Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stronniczość łomżyńskiej POLICJI nie podlega żadnej polemice!!! |
Byłem dzisiaj świadkiem kolizji na jednym z łomżyńskich osiedli. Patrząc z boku od razu można było zorientowac sie że pseudo sprawca jest jakims znajomym naszych władnych. Policjanci jeszcze przed przeanalizowaniem sytuacji od razu stwierdzili winę poszkodowanego broniąc tym samym stronę sprawcy, "PSEUDO" piszę ponieważ tak naprawdę pojazd prowadził jego nie posiadający uprawnien syn, pomimo iż widzieli to świadkowie nie zostali oni przesłuchani na miejscu zdażenia a POLICJA szybko znalazła argumenty na swoją prawidłowo wykonywaną pracę. Pan władza stwierdził że świadek nie mógł nic widzieć dlatego żę "PRZY 10 STOPNIOWYM MROZIE LUDZIE MAJĄ INNE RZECZY DO ROBIENIA A NIE ZWRACANIE UWAGI NA WYPADKI". Wszyscy możemy stac się ofiarami TAKICH SYTUACJI ale co my możemy zrobić, chyba żę mamy znajomych w RESORCIE........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stronniczość łomżyńskiej POLICJI nie podlega żadnej polemice!!! |
Słuchaj skoro widziałeś fakt kolizji i tak dużo wiesz, to czemu tego nie zgłosiłeś???, zabrakło ci odwagi cywilnej, albo jesteś pieniaczem ? najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
|
To nasze "państwo kolesiowe" jest głeboko zakorzenione... a Temida (polska) zapada w coraz głębszy sen. Myślę, że jednak trzeba chyba jakoś "budzić" sprawiedliwość, może wreszcie wyrwie się z letargu.... Zbych
|
|
Możesz także napisać skargę na "stróżów prawa" na adres: skargi.kgp@policja.gov.pl lub zadzownić 0 800 120 226
|
|
Do pana SMYK Odwagi mi starczyło i dzwoniłem na komendę łomżyńską ale pan dyżurny odrzekł że panowie policjanci wiedzą co robią a mnie nie powinno to interesować.Po interwencji w komendzie wojewódzkiej dopiero zjawił sie samochód techniczny i to też z mojej inicjatywy.
|
|
Cóż zawsze tak było i będzie: są równi i równiejsi. "Folwark zwierzęcy" nadal opanowany przez świnie, a świnie jak to świnie jedna drugiej sie wywinie..... Tak serio to okropna sytuacja, nie chciałbym paść ofiarą takiej "umowy między kolesiami". Pewnie znali się jeszcze z czasów ORMO. Szkoda jedynie nerów i pieniędzy - sprawa wygląda na przegraną na samym początku..... Rafa www.wedkarskabrac.pl
|
|
HWDP
|
|
|
Do "pana"Pres-szanuj wale polszczyznę
|
|
Do "pana" ja-nie tylko na tym forum,ale na innych pawasz nienawiścią do policji.Próbujesz forumowiczów wciągać w niepotrzebne dyskusje.Od kiedy dyżurny oficer policji słucha statysty ,a nie f-sz na miejscu zdarzenia? i na twoje polecenie wysyła wóz techniczny. Skoro ciągle opluwasz policję będąc przy klawiaturze to co mogłeś widzieć na Staffa?Na innych forum rzucasz hasła do polemiki o policji -przypomnij [Łomżyńskie wyścigi samochodowe]?Widzę ,że pawasz nienawiścią do tej formacji,ale zapewne za swoje złe uczynki.Żyj kolorowo.
|
|
a ty texx7 wsadz se glowe w dupe bo widze ze nic innego ci nie zostalo, ja pisze to co mysle, sa policjanci i policjanci nie mam nic do nich tylko drazni mnie to ze w swojej pracy zwracaja uwage na znajomosci, a nie robia tego co powinni robic tak jak sie nalezy
|
|
Do "pana" ja-szanuj wale polszczyznę !!!!!!!
|
|
"ja" to prosty głupek z osraną mordą Pasja
|
|
smiesznie...dalej panowie....przynajmniej humor mi die poprawi :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |