Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co za klub54 czy jakos tak |
Witam wszystkich i mam pytanie co sądzicie o klubie54? Dużo dziewczyn skromnie bardzo ubranych :)))) LORD ON
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co za klub54 czy jakos tak |
Jesli chodzi ci o lokale w ktorych dziewczyny sa ubrane w skromne kreacje to polecam Night Cluby tam znajdziesz to czego szukasz Hoł, Hoł ,Hoł
|
|
To jedyne spostrzezenie?!? Musza Cie hormony rozsadzac.... pzdr Wafel
|
|
to bylo do lordka oczywiscie - czy jakos tak....
|
|
ja tam jeszcze nie byłem ludzie możecie chociaz odpowiedziec czy durne odzywki odrazu musza lecieć LORD ON
|
|
ja tam jeszcze nie byłem ludzie możecie odpowiedziec czy odrazu muszą durne odzywki lecieć LORD ON
|
|
lordek to idz tam i sprawdz sam. po co ci bazowac na opiniach innych? w koncu ile ludzi, tylez samo opinii...
|
|
Lordek a jak Ci powiem ze w domu emeryta sa faje dupeczki i laski to pojdziesz:):) idz do 54 i sprawdz sam co tam sie dzieje Hoł, Hoł ,Hoł
|
|
ejjjj...ja tam jeszce nie bylem...teraz studiuje poza miastem...co to za klub??? jak tam jest?? bardziej konkretne opinie prosze.... :)))
|
|
Ja tam jeszcze nie byłam Ale znam właścicieli, sa to młodzi ludzie po studiach Kupili 4 stoły bilardowe i z tego co mówią zadbali o atmosferę i schludny wygląd lokalu W sumie zajmuje on 300m2 także mały nie jest A klientów maja dużo od pierwszego dnia Radze się przejsć samemu i sprawdzić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |