poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oglądanie meczy w internecie

Wie ktoś jakiego DOBREGO programu użyć do oglądania meczy w necie ? Mam łącze 1344kb/s więc nie powinno być chyba problemów? Tylko nie wiem za pomocą jakiego programu to zrobić,ściągałem już PPstream i są tam tylko jakieś japońskie pierdoły,teleturnieje itp..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oglądanie meczy w internecie

sopcast

potwierdzam,sopcast jest dobry, czesto mozna znalesc tam transmisje roznych waznych wydarzen sportowych na zagranicznych stacjach,aczkolwiek sa tez casem tez i polskie(w tamtym sezonie tv4 byla z wyscigami F1) Szczegolnie fajnie sie oglada 2 mecze cwiercwinalowe Ligi Mistrzow na zywo w tym samym czasie na jednym monitorze;);)

____
^_^

Sopcast.. Wejdzie kumpel na gadu to ci wysle do strony link na której są wszystkie mecze sportowe i tylko wybierasz z jakiego prog. bedziesz odtwarzał;]

Wejdz na kuszotv.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org