piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łom»ża w Borders

Niesamowite są tutejsze sklepy o nazwie BORDERS. Potężne księgarnie z ogromnymi działami muzycznymi. Są stoliki, kawa, można usiąść, każdą książkę, gazetę sobie czytać. Wieczorami spotykają się ludzie starsi i młodsi, i grają w gry logiczne. Spotykam tu studentów oraz inteligencję różnych narodowości, z Pablo, takim meksykiem grywam w szachy. Z dizajnerami, czyli tutejszymi grafikami przeglądamy wydawnictwa i dyskutujemy o szkołach składu komputerowego. Ja należe do grupy Corela, i jako jedyny tworzę grupę wrogów quarka.
Wczoraj przekonywałem grupę przyjaciół z kanału 34 tv i Bordersa do piwa Łomża. Opowiadałem im o Bieprzy, pissie, wissie... o fortach w piątnicy (szczególnie pozdrawiam grupę rycerską, którą tam kilka razy spotkałem, tu w parku spotykam grupa indiańską...). Opowiadałem o najsympatyczniejszej grupie komputerowców pod słońcem czyli o Speedach, których serdecznie pozdrawiam.
ps. Moja telewizja rozwija sie coraz bardziej. Opowiadam często o naszych stronach, o ludziach, młodych ludziach którzy chcą by było lepiej. Wszystko co dzieje się w kraju, z tej strony jest przerażające... totalna wyprzedaż polskości. Brak patriotyzmu.
My w naszym programie opowiadamy o Polsce, o szansach dla niej. Promujemy polskość.
Mamy już zaczątek strony internetowej - www.polskatelewizja.com (można mnie tam zobaczyć w dziale studio, w takim czarnym dresie i w okularach). wszystkich którzy mają pomysł na miesięcznik patriotyczny polonia proszę o emaile, co byście chcieli czytać o poloni - redakcja już zawiązana, ruszamy niebawem.
ps. chlapnijcie za mnie łomżę. przyda mi się to.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łom»ża w Borders

oj DaSto ;)

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

Czesc Darek
Takie sympatyczki to zadnego piwa nie trzeba przekonywać...trzeba im je polewać:)...pozdrawiam i dozobaczenia przy stoliku z łomżą...

...aaa ...to Ty jesteś DaSto.... :) ...a ja cały czas się zastanawiałem, który to ze znajomych "z widzenia"! :D

---
PGG

Ta dziewczyna z prawej to Ewa. Razem z nią prowadzimy część rozrywkową, to moja pierwsza znajoma tu w stanach, przyszła żona (czerwiec), mojego kolegi Radka (niesamowity facet, służył na atomowym lotniskowcu "Ejzenchauer", od niego dostałem kilka autentycznych pamiątek.
Ta z lewej, bez wątpienia najpiękniejsza ozdoba naszej grupy TV. Kasia. Zdobywczyni serc, osoba niezwykle naturalna przed kamerą, typowa biznes łumen. Rozkochuje i porzuca. Mnóstwo niesamowitego uroku. Obie z tzw. działu studenckiego.
Miło się pracuje w takim gronie, co prawda urodą znacznie odbiegam, dlatego mało mnie na wizji. Ale...
Mówiłem że Polki są najładniejsze... Chociaż najładniejsza czeka na mnie w Polsce...
Może się niedługo zobaczymy drodzy przyjaciele....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org