czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TV Polsat na Przykoszarowej

Niedawno jechałem Przykoszarową i widziałem ekipe z wozem transmisyjnym TV Polsat w okolicach Okruszka. Czy chodzi o wypadek? Ktoś wie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TV Polsat na Przykoszarowej

chodzi o kesz,

ściemka wszystkim

wlacz polsat...na wiadomosci teraz!

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

w Faktach na TVN'ie był reportaż

uspokujcie sie dzieci bo to już w dupę nie lezie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja pierdole robicie aferę był to był i co te wasze jebane dyskusje dadzą ? te relacje w tv odwrucą dzieciakowi życie ? wątpię więc PRZESTAŃCIE już jebać głupoty lepiej do kościoła spowiadać się i modlić a nie ... !

tiaa... offtop...
A nam tu BArtes chce sie wrzucić do rankingu na najwięcej przeklinających...

Heh.. to ja też coś powiem... Mało tego, że widziałem wóz transmisyjny.... Przed akademikiem w którym mieszkam ekipa W11 nagrywała odcinek... fajnych wozów "z antenami" było kilka.... kamery.. akcja.... biegali z PISTOLETAMI !!!!

Taki wóz transmisyjny Polsatu już na mnie wrażenie nie robi.....
Kiedyś chciałem sobie kupić ładny samochód, żeby na ludziach zrobić wrażnie. Teraz jestem pewny, że sobie kupię wóz transmisyjny to na 100% zrobię wrażenie na ludziach....

Jak jeszcze raz będą grać W11 to dam Wam znać.... Jak rozumiecie moje "przesłanie"....

Pozdrawiam

Witam
Ten wóz transmisyjny i osoby sie w nim znajdujace są jak sępy żadne sensacji,to jak wyscig szczurów-kto szybciej i wiecej wiadomosci przekaze i jakie to zrobi wrazenie na widzach.Nic poza tym.

...taka ich praca. Gdyby 'wiadomości' były nudne to kto by to oglądał ?! Kazali im przyjechać i zrobić program, to przyjechali i robią.

________
Malachit

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org