poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS Łomża - Lechia Gdańsk 1:1

ŁKS Łomża - Lechia Gdańsk 1:1. Bramkę dla Łomżan zdobył Krzysztow Strugarek głową po dośrodkowaniu z rzutu rożnego, była to bramka dająca ŁKSowi wyrównanie. Moglismy strzelić jescze jedną, dwie bramki ale bramkarz gości bronił kapitalnie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS Łomża - Lechia Gdańsk 1:1

dwie ? moglo byc 4:1 ...

Dam więcej: w szansach 6:2. Wspaniały mecz ŁKs-u.

bronił kapitalnie.????
Przesada... ostatnie minuty (no cała 2 połowa) bronił jak jakiś czarodziej xD
Nap[rawde...szacunek dla niego..:)
no ale Łomżaq także pokazała że potrafi:)

Dobry mecz , żeby nie bramkarz Lechii to by pewnie było z 8:1

piękny mecz naszych zawodników!!!!
Piękna bramka Strugarka z dośrodkowania z rzutu rożnego!!!!
W zwycięstwie przeszkodził nam sędzia, pech ( słupek po pięknej akcji naszych zawodników) i bramkarz gości, który bronił bardzo dobrze.

Kudrycki zagrał dobry mecz...miał kilka udanych interwencji.

Na mecz z kibicami Lechii przyjechał poseł Jacek Kurski.

Jeśli ma ktoś jakies filmiki z meczu czy oprawy to bardzo proszę o udostepnienie... oczywiście byłem na meczu ale chciałbym zobaczyc jak to wyglądało z boku ;]

Wesoly_Romek poszukaj na forum na www.lks.4lomza.pl tam sa napewno :]

Co mi zostało z wczoraj...
- bardzo ładny mecz
- niedosyt bramek
- sędziowie albo niedowidzieli, albo hiperwidzieli - ciężko mi rozstrzygnąć
- zastępca Ulmana sprawował się na bramce całkiem nieźle - nie musiał tak walczyć z napastnikami jak lechicki goalkeeper, ale pokazał, że w razie czego można na niego liczyć
- bardzo kulturalne kibicowanie, obu stron stadionu - wspólne, z Lechitami, wymienienie opinii na temat Jagielonii....
- brawo za oprawę! - miałem tylko wrażenie, że w stosunku do kibiców Lechii u nas więcej chłopa przechodzi akurat mutację, głosy od miejsca do miejsca jakieś takie popiskujące i mało"mocy" niosące.... :) ...spoko spoko... jeszcze kilka miesięcy, treningów i będzie świetnie.... a może wystarczy porada, od jakiegoś specjalisty od śpiewu, "jak śpiewać i krzyczeć, żeby dobrze Was było słyszeć?" :)

Pozdrawiam!

To był najwspanialszy mecz na tym stadionie.
Widowisko, jakie stworzyli nam piłkarze ŁKS-u, bramkarz LECHI i kibice obu trybun pozostanie w pamięci wszystkich, którzy tam byli na wiele lat.

WIELKIE gratulacje dla piłkarzy ŁKS-u

WIELKIE gratulacje dla kibiców za doping i oprawę

Chcąc być obiektywny to muszę też pogratulować bramkarzowi LECHI bo to, co robił między słupkami było..........

Oto bohaterowie tego meczu

[URL=www.fotosik.pl][/URL]

AZAZEL

kurde zażenowało mnie 1 zdjęcie...żeby na takim meczu było tyle wolnych miejsc...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Niestety to wina biletów , myślę ,że jakby zarząd nie był tak skąpy i zmniejszył by ceny biletów ulgowych i normalnych o 5zł to te miejsca nie były by puste .

1-wsze zdjecie tylko tak wyglada ludzie pozniej jeszcze doszli, zeszli z gory na siedzenia i pod koniec 1-wszej polowy wygladalo to inaczej. Co lepsze nawet udalo im sie SPIEWAC :). Uslyszalem tekst dnia na trybunie od rzeki, wstalismy z krzeselek i jakis prawie dziadek krzyknal zeby siadac bo on zaplacil za bilet i nie ma zamiaru ogladac meczu na stojaco, na co inny starszy pan krzyknal - JAK CHCESZ SIEDZIEC TO IDZ NA DRUGA STRONE!!!

Dokładnie! Zanim się mecz nie zaczął, dużo ludzi czekało u szczytu stadionu w cieniu pod drzewami.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Najlepszy mecz kibicowsko i piłkarsko w Łomży!!!
Brawo piłkarze!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org