poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łks Łomża vs Górnik Polkowice

Łks nie popisal sie dzisiaj na Łomzynskim stadionie mecz zakonczyl sie wynikiem 5:2 dla Gornika.... :|

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łks Łomża vs Górnik Polkowice

TRAGEDIA !!!!

RUMCAJS

3 liga 3 liga ŁKS ...

to była kompromitacja......skuteczność jak zwykle zawiodła...było kilka 100% akcji ale piłka nie wpadła do bramki......mało agresywna gra w wykonaniu naszych zawodników.....Tomek Łuba na obronie zawodził.....dużo strat w środku pola.....tragiczny mecz

No niestety, nasz zespół dopadły kontuzje i kartki które wyeliminowaly podstawowych graczy. Jesli ŁKS by wygral ten mecz to by byla sensacja w mojej ocenie ale oczywiscie wierzylem ze chłopaki powalczą.Nie myslalem ze porazka bedzie aż tak wysoka. No niestety taki jest sport........

wiadomo, że bez Dąbrowskiego, Jasińskiego, Galińskiego będzie ciężko...ale ta porazka to plama...pierwsza porażka na własnym stadionie w II lidze......a w dodatku Miedź rozbiła Polonię W. 4:0

mieszkaniec7 zapomniales jeszcze o Kamilu Ulmanie ktory przed meczem trenowal lecz nie wyszedl na boisko:/ dumni po zwycięstwie - wierni po porażce :( AVIVA LKS!

michal91 nie trenował a rozgrzewał Kudryckiego

**** z taką drużyną która została zbudowana na korupcji . Polkowice mają już pewny spadek do 3 ligi . ŁKS cały czas ma szanse ,żeby ominąć baraże , trzeba wygrać po prostu te dwa mecze które nam zostały .

ale kibice z młynu byli zajebiści heheh xDDD

a było nazwać stadion imieniem Marcina Brunona, to by i stadion był, i wyniki, i promocja miasta, a tak lypa, 7 rondo i dodatkowy kościół na Dmowskiego, a co ...................... imieniem Macieja po wieku wieków, amen.

ściemka wszystkim

Zaraz tam kompromitacja, każdy kto był na meczu ten widział, że mecz mógłby się inaczej potoczyć gdyby nie ta śmieszna decyzja sędziego o rzucie karnym dla Górnika.

Panowie

Miedź Legnica ( 17 miejsce w tabeli) ograła Polonię Warszawa ( 5 miejsce), aż
4 : 0 !

myślę, że w niedzielę za tydzień może być bardzo ciekawy mecz - obie ekipy będą się chciały zrehabilitować

pod warunkiem, że nasz ŁKS zagra o wiele lepiej, wtedy będzie szansa na zwycięstwo....ale Polonia będzie chciała się odbudować i zrehabilitować po dzisiejszej kompromitacji......gdyby sędzia nie podyktował dziś karnego dla Górnika i gdyby nasi piłkarze zagrali skuteczniej i agresywniej to mecz ułożyłby się inaczej.....
trzeba wyciągnać wnioski i podnieść się po tej porażce z Górnikiem...
Polonia ostatnio nie błyszczy, więc szansa na zwycięstwo będzie

michael0103 Jak wchodzilem na stadion to Ulman stal na bramce i bronil! Wiec nie wiem co on dokladnie wyczynial ale w kazdym badz razie stal na bramce:P heeh a co do meczu podobala mi sie akcja jak Delta podbiegla do kibicow jak oni wieszali flage:P hehe fajnie to wygladalo jak kibice sie zerwali i zaczeli biec ku delcie:P heh

Unia przegrała z Ruchem 3:1 , więc dziś musi jeszcze przegrać Stal i Kmita , Miedź już nas nie dogoni .

Jagiellonia pewnie wygra u siebie ze Stalą , a Lechia na wyjeździe z Kmitą . Jakby tak było po tej kolejce nadal bylibyśmy poza barażami .

Tak przeanalizowałem terminarz i jest on niezbyt ciekawy dla nas :( czeka nas cięzki wyjazd do Wawy, a w następnej kolejce Unia gra ze Stalą, więc przynajmniej jeden z tych zespołów zdobędzie jakieś punkty...

a najśmieszniejsze jest to, że być może nasze bezpośrednie utrzymacie będzie w rękach Jagielloni, która w ostatniej kolejce gra u siebie z Unią i na pewno będzie już miała awans w kieszeni, więc będzie grała o pietruszkę...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Kmita-Lechia 2:3
Jaga-Stal 2:0

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org