Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyniacy, którzy wrzucili z "saksów" |
Znacie takich ludzi ?Ja znam kilku i wiem jedno. Zmienili się nie do poznania, hehe. Chamscy, gburni i "co to nie oni" a z butów nadal słoma wystaje... Oczywiście z "zielonymi" zarobionymi w "ham-eryce" obnoszą się na lewo i prawo... Opiszcie przypadki, które znacie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyniacy, którzy wrzucili z "saksów" |
Wiesz, może jeszcze kilka lat temu zielone zarobione w Ameryce były dużo warte, ale dziś, gdy dolar jest na takim poziomie na jakim jest - to wcale nie jest taki rarytaswyjechać do USA...
|
|
Ja tam nie narzekam :)
|
|
fLoorek: ---.mgh.harvard.edu - harvard.... ???? No po takiej uczelni to napewno nikt by nie narzekał :D :D :D :D
|
|
Gdybym miał narodzić się jeszcze raz to tylko w Polsce i tylko tu . Żadne dolay nie są ważniejsze niż Polski Biały Naród .
|
|
Ja mieszkam w anglii juz dwa lata i nie narzekam niemam zamiaru wacac do kaczolandu.
|
|
Wombat po twoich pogladach widac ze nadal utzrymuja cie rodzice i nigdy nie robiles na swoje utrzymanie zeby przyszlo ci robic za 800zl miesieczne zobaczylibysmy jak radykalnie zmienia ci sie swiatopoglad
|
|
Fanatyzm niszczy ale bliższy jest mi kraj ojczysty, każdy inny niższy. Nacjonalizm! W góre recę kto jest z nami!
|
|
skoro jestes takim Patryioto to pochwal sie co zrobiles dla kraju, łomży pisac kazdy moze gorzej z czynami
|
|
Powiedz mi Matko Polsko gdzie wychowywałaś dzieci swe ... ? Ty dzisiaj płaczesz a one smieją się. Czesc z nas chce zostac w Kraju i tu życ za te 800 zł (chociaz z tego co widac to juz tyle nie placą a nieco wiecej) Może nigdy nie zarobimy takich pieniedzy jak za granicą, ale.... są tez inne wartości.
|
|
Pierw naucz się pisać po Polsku !!!! 1. Zdanie zaczynamy z dużej litery i kończymy kropką . 2. Nazwy miast piszemy z dużej litery np. Łomża . 3. Jest to Polskie forum więc wypadało by używać polskich liter jak ć, ź, ż . 4. Patriotą pisze się tak ,a nie "Patryioto" . Ja po prostu doceniam to co zrobili moi przodkowie dla tego kraju . Widzę ,że większość tego nie rozumie ,więc nie będę zagłębiać się w szczegóły .
|
|
raczej spokojna ze mnie kobita, ale... urzad skarbowy, o jakich to wartosciach piszesz, ktore za granica przestaja istniec? nigdy nie zarobisz tyle, ile za granica, ale i tyle nie wydasz przeciez koszta utrzymania sa tu duzo wyzsze niz w polsce a slogany Wombat ,nieprzemyslane hasla rzadzacych, ktore nigdy nie zostana tak naprawde zrealizowane, bo sa tak glupie, ze brak slow, ida w swiat i przynosza polsce wstyd oczywiscie nie rozumiem postawy opisywanych przez Ptysia osob, przyjaciol latwo jest stracic, tak, jak i te zarobione, dzieki zapewne ciezkiej pracy, dolary a wiec i jedno, i drugie trzeba szanowac, chociaz do pieniedzy nie warto sie zbytnio przywiazywac, wiadomo, roznie to bywa z kasa, a przyjazn warto zawsze pielegnowac to ja bella:o)
|
|
Ptysiu80 (---.lom.netster.pl) Data: 05-05-07 13:01 Znacie takich ludzi ?Ja znam kilku i wiem jedno. Zmienili się nie do poznania, hehe. Chamscy, gburni i "co to nie oni" a z butów nadal słoma wystaje... Oczywiście z "zielonymi" zarobionymi w "ham-eryce" obnoszą się na lewo i prawo... ptysiu ale z ciebie burak!!! zal ci dupe sciska ze albo brak ci odwagi zeby gdzies wyjechac i zarabiac albo zazdroscisz innym ze wyjechali... hameryce piszesz, a ciebie chyba to najbardziej boli ze ktos zarobil wiekszy hajs przez miesiac niz ty siedzac w lomzy i napie rdala jac na nocki w browarze !!! granice otwarte, jedz dziekolwiek, niekoniecznie do stanow, ale jedz zarob i zobaczysz jak to bie sie w bance po pie rdoli skoro jestes idiota !!!!
|
|
pewnie kumpel ptysia przylecial do lomzy ze stanow i ptysiu myslal ze zaraz kumpel zaprosi go do pubu i bedzie mu stawial jedno za drugim bo jak to przeciez byl za granica i sie dorobil ale to juz nie te czasy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |