Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RANKING cz.1 TOP 50 "piszących na forum" |
Witam. Nie widziałem, żeby coś takiego tutaj było, więc... przedstawiam RANKING TOP 50 piszących na forum. Może to kogoś zainteresuje... Jest to stan na ok godz 16:30. Poz: Nick: Ilość postów: 1 ptysiu91 --- 4898 --- 5,34 % wszystkich* 2 Zbych --- 2957 --- 3,22 % wszystkich* 3 maciek --- 2252 --- 2,45 % wszystkich* 4 Kefas --- 1932 5 ryskago --- 1911 6 MrS --- 1790 7 adamus --- 1257 8 tz --- 1183 9 KiLe.R --- 1087 10 zdzicho --- 1057 11 XtraVert --- 1050 12 evaa --- 1017 13 markac --- 970 14 autochton --- 851 15 Malachit --- 806 16 ja --- 774 17 waldek27 --- 762 18 MarCo --- 746 19 michal --- 734 20 felix --- 724 21 śLeDcZy --- 708 22 ADALL --- 695 23 jacko --- 675 24 Tiger --- 664 25 peter --- 651 26 markm --- 644 27 Tester --- 639 28 Dran --- 632 29 Gazela --- 629 30 sura --- 628 31 mieczkoś997 --- 590 32 cycq --- 577 33 tyku --- 556 34 Abcd --- 545 35 makmarc --- 543 36 Carmello --- 538 37 Alllinka --- 535 38 Jacek16 --- 533 39 tommeknet --- 516 40 nemo --- 508 41 tarczyn --- 501 42 pabloz4 --- 501 43 Ptysiu80 --- 491 44 SaneOne --- 485 45 halina --- 474 46 degreg. --- 473 47 fLoorek --- 471 48 graboś --- 471 49 czesław --- 459 50 +polak+ --- 451 * - forum ogólne BTW: przeglądając nick'i jeden przykuł moją uwagę - Pana Zbigniewa :) : http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=1787 - daję mu honorową nagrodę za bardzo "szczery nick" :) BTW2: Ja ze swoimi postami jestem na 1680 pozycji ;) RANKING cz.2 Hmmm.... Chyba będzie TOP 50 kto najwięcej "bluzga" ;) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RANKING cz.1 TOP 50 "piszących na forum" |
Ciekawy ranking. Kto jest nr wśród piszących to było wiadomo już bardzo dawna. Mimo że ostatnio nie udziela sie tak często jak kiedyś (w kżzdym razie z tego miejsca pozdrawiam! :) Dodam od siebie jeszcze tylko tyle: Nie liczy sie ilość, ale jakość .
|
|
Ludzie nie macie juz o czym rozmawiac?? tylko ogownach i kto ile nabil sobie postow??ehh ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
Niektórym należałoby odjąć 50% za bezsensowne posty... ale to inna bajka. Ciekawszą sprawą niż ten ranking byłaby lista nicków osób zarejestrowanych na tym forum. Co się uśmiałem czytając je to tylko ja wiem:-) Nick Pana Zbigniewa(link na górze) jest jeszcze normalny :-)
|
|
31 :))) Może być,to data moich urodzin :)
|
|
Cytat: Nie tylko ty. Drogą dedukcji można co niektóre osoby odróżnić np. po tym co piszą, bądź jakim "systemem" kierują sie przy doborze kolejnych nick'ów.
|
|
Oczywiście 2 Moje nicki w pierwszej 50 xDxD (tego nie liczę )
|
|
Bartes="śledczy" i "+polak+" ? KrzyZak - skąd masz te info? Ile postów jest na dzień i miesiąc?
|
|
kurcze 39 miejsce - nie jest źle :) Może 4lomza zrobi konkurs dla najbardziej udzielających się - ale bez spamowania :D
|
|
"ale bez spamowania :D" Ptysiu91 odpada na starcie :)
|
|
fLoorek napisał(a): > Bartes="śledczy" i "+polak+" ? > > KrzyZak - skąd masz te info? Ile postów jest na dzień i miesiąc? Już tak skrupulatnie od 3 lat spisuję na kartkę informacje (z ok 10000 profili) o ilości postów ;-) Program napisałem co mi takie rzeczy liczy. Pobieżnie sprawdziłem kto dużo "bluzga".... Może jakieś zakłady ???? ;-) BTW: Na forum zarejestrowanych jest ok 8000 osób z czego przynajmniej raz odezwało się 3676. Jeżeli się mylę to proszę Redakcję o sprostowanie ;-)
|
|
Krzyzak - szacunek :) Mrówcza robota, naprawdę podziwiam. Gratulacje. Pozdrawiam.
