

Czy klienci dalej sa zadowoleni z tej silowni, czy troche stracila ona na wartosci ?

arek111 o ktora silownie Ci chodzi ? :)

relax polecam.

Kurcze wlasnie zapomnialem dodac, chodzi mi o silownie relax

Ja osobiście jestem zadowolony. Cały czas dokupowany jest nowy sprzęt. Przydała by się nowa ławka do barków i jakaś porządna brama do przysiadów, a tak poza tym wszystko ok. Każdy znajdzie coś dla siebie, najlepiej samemu sprawdzić i wyrobić sobie własne zdanie.

a nie wiecie czy w relaxie jest aerobic?? Bo w Ewie to jest tylko troche drogi jak na moje fundusze:/ Może polecicie jakiś dobry i niezbyt drogi aerobic??

W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów

polecam Intercosmetic :)

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

no chyba wy na głowe upadli , jak chcecie miec dupe obsmarowana na temat waszego wyglądu , ubrania itp to oczywiście zapraszam do Intercosmetic. Tam się kometuje wszystkich i wszystko.

Nasza

Niema to jak siłownia ZIBI POLECAM!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org