poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stłuczka

Rano przy stadionie przytrafiła się stłuczka 3 autek. Nieuwaga i pośpiech ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stłuczka

Rano przy stadionie przytrafiła się stłuczka 3 autek. Nieuwaga i pośpiech ?

Wiesz ile stłuczek wczoraj widziałem, i też mam o każdej pisać i zakładać osobny temat? Ludzie litości !!! Czy Wy się pozamienialiście na rozumy z kosmitami?

Nie, jechali ostrożnie, z zachowaniem wszelkich zasad i przestrzegając przepisow i tak jakoś dziwnie wyszło...;))

Makmarc,
najwidoczej jesteś ucieleśnienem chodzącej doskonałości. Moje wyrazy i pozdrowienia

x_muza, nic takiego nie napisałem, a nawet nie zasugerowałem, więc daruj sobie :) Poprostu denerwują mnie, i jak zapewne widzisz, nie tylko mnie takie bezsensowne tematy. A jest ich cała masa. Żeby był tu admin ... Marzenie ...

Po co te OT na tym forum :| - temat powinien zostać zamknięty ...

www.level6.yoyo.pl

Jak znajdziesz Admina to mu to powiedz, a ja postawię Ci piwo :]

Do makmarc - A niby o czym synku chciałeś pisać? Po to jest forum, każdy temat dobry.

Synku??? Hehehe zabawny jesteś :] O co Ci chodzi? No zastanów się po cholerę zakładać taki beznadziejny temat, no po co?

makmarc: np. dla mnie. Chcę wiedzieć co się dzieje w Łomży, nawet najdrobniejsze szczegóły. Dla mnie to ważne a Ty jak nie chcesz to nie czytaj i luzik.

Do "tommeknet''. Dziś ktoś w moim bloku ukradł żarówkę z piwnicy. Dla mnie to nic ważnego ale pomyślałem, że chciałbys o tym wiedzieć.

:P

do adriana 1988, makmarca i innych o podobnych problemach:

po to tematy mają tytuły, żebyś sobie mógł wybrać co Cię interesuje. jak Ci się nie podoba temat o wypadku to go nie czytaj , nie postuj w nim, nie wku.wiaj ludzi. to takie trudne?

może ktoś ma w dupie Wasze problemy z tematami? nikt Wam tego czytać nie każe, a tytuł tematu jest zrozumiały już nawet dla dziecka z podstawówki

takie typowe polskie podejście - nie ma jak ugryźć to szczeka

Zrozumialy, ale nieprecyzyjny. Moze ktos pomyslal np. ze autor mial stluczke i chce zapytac o jakas rade... Wchodzi i dowiaduje sie, ze byla jakas stluczka kolo stadionu. Jednak mozna sie zdenerwowac, bo naprawde nie kazdego obchodza takie plotkarskie tematy. Gdyby to jeszcze cos powaznego sie stalo, ale moze jednemu sie wgniotl lewy blotnik, a drugiemu stlukl reflektor... No darujcie...

Gdyby autorka zechciala chociaz dac bardziej opisowy temat, powiedzmy "Byla stluczka przy stadionie" albo "Widzialam stluczke", to bym wiedzial o co chodzi i nie zagladal nawet.

Niech sobie tematy beda, mi nie przeszkadzaja. Ale troche porzadku by sie przydalo. A niektorym po prostu brakuje chyba umiejetnosci wlasciwego sformulowania mysli lub checi, co skutkuje chocby nic nie mowiacymi tytulami i zamieszaniem. Jeszcze jak forum wolno dziala i sie strona odpala 2 minuty, to naprawde moze irytowac. Ja obiecuje, ze nie bede czytal, tylko dajcie mi szanse z grubsza zorientowac sie przed wejsciem, ze dany temat mnie nie interesuje ;)

Niestety nie sadze, aby takie apele pomogly, zawsze sie znajdzie ktos, kto i tak zrobi po swojemu.

masz oczywiście rację - poprawne i zrozumiałe formułowanie tytułów tematów jest jednym z elementów netetykiety

tomeknet chcesz najdrobniejsze szczegóły ?, więc znalazłem zdechłego szczura w piwnicy, dwa kapsle po piwie Łomża i peta. :P

Pozdrawiam

________
Malachit

Nie zapomnij że był to pet od Marlboro - to bardzo ważny szczegół!! :D

oooo tak i tylko do połowy nadpalony. :)

________
Malachit

Nieuwaga?? Pośpiech?? :))

Hmm może osobny temat zróbmy specjalnie dla tommekneta, musimy mu pomóc bo sam nie ogarnie wszystkich szczegółów;p

nie 3 tylko 4 auta... a wygladalo to mnie wiecej tak, ze 3 autka staly i czekaly az ciezarowka zjedzie z ulicy....a jakis Nieuwazny - Spieszacy sie czlowiek wjechal z dosc duza predkoscia w ostatnie auto... powodujac ze nastapil efekt domina i wszystkie auta mialy ze soba kontakt :) na szczescie sie nic nikomu nie stalo...choc pasazerowie 2 aut zostali odwiezieni do szpitala....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org