Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DIVERSE CÓŻ ZA PRZEMIŁA OBSŁUGA |
Witam wszysztkich. Chciałabym poruszyć temacik "przemiłej WIELKIEJ PANI"w sklepie DIVERSE. W tym tygodniu byłam w tym sklepie i spotkałam się z wręcz z chamskim zachowaniem tej że pseudo sprzedawczyni. Jak to jest jeżeli ma się kurtkę z innej firmy notabene konkurencyjnej to już nie można wejść do tego sklepu? I te słówka "...co,zamały wybór...", a na dowidzenia "...SPIER........" pod nosem. Skąd wzieła się ta kobieta w tym sklepie ,czy to jest TE ODKRYCIE Z MARSA?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DIVERSE CÓŻ ZA PRZEMIŁA OBSŁUGA |
Aż trudno uwierzyć, że tacy ludzie jeszcze sie zdarzają w sklepach za ladą. Tej Pani serdecznie gratuluję kultury i mam nadzieję, że ją wyleją na zbity pysk z roboty. Serdecznie pozdrawiam obsługe sklepu DIVERSE!!!
|
|
Raz kupiłem tam plecak, i więcej tego błędu nie powtórzę... Polecam House Of Colours (nie, nie jest to sklep mojej rodziny/znajomych :-) Pozdrawiam
|
|
Ja robie zakupy w sklepie DIVERSE od kilku lat, nie moge powiedziec zlego slowa na dziewczyny ktore tam sprzedaja, sa mile, pomocne i cierpliwe :) Tylko ceny sa troche wygorowane, ale jak sie dobrze pogada to sie dostanie rabat i mina sie poprawia :) Fachowa obsluga sprzedawcow jednym slowem !
|
|
Zgadzam si eobsloga w tym sklepie jest zlosliwa no i patrza na ciebie jak bys chcial cos ukrasc Hoł, Hoł ,Hoł
|
|
"tacy" ludzie zdarzaja sie w sklepach i nie jest to zadna nowosc Panie Pilot Pinx. Nie sadzisz chyba, ze dziewucha jest wlascicielem? Jest prawdopodobnie zwykla sprzedawczynia za 824 zeta brutto w dodatku bez prowizji od sprzedazy. Wiec jej nie zalezy na kliencie. Malo tego klient jej moze wrecz przeszkadzac bo przez niego musi przerwac lekture "Bravo girl" czy tez zaniechac robienia manicuru. a Tobie- locos, radze poinformowac wlasciciela sklepu. Chyba nietrudno go ustalic? Mysle, ze warto o troche zachodu w takim przypadku. Pozdrawiam i nie ubieraj sie w tym sklepie po prostu, tym bardziej, ze rzadko cos porzadnego sie tam trafia ( ale to moje prywatne zdanie).
|
|
Nie wiedziałem, że jest w Łomży sklep House of colours! Może mi ktoś powiedzieć gdzie się znajduje?
|
|
Na krótkiej, idąc w stronę Hotelu Polonez, po prawej stronie, po schodkach w górę, zobaczysz szyld. Polecam również sklep "No More" na ulicy Dwornej w byłej Remie 1000 (obecnie "Biedronka"). Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |