poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jagiellonia

Forum Kibiców Jagiellonii Białystok Strona Główna
Istotna Informacja

Masz zakaz wstępu na forum !

Na swoim koncie masz ostrzeżeń: 1 o łącznej wartości: 4. Wartość po której użytkownik jest banowany to: 4

Tak mnie pożegnali kibice jakiegoś klubiku o nazwie bezprawnie zawłaszczonej. Jestem z tego powodu niezwykle szczęśliwy. A i tak im dołożę. "Śledź nie mysli - śledź kieruje się instynktem"

ściemka wszystkim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jagiellonia

Nie wiem chłopie czy Ty mądry jestes czy jakis chory... Moze poprostu dzieciak jestes,ale powiedz mi w jakim celu założyłes ten temat?? Chcesz medalu??

czuubek lepiej bez takich tematow bo za samo słowo jagi****nia oklep mozesz dostac w lomzy =]

www.level6.yoyo.pl

Po pierwsze to trochę szacunku do klubu by się przydało wilsonnfl. Jak zapewne wiesz to nazwy własne zaczynamy wielką literą. Po drugie jak widać czuuub czy jak mu tam złamał regulamin forum Jagiellonii Białystok. Zapewne poprzez napinkę, wyzwiska lub coś tam jeszcze. Jak widać człowiek ten prowadzi swoje życie w internecie. Wszystkie swoje żale, pretensje i kompleksy przelewa na posty. Ubolewam nad losem jego i jemu podobnym. Szkoda tylko, że przez podobne schorzenia tracimy My - mieszkańcy Łomży. Jesteśmy postrzegani jako buraki i chamy. Bez pozdrowień.

--------------------------------------------------------
Tylko Łomża ŁKS !!!

Bez Twarzy coś masz w sobie, w ciebie się wdałem i to jest moja tragedia.

ściemka wszystkim

BEZ_TWARZY jak chcesz wiedziec to nie szanuje jagi i dlatego pisze z malej litery ;D - bez urazy ale tylko ŁKS :D

www.level6.yoyo.pl

Wielki Kibic przez duże "K"...

Tylko Łomża ŁKS !!!

jak nie macie szacunku do Jagiellonii to nie wymagajcie od nich szacunku dla ŁKS

wilsonnf obawiam się, że gdyby przyszło Ci racjonalnie uzasadnić dlaczego nie szanujesz JAGIELLONII to miałbyś problemy

Van_Loosen niezle to powiedziałeś! haha

Van_Loosen - jakbym powiedział ze lubie jage to bym mial przewalone w calym miescie jak chcesz wiedziec :) - Skoro oni tak do ŁKSu sie odnaszą itp to ja nie bede sie dawal ;P

www.level6.yoyo.pl

Człowieku, co ma piernik do wiatraka ? Czy ja Ci każę lubić Jagiellonię ? Szacunek się należy, bez względu na to czy ich lubisz czy nie. Drugie zdanie Twojego posta po prostu określa Twoją osobę. Zresztą co ja Ci będę tłumaczył, na pierwszy rzut oka widać jaki z Ciebie kibic. Koniec tematu

Tylko Łomża ŁKS !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org