niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LEDNICA 2007

Czy w Łomży ktoś organizują wyjazd na Ogólnopolskie spotkanie młodzieży - Lednica?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LEDNICA 2007

Lednica, dla wyjaśnienia młodemu pokoleniu, to taki Jarocin, czy przystanek Woodstook. Bo kto Wierzy, to Wierzy dla siebie, okazywanie swych uczuć to eks...... no ci co nago ganiają. Jeżeli ktoś by mi kazał latać po okolicy, że kocham swoją żonę, a ją kocham, to bym mu w mordę dał. Ja ją kocham, bo kocham i nie muszę tego okazywać na Al. Legionów.

ściemka wszystkim

czubek miales keidys kobietę?

niom, ale ty nie jesteś w moim guście i w Kupiskach z tego powodu nie będę tego ogłaszał. Do Ostrowii, czy Pułtuska, a nawet do Krakowa nie pojadę tego ogłaszać. To że mam żonę, nie pojadę do Watykanu manifestować, że moja córa, czy żona są ponad moje życie. Moja wiara, mój Bóg, i nikomu nic do tego. Nie narzucajmy swojej wiary innym bo to mi pachnie faryzeuszami i kłamcami.
Żeby robaczku ci nie ubliżyć, to bym ci powiedział, nie do twojej Mamy nicnie mam i nic między nami nie było.

ściemka wszystkim

czuubek masz rację !. Ze swoją wiarą i zapatrywaniem na życie nie musimy się obnosić tylko dlatego że obecnie takie są trendy... No ale rozumiem iż ludziki muszą się dowartościować głównie przez obnoszenie się...

________
Malachit

lewactwo kwitnie...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Ostatnio widziałem motocyklistów jak się zebrali w kupę i jechali razem całą szerokością pasa - co oni w ten sposób chcieli pokazać? ...niech sobie w garażu pokazują, a nie na ulicy!?

A kibice. Idą na mecz kibicować, to niech kibicują na meczu, a nie na ulicach, nie muszą tak epatować swojego przywiązania i "miłości" poza stadionem.

Ja nie biegam po ulicy i nie krzyczę jaki to mój samochód jest wspaniały, albo jak to wspaniale ostatnio zagrała moja ulubiona holenderska drużyna curlingu.

A jeśli chodzi o Lednicę, to z pewnością kilka parafii będzie taki wyjazd organizować. :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org