czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pożar na Ogrodowej

Fajny był ten pozar nie? wreszcie w łomży coś się dzieje !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pożar na Ogrodowej

Idiotka

Ciekawe czy jak jej dom by sie spalil to czy by tez sie tak cieszyla :) i wtedy powiedziala ze w Łomzy cos sie dzieje :)

wtedy to my byśmy taki text napisali... a ona pewnie by płakała ze spłonął jej dorobek/rodziców..itd itp.

No tak to jest... fajnie sie pośmiać z czyjegoś nieszczęścia... Ciekawe co byś zrobila jak to tobie by cos sie spaliło...:/

Przecież to tragedia. Widziałam ten pożar na żywo, jak cyganie którzy tam mieszkali patrzyli jak płonie ich dobytek życia. Współczuje im bardzo. Z tego domu prawie nic nie zostało a ktoś robi z tego zwykłe widowisko/koncert...
Przykre ...

Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*

jechalam jakies 30 min temu wojska polskiego i stala straz na ogrodowej i widac bylo znow plomienie.

Igusia

tragedia jednym słowem oh tylko współczóc

teraz pewnie zaluje ze tych idiotycznych postow nie moze sama usunac, ale coz zrobic, ten typ tak ma!!

A ja jeszcze bardziej żałuje, że ich dom sie spalil. To bezczelna rodzina cyganów. Dali im lokal zastępczy na osiedlu maria. Moją koleżankę, wracającą z miasta wyzywali od suk, grożąc że ją przelecą;/ Rzucali w jej strone niecenzuralnymi epitetami, grożąc, że zawołają jakiegoś chlopaka, który ją zgwałci. Jestem w szoku ;/ A starszyzna patrzyła się na to i tylko się śmiała. A potem oni chca od nas tolerancji ;/

ale szkoda taki piekny domek sie spalił a ci biedni romowie oj jaka szkoda teraz pewnie na mari w sklepie sprzedaz alkoholu do gory skoczy skoro na mari domek dostali

Aby tylko sprzedaż alkoholu a nie przestępczości i kradzieży ...

A wiecie ile ten plac jest warty na którym stała ta rudera???? ciekawe kto stanie się teraz oficjalnym właścicielem????

a **** cie to obchodzi tak naprawde??

In Dreams mieszkasz na Marii, znam tam chłopaka !

Nie obchodzi mnie bo wiem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org