poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tinky Winky jesteśmy z Tobą!

W wyniku zakrojonej na niespotykanie szeroką skalę akcji, prowadzonej przez grupę przebywającą zbyt długo na słońcu, akcji mającej na celu zdyskredytowanie postaci naszego przyaciela PROTESTUJEMY!
Tinky Winky trzymaj się i nie daj się! jesteśmy z Tobą!
Bolek i Lolek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tinky Winky jesteśmy z Tobą!

Hehe w Polsce to zawsze znajdą jakąś aferę...Ktoś sobie przez przypadek dorysował mu torebkę i bach :P Wielka afera... :P

lol

swoją drogą bajka beznadziejna, robi dzieciom wodę z mózgu

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

DamanE3 - psychologu wczesnodziecięcy!

Powiedz w jaki sposób oni tę wodę robią?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

http://youtube.com/watch?v=k45CeBlNB7w tu jest najlepszy przyklad ze w telewizji mowia prawde!!! HEHE teletubisie sa zboczone a szczegolnie ten Tinky Winky!! Zrobic cos takiego swojej kolezance!!HANBA!!!

Wytepic pedalstwo !

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

O Boże, widziesz i nie grzmisz na ten ciemnogród zwany Polską...Hmm to ja mam pomysł, zakazać Bolka i Lolka(chodzą trzymając się za rękę), zakazać smerfów(100 smerfów a tylko jedna smerfetka....sex grupowy..? czy wioska gejów?), zakazać Misia Koralgola(bo nosi korale), zakazać żwirka i muchomorka (też ponoć geje). Cudza głupota naprawde potrafi bić po oczach.
Współczuje ludziom, któzy myślą podobnie jak autor "afery". Skrzywiona psychika to nie żarty...

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Cleric ?? Powiedz jeszcze ze popierasz pedałów... Wytępić, wywieść na syberie, ogrodzić murem i jebn_ąć tam bombe !

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

luizfernandez
Gdzie ja napisałem, że popieram "pedałów" ? Dziwi mnie tylko, że w cywilizowanym kraju, jakiś półinteligent wszyna jakąś aferę z powodu teletubisia! Przecież cały świat z nas się śmieje. Ale widzę, że ludzio mto nie przeszkadza, co usłyszą w telewizji to przyjmują jako absolut...zero własnych refleksji...myślenie naprawdę nie boli. To jest naprawdę paranoja, bajeczka dla niemowlaków, które nie mają pojęcia co to jest gej, lesbijka czy popęd seksualny. Zastanówcie się trochę ludzie...

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

ja osobiście niesłyszałam aby teletubisie wywołały u kogoś popęd seksualny za to słyszałam że dzieciak miał ciekawe praktyki po obejrzeniu batmana(skoczył z okna w czarnym płaszczu, myślał że może latać), i do batmana nikt nie ma wątów.
jak byłam w gimnazjum chłopcy mieli ten problem że dosłownie wszystko kojarzyli z seksem myślałam że to mija z wiekiem niestety................

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org