|
|
|
adamus napisał(a): > Krzyzak - szacunek :) > > Mrówcza robota, naprawdę podziwiam. Gratulacje. > > Pozdrawiam. Dziękuję... ale ja tylko żartowałem, że 3 lata to na kartkę ręcznie spisuję :-P Napisanie programu trwało "góra" 15 - 20min.... Natomiast program "trawił" dane z 1-2 godz. Kiernek: biorąc pod uwagę to, że Admin(Lechu) nic nigdy nie napisał, ale stażem jest tu najstarszy.... znajduje się na 3677 pozycji :-D BTW: A tak wogóle to podoba mi się Twój podpis..... linux rulezzz ;-) ---===Stawiam 6 łomżyńskiego trunku, dla tego kto pierwszy zgadnie kto jest 51 w rankingu :-) ===--- Pozdrawiam
|
|
mała prośba. byś mógł wysłać źródełka programu?
|
|
Hej Kiernek wysłałem Ci na maila (którego znalazłem na Twojej stronie) skrypt w php... w C++ niestety dziś niemoge wysłać... ale pewnie w C to byś sam napisał.... Ciekawe jak by wzrosło obciążenie serwera 4lomza gdybyśmy tak z 5.. albo 15 takich skryptów włączyli ;-) Sprawdzamy ???? :-P Kiernek pewnie chce sprawdzić kto jest 51... żeby browara się napić :D
|
|
nie dlatego. ale myślę zrobć ten program w formie GUI ;) ale browarek by się przydał :)
|
|
tam mam nie ten adres. stary :/ zamien końcówkę na gmail.com
|
|
43 miejsce. Nie jest źle. * Myślałem, że będę dopiero w drugiej pięćdziesiątce. * przy okazji nabiłem sobie kolejnego posta, hehe.
|
|
Admin jest w 3 dziesiątce.
|
|
W 3 dziesiatce ???? Może Ci chodzi o Pana Markm - 26 poz. BTW: Już ktoś zgadł kto jest 51 w rankingu, ale niewiem czy się liczy ;-)
|
|
Nie licz na Admina,licz na siebie :)
|
|
Niesamowite.... mam 1 profil w 1szej dziesiątce, jeden w 2giej i 1 w 3ciej . :D KrzyzaK - propozycja: mógłbyś zrobić podobny ranking z ostatniego roku? Dużo się nie napracujesz dodając modyfikację do wybierania przedziału czasowego, a dane będą aktualniejsze. Pozdrawiam! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Autor: fLoorek (---.bstnma.east.verizon.net) Data: 05-05-07 03:17 "ale bez spamowania :D" Ptysiu91 odpada na starcie :) Napewno Szkoda że juz spora lidzba z rankingu sie nie odzywa m.in Ryskago, MrS, adamus, tz ,evaa, ADALL,,Tiger, +polak+ itp.
|
|
Kefas: pomysł bardzo dobry.... Ptysiu91 ma racje, bo w sumie duzo osob z tego rankingu juz nie pisze... Jak zawezic statystyki do ostatniego roku to TOP50 bylaby zupelnie inna mi sie wydaje.... A teraz mam inny pomysl co do tego forum i niewiem czy sie przyjmie... Chce zrobic powiadomienie na gadu-gadu(i inne komunikatory, ewentualnie mail) o nowych postach. Na duzych forach to sie przyjmuje - jak trwa godzine sprawdzenie czy ktos napisal cos w tematach ktore nas interesuje... a tu jest male forum w sumie.... Uzytkownik wybieralby z jakich tematow, lub od ktorych autorow... lub poprostu powiadomienia z calego forum chcialby dostawac. Wtedy jak ktos napisze jakis post to na gg dostanie wiadomosc, ze ten autor w tym temacie napisal "cos tam". Inna opcja jest to, ze ktos bedzie mogl otrzymywac powiadomienie jak obojetnie kto napisze jakas fraze na forum tzn. jak ktos napisze np: "kefas" na forum to.... Kefas dostanie powiadomienie, ze ktos napisal "kefas" na forum :-) Jest to fajne z jednego powodu.... zawsze bedzie sie wiedzialo, ze ktos nas obgaduje na forum, bo czasem ktos nas obgaduje na forum, a jak nie zagladalismy tu dlugo to nawet o tym nie wiemy...
