Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy można wycinać drzewa? |
Postawiłem zapytanie kto powycinał drzewa za ujęciem wody dla ziemniaków, ale nie spotkało się to z zainteresowaniem ani miasta, ani ludzi. To skoro można wycinać nad rzeką to i może w,, Jednaczewiaku” też można? Skoro bezkrólewie wszechobecne czemu nie!!!!! Skoro władze mają to w d.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy można wycinać drzewa? |
Dragon jest w naszym mieście Inspektorat Ochrony Środowiska dzwonisz mówisz i po sprawie Pozdrawiam...
|
|
Popieram to pytanie. Ja także wielokrotnie o wycinaniu drzew w Łomży na tym Forum pisałem, a efekt żaden. Ochrona środowiska u nas NIE DZIAŁA! Zobaczcie jak okaleczono drzewa w samym mieście- stoją jak słupy bez gałęzi- bo prywatne firmy chcąc się wykazać, corocznie bezlitośnie tną ile wlezie. W mieście drzewa zamiast rosnąć - stają sie coraz mniejsze i pokraczne.Ogolono nawet jarzębiny na osiedlach i chorowały one cały poprzedni rok, a część uschła ( bo jarzębin tak się nie podcina). Jakoś tym prymitywom wydającym takie decyzje bardzo zieleń przeszkadza- wolą beton i asfalt, i smród spalin, i kurz. Jeżdżę sporo po Europie i czegoś tak głupiego nigdzie nie widziałem! Znów jesteśmy "najlepsi w Europie". Zbych
|
|
Czy powinno wycinać sie drzewa? Jasne, że tak, jeśli rosną w nieodpowiednich miejscach. Na ich miejsce powinno posadzić się kilkadziesiąt, a może nawet kilkaset nowych w odpowiednich miejscach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |