Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plotka |
Witam Jak sadzicie czy warto zajmowac sie plotkami zwlaszcza na temat rodzinnych tragedii?????????? Czy plotka pomaga czy niszczy?????????? Chetnych zapraszam do tematu i czekam na wypowiedzi, Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plotka |
Tak jak napisałem w poprzednim temacie,proponuję zakończyć rozmowę na temat tej tragedii.Odpowiednie służby napewno wyciągną konsekwencje co do osób które w sposób znaczy bądź nieznaczny przyczyniły się do tej tragedii...
|
|
a ja uważam, że żeby ocenić co jest plotką trzeba wiedzieć co jest faktem ludzie mają prawo do informacji i wymieniania ich między sobą jak już nieraz pisałem: jak kogoś nie interesuje / drażni jakiś temat / te forum to niech nie wchodzi w ten temat / na to forum i tyle hehe tak jak z aborcją: NIE CHCESZ ABORCJI? TO JEJ NIE RÓB
|
|
Witam ponownie Wszystkim dziekujemy za wszelkie wypowiedzi. Zyczymy wam wszystkim powodzenia. Tak trzymajcie.Rozmową można wiele zdziałać by było ludziom lepiej. Pozdrawiam
|
|
Jaka nagła zmiana nastawienia.
|
|
To nie zmiana to fakty jakie dotycza wszystkich ludzi mniej lub wiecej.
|
|
Wiola1970 możesz przetłumaczyć swoją ostatnią wypowiedz?Nie "kumam" o co w niej chodzi.Blondynka jestem:)
|
|
chodzi o to ze tak naprawde na swiecie dzieje sie zle a mianowicie mnostwo ludzi krzywdzi innych.To sa fakty.Jednak obok tych ktorzy krzywdza sa tez osoby ktore sa tylko postrzegane przez innych i utozsamiane z ta zla osoba.Wszelkie informacje przechodzace tzw.droga pantoflowa wielokrotnie krzywdza tych ludzi. Lecz jesli ludzie ze soba rozmawiaja na rozne tematy mniej lub wiecej wazne moga po przez taka dyskusje nauczyc innych dobra jak i zla. To my sami wybieramy to co według nas jest odpowiednie. Każdy popełnia błedy tacy juz jestesmy ale mimo wszystko z pomoca innych mozemy to zmienic. Szanujmy innych,pomagajmy potrzebujacym,nie osadzajmy niewinnych i uczmy sie dobra. Złość niech szybko sie ulotni,do zawiści i zazdrości powodów nie mamy wiec sami takich sytuacji nie stwarzajmy. Oceńmy najpierw siebie samych. Ten temat tylko po to został rozpoczety by dac mozliwosc innym do dyskusji dzieki ktorej dowiemy sie czy jestesmy w stanie nawet na tematy ktore sa poruszane wsrod sasiadow znajomych a nawet w rodzinie.Jeden na drugiego gada a przytym nie widzi jaki sam lub sama jest. Tych kilka odpowiedzi utwierdzilo mnie w przekonaniu ze naprawde umiemy rozsadnie odpowiadac na pytania,kazdy wyraza wlasne zdanie i opinie ktore nie jedna osobe moze czegos nauczyc dzieki czemu bedziemy lepsi. PS.Tylko w czym?
|
|
Jesli ktokolwiek ma jakies pytania dotyczace tematu prosze pisac na adres: e-mail lomprzemek@op.pl Poproszono mnie bym podala ten adres na forum. Pozdrawiam
|
|
Dziękuję Ci Wiola1970.Już wszysko "kumam":)Może tel.podasz?Zgłębimy temat.
|
|
a propo tematu, jesli ktos czytal news na stronie glownej pewnie zauwazyl ze sprawcy wypadku grozi.....uwaga....... 12 lat! ( smiechu warte ) :| "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
dobre 12 lat, niż nic!!!
|
|
taa "grozi" mu do 12 lat, znajac zycie dostanie jakies 8/10, a wyjdzie po 5... "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
z więzienia wroci do nas juz jako prawdziwy przestepca
|
|
Kto ma taki tupet dobijać rodzinę będącą w cierpieniu musi być dobrym sku....em. Wiola1970 masz zupełną racje.To wstrętne. Vespos ty masz mózg?! Było do rodziny zadzwonić,a nie na forum się pchac. Chyba razem z ta mamuśką byłeś,że takie szczegóły podałeś. Tobie zdrowo odjeb.....o!Rodzina cierpi a ten z brudem wyskakuje! Byłeś na pogrzebie?Widziałeś ten krzyk?!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |