Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rowerzyści |
Witam. Czy jest ktoś chętny aby załozyć nieformalną grupę rowerzystów???Ot tak sobie spotykać się i jeździć.Czasami wyskoczyć gdzieś dalej (ognicho zrobić itp.) Na pewno jest wiele osób które lubia jeździć na rowerach a nie mają z kim.Temat swój adresuję do osób powyżej 20 lat. Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rowerzyści |
Jest już chyba taka grupka na forum rowerzystów, przeszukaj forum, gdzieś mieli swój temacik :) Sam chętnie się piszę na takie coś :)
|
|
ja jestem na to chętny ;) mam 18 lat, a rowerem moge zrobic 60-70 km na dzien ;]
|
|
Hej ;)) jestem ZA. Bardzo chętne się dołączę Pozdrawiam
|
|
Zakładajcie, mam tylko jedną prośbę: zanim wydacie kupę kasy na obcisły strój (bo to warto mieć styl), zainwestujcie kilkanaście złotych na dzwonek, byście byli słyszalni, gdy mkniecie chodnikiem za plecami przechodnia… ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
No jest jeszcze ktoś chętny ? Kiedy się spotkamy na rozpoczęcie "sezonu" :D
|
|
makmarc napisał: Jest już chyba taka grupka na forum rowerzystów, przeszukaj forum, gdzieś mieli swój temacik. Możnaby rzec, że tamta inicjatywa wyszła z mojej strony. Niestety na Starym Dworcu pojawiły się tylko 2, może 3 osoby więc siłą rzeczy musiałem odwołać spotkanie. Po Łomży jeździ bardzo dużo rowerzystów, którzy z pewnością mają dostęp do internetu tak więc nie powinniście mieć problemów ze skompletowaniem załogi. Jeśli bardzo takiej formy odpoczynku chcecie to proponuję wstępny termin: NIEDZIELA, GODZINA 9.00, PLAC NIEPODLEGŁOŚCI (STARY DWORZEC PKS)
|
|
Ptysiu za wczesnie. Ja proponuję godz 18:00.Może byc na Placu Niepodległości.
|
|
Spotkajmy się o 18.00 na Placu Niepodległości, przyjeźdzcie, zrobimy spotkanie organizacyjne i śmigniemy się dla rozgrzewki trochę po mieście. Co Wy na to?
|
|
pomysł jest zajebist :D
|
|
W takim razie NIEDZIELA 18:00 Plac Niepodległości!!!!
|
|
Bym przyjechal jak bym miał rower ktory mi skradziono ;(, teraz jezdze rozgruchotanym bikem na malutkich kolach 24" . łewap caly twoj pomysl mi sie bardzo podoba, choc zanim sie uda uzbierac grupke osób którzy by sobie pośmigali to chyba predko sie nie da. Piszcie wszyscy kto tylko lubi podróżowac rowerkiem i nie ma z kim !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |