Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łom»ża w Borders |
Niesamowite są tutejsze sklepy o nazwie BORDERS. Potężne księgarnie z ogromnymi działami muzycznymi. Są stoliki, kawa, można usiąść, każdą książkę, gazetę sobie czytać. Wieczorami spotykają się ludzie starsi i młodsi, i grają w gry logiczne. Spotykam tu studentów oraz inteligencję różnych narodowości, z Pablo, takim meksykiem grywam w szachy. Z dizajnerami, czyli tutejszymi grafikami przeglądamy wydawnictwa i dyskutujemy o szkołach składu komputerowego. Ja należe do grupy Corela, i jako jedyny tworzę grupę wrogów quarka. Wczoraj przekonywałem grupę przyjaciół z kanału 34 tv i Bordersa do piwa Łomża. Opowiadałem im o Bieprzy, pissie, wissie... o fortach w piątnicy (szczególnie pozdrawiam grupę rycerską, którą tam kilka razy spotkałem, tu w parku spotykam grupa indiańską...). Opowiadałem o najsympatyczniejszej grupie komputerowców pod słońcem czyli o Speedach, których serdecznie pozdrawiam. ps. Moja telewizja rozwija sie coraz bardziej. Opowiadam często o naszych stronach, o ludziach, młodych ludziach którzy chcą by było lepiej. Wszystko co dzieje się w kraju, z tej strony jest przerażające... totalna wyprzedaż polskości. Brak patriotyzmu. My w naszym programie opowiadamy o Polsce, o szansach dla niej. Promujemy polskość. Mamy już zaczątek strony internetowej - www.polskatelewizja.com (można mnie tam zobaczyć w dziale studio, w takim czarnym dresie i w okularach). wszystkich którzy mają pomysł na miesięcznik patriotyczny polonia proszę o emaile, co byście chcieli czytać o poloni - redakcja już zawiązana, ruszamy niebawem. ps. chlapnijcie za mnie łomżę. przyda mi się to.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łom»ża w Borders |
oj DaSto ;) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Czesc Darek Takie sympatyczki to zadnego piwa nie trzeba przekonywać...trzeba im je polewać:)...pozdrawiam i dozobaczenia przy stoliku z łomżą...
|
|
...aaa ...to Ty jesteś DaSto.... :) ...a ja cały czas się zastanawiałem, który to ze znajomych "z widzenia"! :D --- PGG
|
|
Ta dziewczyna z prawej to Ewa. Razem z nią prowadzimy część rozrywkową, to moja pierwsza znajoma tu w stanach, przyszła żona (czerwiec), mojego kolegi Radka (niesamowity facet, służył na atomowym lotniskowcu "Ejzenchauer", od niego dostałem kilka autentycznych pamiątek. Ta z lewej, bez wątpienia najpiękniejsza ozdoba naszej grupy TV. Kasia. Zdobywczyni serc, osoba niezwykle naturalna przed kamerą, typowa biznes łumen. Rozkochuje i porzuca. Mnóstwo niesamowitego uroku. Obie z tzw. działu studenckiego. Miło się pracuje w takim gronie, co prawda urodą znacznie odbiegam, dlatego mało mnie na wizji. Ale... Mówiłem że Polki są najładniejsze... Chociaż najładniejsza czeka na mnie w Polsce... Może się niedługo zobaczymy drodzy przyjaciele....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |