Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowe informacje o wypadku na Przykoszarowej |
Seweryn W. Zdawał sobie doskonale sprawe z tego ,ze cofając pojazdem tym samym odbiera życie dziecku.Sku.....el juz się nie wywinie.Jego czyn pogrążył w smutku dwie rodziny,jego własną i 9letniego chłopca.Dziecko napewno by przeżyło,gdyby tylko było potracone.Co myślał kierowca wykonując taki manewr?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowe informacje o wypadku na Przykoszarowej |
czy to znaczy że on go raz potrącił, a potem cofając przejechał?
|
|
Czyli morderstwo z premedytacja ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Powinien dostać za to dożywocie. To było morderstwo z premedytacją. I jeszcze próbował zastraszyć świadków youngbloodz wszystkie moje posty mają prawa autorskie ® ... edytowanie, kopiowanie, usuwanie, cytowanie lub przenoszenie bez mojej wiedzy i zgody jest zabronione i karane karą grzywny
|
|
To jest poprostu nieludzkie. Nie wiem czym on sie kierował i co go zmotywowało do tak okrutnego czynu. Biedne dziecko- idąc po bułki, szło po śmierć [*].... Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*
|
|
Cytat z Bezcennej: "BMW jechało jeszcze kilka metrów, ciągnąc pod sobą dziecko. Seweryn Walendziewski zatrzymał się i włączył wsteczny. Podczas redukcji biegów spadły na chwilę obroty silnika, słychać było wtedy płacz dziecka. Kiedy auto cofnęło, Damian został na ulicy, sprawca odjechał z miejsca zdarzenia." Ja bym tego sk... powiesił osobiście, choć pewnie byłoby to zbyt humanitarne [*]
|
|
PALANTUNIO ! ( zdrabniamy jak nigdy )
|
|
"Po sekcji zwłok okazało się, że śmiertelne były obrażenia zadane dziecku wtedy, gdy sprawca wypadku cofnął samochód, powtórnie przejeżdżając po ciele 9-latka" - a ja jestem ciekaw w jaki sposób można stwierdzić kiedy jakich obrażeń on doznał... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Cytat: "Po sekcji zwłok okazało się, że śmiertelne były obrażenia zadane dziecku wtedy, gdy sprawca wypadku cofnął samochód, powtórnie przejeżdżając po ciele 9-latka" - a ja jestem ciekaw w jaki sposób można stwierdzić kiedy jakich obrażeń on doznał..." Przejdź się do Zakładu Medycyny Sądowej a zobaczysz te sztuczki :) Tylko na czczo idz :)
|
|
Mieczkoś ma racje z tym sztuczkami.... a jeszcze większą rację ma z tym: "idz na czczo" :D :D :D :D
|
|
Domyślam sie jak to wygląda, ale mnie ciekawi jak można stwierdzić, których obrażeń doznał, gdy samochód 1 raz po nim przejechał, a których kiedy cofał... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Hmm zastanów się chwilę,albo nie,przeprowadz doswiadczenie :) Przejedz opona po piasku pierw do przodu,a obok tego śladu przejedz do tyłu i porównaj otrzymane ślady :) Piasek na tym przykladzie jest jakby ciałem chłopca,bądź ubraniem jakie miał na sobie a zdjecie tych sladów z ubrania albo ciała to juz bułka z masłem... Pzdr
|
|
Krzyzak i mieczkoś mimo całego szacunku dla Was dziwią mnie Wasze uśmiechy(:D, :) ) - w kontekście tematu tego postu ............ :( niedawno pochowałem kolegę nieco starszego ode mnie ... i nijak nie mogę pojąć jak można uśmiechać się wobec świadomości czyjejkolwiek śmierci ...
|
|
Vlad pisząc post nie poruszałem tematu śmierci tylko próbowałem przybliżyć Torowi wiedze na temat kryminalistyki stad moje usmiechy. Tor polecam stronę: http://www.kryminalistyka.fr.pl/ Sam jestem jej stałym bywalcem od kilku lat i rozwieje Twoje wątpliwosci :) A odnosnie tematu to po co mam pisać posty w stylu:"powiesic go" ," na krzesło elektryczne" itp. To już nic nie zmieni.Poczekajmy do wyroku sądowego i wtedy będziemy mogli oceniać karę jako poniesie pan W.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |