Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakołcewicz i "Jego" Wisła |
Dziś Wisła Płock wpod wodzą Czesława Jakołcewicza, jeszcze do niedawna trenera Łomży zremisowała na trudnym terenie w Krakowie z tamtejszą Cracovią 2:2 ! A wiec to tylko postwierdza ze Jakołcewicz jest naprawde dobrym trenerem, w trudnych czasach wyciągnoł ŁKS ze strefy spadkowej, a teraz w 1 lidze walczy z Wisłą, osobiscie Wisła Płock jest mi obojętna ale zyczę mu utrzymania;] I potwierdzenia tego ze jest naprawdę uznanym szkoleniowcem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakołcewicz i "Jego" Wisła |
Masz rację, ale.... wynik Wisły nie jest przecież tylko zasługą trenera Jakołcewicza... To bardziej zasługa poprzednich trenerów. Rozumiem, że Jakołcewicz teraz jest trenerem Wisły, ale to w sumie mały ułamek jego zasługi(nie umniejszająć jego dużych umiejętności trenerskich), bo drużyna nie zdobyła wszystkich umiejętności w trakcie "panowania" Czesława ;-) Nieznam dokłanie faktów(nie jestem zapalonym kibicem piłki nożnej), więc proszę mnie poprawić jak coś źle mówię.... Swoją drogą bardzo podoba mi się obecny ŁKS, ale myślę, że powinien jeszcze bardziej "przestawić się" na tryb 2-go ligowy... bo cała gra łącznie z nami - kibicami jeszcze jest 3-cio ligowa.... Jeżeli wiecie co mam na myśli...
|
|
Wesoły_Romek": jestem na 99% pewien, że gdybym to ja prowadził w tym dniu Wisłę - wynik byłby identyczny. Z dumą odbierałbym gratulacje od Ciebie, że to moja zasługa. Chłopie....... myśisz, że drużyna zapomni podstaw taktyki i rzemiosła piłkarskiego w ciągu 3 dni?? ADALL
|
|
Heh ADALL wiec może spróbuj sie w tym zawodze... Wcale to niejest takie łatwe... przyjsc do zespołu i ot tak sobie zremisowac trudny mecz na wyjezdzie... a juz napewno jest to trudne w Płocku gdzie się walczy o utrzymanie... A tymbardziej ze przyjszedł Czesław do zespolu kompletnie nieznając zawdoników... sami zawodnicy niesa gwarancja sukcesów...musi ich ktoś dobrze pokierować
|
|
cytuję Cię: Autor: Wesoly_Romek a juz napewno jest to trudne w Płocku gdzie się walczy o utrzymanie... A tymbardziej ze przyjszedł Czesław do zespolu kompletnie nieznając zawdoników... No to co się stało??? CUD NAD WISŁĄ?? Kompletnie nie znał zawodników i co zrobił ?? Odpowiedź brzmi: po prostu drużyna zremisowała. On oglądnął ich mecz. Oj dzieci, dzieci. Zadam Ci następujące pytanie.......: czy nowy trener ŁKS-u jest winien porażki z RUCHEM ?? ADALL
|
|
No pewnie !!!! ;-) Ja myślę, że powinni zmienić obecnego trenera na innego !!!! Pierwszy mecz i na starcie porażka ;-) Przepraszam.. nie mogłem się powstrzymać.... :)
|
|
tak! KrzyzaK ma racje! Zmienic trenera. Janas szuka sobie klubu. Moze LKS powinien go zatrudnic? Byscie sie skladali na jego pensje zeby nie narzekal:)
|
|
Myślę że nawet pod wodzą Jakołcewicza byśmy przegrali. Ruch Chorzów jest na 1 miejscu w tabeli. Jest to zespół z 1 ligowymi zawodnikami. Ma bardzo duże doświadczenie w ekstraklasie. Cieszmy sie że i tak niewielka porażka tylko 1:0.
|
|
Panowie, a wiecie, że istnieje coś takiego jak motywacja?? Może Czesiek nie musiał ich uczyć nic nowego, może po prostu ich odpowiednio zmotywował przed meczem. Ja tam go lubie.... szkoda ze odszedł.... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Myślę, że pod wodzą trenera Jakołcewicz ŁKS zdobyłby conajmniej jeden punkt. Nowy trener jeszcze nie zna drużyny, a odrazu w pierwszym meczu w jakim mu przyszło debiutować w roli trenera ŁKSu trafił na Ruch Chorzów. Dla niego też to była trudna sytuacja. Nie zna dobrze piłkarzy, poprowadził jeden trening z ŁKSem w Łomży i już musiał jechać z drużyną do Chorzowa. A trenerowi Jakołcewiczowi życzę sukcesów w pracy trenerskiej w Wiśle. Zrobił wiele dobrego dla ŁKSu, miał bardzo duży udział w 6 zwycięstwach ŁKSu z rzędu. I nigdy nie powinno się o tym zapominać.
|
|
to może jeszcze należy dodać najlepszego trenera w I i II lidze w II lidze to napewno trener Jakołcewicz, jak jeszcze prowadził nasz ŁKS
|
|
napewno to czesciowo zasluga naszego bylego trenera. przeciez on decyduje kto wychodzodzi w pierwszej 11 , opracowuje taktyke , ustawia zespol defensywnie badz ofensywnie wiec napewno jest w tym remisie duzo zaslugi Czesia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |