poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Liga światowa siatkówki ruszyła :]

Zaczynają się kolejne zmagania reprezentacji Polski w lidze światowej siatkówki. Właśnie zakończył się pierwszy mecz z Chinami, dobry początek, bo wygrana 3:0 w bardzo ładnym stylu.

Jak myślicie, jaki przebieg będzie miała tegoroczna liga? Jak poradzę sobie nasi? Czy Brazylia dalej będzie górowała?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Liga światowa siatkówki ruszyła :]

Polska pięknie dziś zagrała.
Gra Wlazłego mi się podoba.
Oby tak dalej.

Niestety nieoglądałem dzisiaj... tylko przeczytałem wynik... a od samego rana czekałem na mecz :P Gratulacje... Jutro trzeba to powtórzyc;]

A z kim gramy jutro??

Też z Chinami

Szczerze mówiąc myslalem ze przegramy 3 seta :D Ale pieknie nasi chlopcy wybrnęli z opresji :)

Oby dzisiaj chłopaki nie zawiedli i pokazali swoją klasę. Dla mnie i tak najgorsze mecze będą z Argentyną.

Dokładnie... dzisiaj także dobry mecz... 3;2 dla nas;)

Fajnie że wygraliśmy ale mecz nie był dobry.Nasza reprezentacja jeszcze nie jest systematycznie grającą drużyną.Seriami popełniamy wiele błędów czego skutkami są przegrane sety.Osobiście uważam że lepiej jest wygrać w time breaku 15:13 bo adrenalina i odrobina nerwów nikomu nie zaszkodzi.Gorzej tylko jeżeli przegralibyśmy wynikiem 15:13

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org