|
|
Odnośnie zwycięzcy: ptysiu91 Posty: 2002 - 0 2003 - 0 2004 - 72 2005 - 3283 2006 - 1117 2007 - 40 Kogoś jeszcze podać statystyki?? Ktoś chce jeszcze ten program mego autorstwa?
|
|
kefas masz racje jak widac mamy polowe roku a 40 postow ptysia, Kiernek Swietna inicjatywa z tym programem. Gratuluje :))
|
|
"...Szkoda że juz spora lidzba z rankingu sie nie odzywa m.in Ryskago, MrS, adamus, tz ,evaa, ADALL,,Tiger, +polak+ itp." - forum osiągnęło taki poziom że nawet już nie chce się czytać postów a co dopiero je pisać. Tak więc sporo forumowiczów dało se spokój.... ________ Malachit
|
|
nie załapałam sie :( chyba ze bedzie ranking naj mniej piszacych na forum :P Igusia
|
|
Iga161. Nie jest tak źle. Jesteś na 1017 miejscu na 8296osób ;) A na 51 jest goostaw A wiecie że już zostały napisane około 121500 postów ;)
|
|
kacperek -> 527 miejsce
|
|
Dzieki myslalam ze jestem na samym koncu he :) Igusia
|
|
Oj trzeba by zbadać czy ty KrzyzaK nie złamałeś prawa. Haków na nas szukasz? Fuchę w CBA za takie numery masz od ręki.
|
|
Ja pewnie jestem na szarym koncu :D hehe... zaledwie kilkanascie postow mam :P
|
|
jakubb: "Oj trzeba by zbadać czy ty KrzyzaK nie złamałeś prawa." Prawa nie złamałem :-) Program działa jak przeglądarka... "idzie" po linkach do informacji, które nas interesują(w tym wypadku info o ilości postów), czyli wykorzystuje tylko informacje ogólnie dostępne dla użytkowników. "Haków na nas szukasz?" Na "NAS" ???? Jesteś z 4lomza???? Jeżeli tak to przecież wysłałem maila co w "serwerze piszczy" :-D Ale program działa zupełnie legalnie.... "Fuchę w CBA za takie numery masz od ręki." Wydaje mi się, że tam za takie rzeczy mało płacą :-) Miałeś na myśli chyba CBŚ ???? Pozdrawiam
|
|
eMiLkAa: 1098. nie tak źle;) to tak jakby w drugiej dziesiątce na stu :P
|
|
wow 44 miejsce, a pół roku się nie odzywałem... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Założę się, że teraz ekipa 4lomza czyta logi i patrzy czy mówię prawdę ;-) "Hacking komputerowy – art. 267 § 1 kk. Nieuprawnione wejście do systemu komputerowego przez naruszenie zastosowanych zabezpieczeń i manipulowanie w bazie danych jest także określane jako włamanie do komputera oraz kradzież danych."
|
|
kiernek: jak możesz to wrzuć mi źródełka na sanefirst@gmail.com BTW. proste, że Linux rulez :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne, Kiernek i wogóle wszyscy, ktorzy chca sie bawic programem: nie uzywajcie za czesto... a najlepiej przepiszcie sobie funkcje pobierajaca "strony z 4lomza" tak, zeby pobieralo dane "od pewnego" posta(nazwijmy to znacznikiem), a nie od poczatku istnienia forum, bo: 1. mocno obciaza serwer 4lomza(a to juz naruszenie prawa...) 2. trwa to dlugo Ja tak sobie poprawilem skrypt i robi mi statystyki... nie klamiac ok 30sek... A i sobie sprawdzilem kto najwiecej przeklina :-) Ale pozostawie wyniki dla siebie.... Bo osoby "w czubie" mogly by zaczac klac na mnie :P Pozdrawiam
|
|
nie pobieram od nowa. zostało to zrobione tylko raz ;) później operuje na plikach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |