Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza strasznie wolno działa... |
Witam. Nie wiem czy to tylko u mnie... ale 4lomza strasznie wolno działa. Wcześniej tylko forum, a teraz czasem też strona główna. Ostatnio się rozsypała: mnóstwo błędów php i nic więcej. To tylko tak u mnie? Czy wszystkim tak?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4lomza strasznie wolno działa... |
Problemy potrwają jeszcze trochę, zmieniliśmy oprogramowanie i jesteśmy w trakcie konfiguracji.
|
|
Ale nie zmieniliście tego o czym pisałem w mailu ;) Z utęsknieniem czekam na szybkie 4lomza :-) Pozdrawiam
|
|
no dołaczam sie do tej prosby, u mnie tez cos zamula.. najgorzej jest jak jakas galerie przegladam:/ "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
o muleniu tej witryny założyłem temat ze 3 miesiące temu - wtedy też markm mówił, że to wina skryptu i już poprawiają - potem mimo rozwinięcia się wątku już się nie udzielił :/ deja vu?
|
|
A może poprostu: 1. Nie mają dobrego programisty, który by to szybko zrobił... 2. Uważają, że to jest sprawa drugorzędowa i zostawiają to na później... Mogliby też wybrać ze dwie osoby z forum co by za moderatora robiły.....
|
|
wtedy pytałem również czy to nie wina łącza, na którym stoi serwer - zaprzeczyli:)
|
|
Serwer 4lomza jest na łączach Neti, łączne jak działa dobrze to jest fajnie, ale w razie awarii puszczają ruch chyba przez Mozambik :P Ciekawe czy reklamy nie obciążają serwera? Ale ogólnie to popatrzcie i tak 4lomza się stara, jest coraz lepiej, dużo ludzi wchodzi. Ja jestem zadowolony.
|
|
.... się poprawiło jakby.... ________ Malachit
|
|
Admini nie mogli słuchać narzekania to się wzieli do roboty :-D Trzymamy dalej kciuki za Adminow :) Niech jeszcze szybciej 4lomza dziala :)
|
|
stwierdzam, że nic się nie poprawiło. nawet teraz ( w godzinach rannych) gdzie ruch chyba jest mniejszy - muli
|
|
Uwaga, uwaga namierzają innowierców
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |