Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pokaz Freestyle w Łomży..? |
Co myślicie o tym,żebym któregoś dnia dał na Starym Rynku mały pokaz Freestyle?Przyszedłby ktoś z Was? Bo jeśli nikt ma nie przyjść nie ma sensu,żebym coś takiego robił .. szukam ciągle jakiejś szansy na pokazanie się i nie mogę jej znaleźć..nikt nie chce niestety pomóc..może Wy..swoją obecnością trochę mi pomożecie?To taka mała prośba .. ;) Czekam na odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pokaz Freestyle w Łomży..? |
W sobotę o godz. 15.00 na Starym Rynku przy "karczmie". Pasuje Ci termin ?
|
|
O;/ w sobote niestety nie chciałem ten dzień zaproponować ale niestety o 15 nie będę już mógł;/ tak około 12.00 może? ;/
|
|
naucz sie czegos wiecej...bo jedna "sztuczka" to za malo... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
yyyy...dzięki za poparcie...widziałeś mój film?9 miejsce w rankingu Polski to mało?Nie chce być nieskromny..ale jeśli nie chcecie to nie..może i jestem za słaby..dzieki..tematu nie było
|
|
nie badz taki obrazliwy...ale gdzie sa slowa poparcia, sa tez slowa krytyki...to jest normalne...jezeli chcesz sobie jakies pokazy dawac na starym rynku to co za problem? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
i tez...slowo pokaz to za duzo...jedna osoba to za malo... jak juz dawac pokazy to takie w ktorych jest wiecej osob... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
daj link do tego filmu
|
|
Jesli mowisz ze jestes taki dobry to zagadaj z zarzdem LKS moze Ci pozwola walnac jakas pokazowke w przerwie meczu w ta sobote z Lechia:]
|
|
http://youtube.com/watch?v=3TYhSBKp8Ts Wyżej link do filmu,wcale nie uważam ,że jestem bardzo dobry..obejrzyj film-sam oceń..a z ŁKSem miałem już umówiony jeden pokaz..:] dziękuje za honorowe zachowanie zarządowi :]
|
|
Autor: Greg12 (---.multimo.gtsenergis.pl) Data: 16-05-07 19:52 pisze: "a z ŁKSem miałem już umówiony jeden pokaz..:] dziękuje za honorowe zachowanie zarządowi" To co się stało z tym honorowym zachowaniem Zarządu? Głowy pospuszczali i w płacz uderzyli czy jak ?? ADALL
|
|
Proponuje tobie poczekac na jakis koncert lub festyn i dogadac sie z organizatorami napewno wpuszcza cie z twoim programem!Powodzenia i niezmarnuj talentu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |