Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS - Lechia, sobota 17:00 WSZYSCY W BARWACH |
Bardzo ważny mecz dla wszystkich kibiców w Łomży. Obowiązują barwy BIAŁO - CZERWONE i GŁOŚNY DOPING przez całe spotkanie. Z kibicowskim pozdrowieniem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS - Lechia, sobota 17:00 WSZYSCY W BARWACH |
Oczywiście w Sobotę wszyscy na stadion ? Ale czy przypadkiem niebedzie meczu na TVP 3 ! To są moje przypuszczenia... Czy ktoś coś wie na ten temat?
|
|
No tak Romek już nie kombinuj, na stadion w podskokach masz przybyc a nie przed tv z chipsami bedziesz siedział
|
|
adrian1988 Będę na stadionie !! Ale np. chcialbym nagrac ten mecz na tv tak jak z Jaga..:P Wrocilem do domu po meczu i jeszcze raz obejzałem w TV na kasecie:P
|
|
Nie ma to-tamto. Wszyscy w sobotę widzimy się na stadionie! Nie możemy dać się przekrzyczeć Lechii, która przyjedzie w 250 osób najprawdopodobniej samochodami. I w związku z tym jest prośba, do osób idących na mecz, aby uważały na barwy (podkreślam: nie chowały tylko dobrze pilnowały).
|
|
Z kim Lechia ma zgodę, a z kim kosę ?
|
|
hahahahahahaha, Wesoly_Romku! Widzę, że nie bez kozery masz w nick'u epitet "wesoły" :) pis998
|
|
elo....z tego co wiem to LECHIA ma niezla kose z Arko gdynia....oni maja prawie burdy na kazdym meczu....mam kumpla z arki i mi mowil:)...a wiecej nie wiem....Co do barw......jak bedziecie szli na mecz to albo schowajcie albo dobrze pilnujcie.....Wszyscy Na Zjazd w Sobote na mlynie i niezly doping...Tyle co z mojej strony...Cya -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Nie chowajcie barw!!! Gramy u siebie i to nie my powinnismy sie obawiac o stratę szali. Pilnujcie ale nie chowajcie!!!
|
|
W meczu z Lechią niezagra podono Kamil Ulman z powodu zlamania kciuka przez naszego bramkarza na treningu
|
|
Autor: -=Devil=- (---.elomza.pl) Data: 17-05-07 21:51 elo....z tego co wiem to LECHIA ma niezla kose z Arko gdynia....oni maja prawie burdy na kazdym meczu....mam kumpla z arki i mi mowil:)...a wiecej nie wiem....Co do barw......jak bedziecie szli na mecz to albo schowajcie albo dobrze pilnujcie.....Wszyscy Na Zjazd w Sobote na mlynie i niezly doping...Tyle co z mojej strony...Cya -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=- sam się schowaj "Arko" hehehe
|
|
No to zaraz na meczyk....
|
|
Przeiwdywana jest jakas relacja tv lub w radio meczu ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |