Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odrzutowiec nad Łomżą |
Ciekawe po co tu przyleciał, może coś wiecie na ten temat. Może testują nasze nowe F16.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odrzutowiec nad Łomżą |
chyba lądował gdzies w okolicy Piatnicy... a co robił to tez nie mam pojecia. Terroryzm sie zbliza ;p
|
|
No, McDonnell Douglas to to raczej nie był...
|
|
W wakacje 2006 w okolicach Łomży widziałem kilka razy dzień po dniu 1 myśliwca. Nie wiem, czy ten sam, bo był za daleko.
|
|
Myśliwiec ?? - Pamiętam że raz widziałem wojskowy samolot - ale jakis większy ... np transportowy :) - Szykujcie sie ludzie - 3 wojna światowa xD www.level6.yoyo.pl
|
|
To pewnie szpiedzy Łukaszenki!!!
|
|
...nad naszą wsią przeleciał meteoryt...
|
|
Fajna maszyna z 200km/h conajmniej pociskał ;) z Piatnicy to on raczej startowal
|
|
Piątnica = Klewianki? ściemka wszystkim
|
|
Maniek88 200km/h ??? Raczej coś około 1000km/h i to pewnie na "niskim biegu"
|
|
Byłem poza Łomżą. Słyszałem jak leciał. Z uwagi na niski pułap chmur nic nie mozna było dostrzec. Ale przelatywał 2 razy. Być może faktycznie F-16 ADALL
|
|
byc moze mig-29 z Minska Mazowieckiego.
|
|
A barany słyszały o czymś takim jak "para dyżurna"? zalecam zgłębić to zagadnienie bo owe pojawia się w okolicy parę razy w tygodniu z tym, że na róźnym pułapie.
|
|
Moze to para dyzurna albo trasa cwiczen przebiega przez Lomze.Napewno to samoloty z Minska Mazowieckiego.
|
|
A czemu ja nic nie widziałem ?
|
|
Pewnie ISKRA z deblina :P www.level6.yoyo.pl
|
|
To Ten co trutki zrzuca Przypałowce ! A mi dziś jakoś podejrzaną paczkę zrzucili pod oknem ...
|
|
Bartes ty mózgu takie "trutki" (szczepionki dla lesnych zwierzat) to zrzucal wczoraj w nocy helikopter, ciekawe jak by zrzucal te szczepionki tym odrzutowcem to by nie wiadomo czy do lasu trafi ;)
|
|
1000? a ja myslalem ze milion mph... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
dzis to policyjny hilikopter nawet latał
|
|
A po kiego on latał? troche głośno było./.. Kogo szukają?!
|
|
No właśnie mi nad szkołą latał ;P robił kółka i nisko przeleciał a później awionetka chyba , kiedyś pisałem żeby zrobili lotnisko xD
|
|
dzis nad mechaniakiem to latal helikopter policytjny i dwuplatowiec (niebieski, nie byl policyjny...) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Nie wiem ile naliczyliście tych samolotów :D Jeden transportował jakiegoś mężczyznę do szpitala w Białymstoku. Drugi to mig-29 z Minska Mazowieckiego ,a o żadnym innym nic mi nie wiadomo :)
|
|
a jak zobaczyce pasarzerskiego jumbo-jeta to tez zrobicie afere ze lata sobie w chmurach >>>>??? - dajcie juz spokuj www.level6.yoyo.pl
|
|
hehe |
Co wy się w ciemni chowaliście ? Samolotu, helikoptera nigdy nie widzieliście ?
|
|
tylko jak leci dwuplatowiec 50 m nad ziemia to juz nie jumbo-jet jak mowisz , ktory lata sobie w chmurach... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
taaa pewnie panowie z Krzesin pod poznaniem F-16 testowali. A ze nasz kraj taki jest wielki, to podczas zawracaania o granice z Białorusią się otarli ;))
|
|
Odrzutowcem przyleciał premier J.Kaczyński, helikopterem A.Lepper, a Lublinem K.Kononowicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |