Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Impreza plenerowa na Muszli |
Co myslicie o zorganizowaniu imprezy plenerowej na Muszli z muzyka klubowa , swiatlami, laserami i artystami zaproszonymi z calej Polski i ze swiata ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Impreza plenerowa na Muszli |
A niby kto to by miał zorganizować? Ja namawiam do zaproszenia np. PINK FLOYD!!!! z 20-toma tirami sprzętu bo tyle jego mają.
|
|
ehehe PINK FLOYD ??? Mowa jest chyba o muzyce klubowej :P Pomysl fajny, ale nierealny !!! Na organizacje takiej imprezy potrzeba duuuzo $. Niby kto mialby to finansowac ??? Pozdrawiam.
|
|
JayCop w lomzy mozna zorganizowac jak juz to gale disco polo a nie imprezy klubowe. watpie zeby sie znalezli na to sponsorzy... chociaz pomysl jest bardzo dobry.
|
|
pomysl jest konkret ale raczej nierealny do autochton: ty to poczekaj do lata - na bank bedzie krzysztof krawczyk to sie powyginasz pozdrooo ________know your enemies-know yourself_________
|
|
PINK FLOYD TAk TAK. Cały mój wysiłek mogę na to poświęcić. Tylko nie na muszli a przy Górze Krówolej Bony. Sama scena to pewnie za Narwią byłaby. Ładny plener. Skoro robili w Pompejach, może Górą Wawszyńca i Bony w dolinie Narwii dało by się zainteresować. Tylko czy oni jeszcze koncertują hm i kto pieniądze wyłożyłby na to. Zawsze wierny fan Kamandy Pinka Floyda.
|
|
a jak...Coco Jumbo i do przodu :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |