Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto uwaza, ze 4lomza.pl to konfidencki portal? Wpisz sie. |
Ja. Idea warta krwi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto uwaza, ze 4lomza.pl to konfidencki portal? Wpisz sie. |
haha podbijam !
|
|
Oczywiście, donoszą na wszystkich ;) nawet jest link napisz donos@ ;)
|
|
to sie popisales a ile ty, chuligan, masz lat? -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
pientnascie, a ty? skont klinasz? Idea warta krwi
|
|
Kiedyś będzie nowa lustracja... :P
|
|
Pewnie to jakaś marna prowokacja bo nie sądzę żeby ktoś mógł tak na serio uważać :-]
|
|
Tak jest konfidenckie forum. Ludzie którzy tutaj piszą wszystko przekładają na policyjny, zakłamany wymiar. Żadko sie tutaj wypowiadam po trzeba się wystrzegać frajerów ale pluć im w ryj do samego końca. ***** was konfidenty.
|
|
SLU czlowieku. Idea warta krwi
|
|
nie napisałeś chuliganie jak rozumiesz pojęcie "konfidencki" mimo wszystko uważam, że nie jest to konfidencki portal
|
|
NO widać że nie rozumie małolat znaczenia "konfident". Chyba mysli że to jakiś gryps .... :/ www.level6.yoyo.pl
|
|
wielkie joł, czy jakos tak ;)
|
|
Przypuszczałem że to żart - jednak nie ;-] Chuligan wytłumacz dokładnie o co Ci chodzi w tym temacie. Wtedy pewnie większe grono ludzi będzie mogło się wypowiedzieć.
|
|
Chuligan popracuj nad ortografią! Kolejny durny temat założony na forum.Zauwazylem ze w ostatnim czasie brakuje Wam tematów do dyskusji i zakładane sa bezsensowne tematy,ktore maja na celu jakies osobiste potyczki badz tematy... Do wszystkich którzy mają przynajmniej przeciętny iloraz inteligencji!! Jeśli widzicie durny temat to nie wypowiadajcie się i temat szybko pójdzie do smieci... Pzdr
|
|
haha i odezwał się wreszcie mieczkoś997 ;] Twój podpis mnie rozłożył na łopatki ;] - "Pamiętamy o Tobie śmieciu!!Nie dajmy kur... szans!!" - ot krótka, nie wymagająca komentarza charakterystyka naszych kochanych policjantów, a temat rzeczywiście bez sensu. Bez pozdrowień.
|
|
dziwię się, że ludzie tak postrzegają ten portal, jestem ciekaw, z jakiego powodu tak sądzisz drogi chuliganie. mieczkoś997, daj mu się wypowiedzieć, na tym polega wolność słowa ;) jestem mieszkańcem pięknego łomżewa
|
|
Jak Ci zaraz jakis Van_Loosen albo inny spoleczniak pojedzie od nazwisk to zmienisz zdanie. A tak w ogole to kisssesss for alll :* :* :* Juz niedlugo wakacje i mama wysle mnie na kolonie do Balik. Jupi! Idea warta krwi
|
|
LOL
|
|
pozdrów mame!
|
|
Kolejny wpis 4lomza portal konfidencki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
sorrki, czy ktoś czuubkowi wytłumaczy słowo "konfidencki" - za cholibcie nie znalazłem w słownikach, ściemka wszystkim
|
|
konfident = osoba, którą okradli z pieniędzy (samochodu, biżuterii ....) i powiadomiła o tym Policję? konfident = osoba, która dostała w mordę i o tym powiadomiła organy ścigania? konfident = osoba, która widziała jak okradli sąsiada i o tym powiedziała Radzie Osiedla? konfident = to osoba, której zgwałcili dziecko pedofile i o tym powiadomi? konfident = to osoba, która nie życzy sobie handlarzy narkotyków na swoim osiedlu? konfident = to osoba, która zobaczyła jak babci daja w mordę i temu się przeciwstawiła? konfident = to osoba która pozwala na kradzieże, bandtyzym, narkomanię, chuligankę, morderstwa? konfidentem nie jest ten co pozwala na strzelanie bliźniemu w łeb? konfidentem nie jest ten, kto robi wszystko 2 przykazaniu. Chuligan, jesteś bośzkiem? ściemka wszystkim
|
|
con·fi·dent /ˈkɒnfɪdənt/ Pronunciation Key - Show Spelled Pronunciation[kon-fi-duhnt] Pronunciation Key - Show IPA Pronunciation –adjective 1. having strong belief or full assurance; sure: confident of fulfillment. 2. sure of oneself; having no uncertainty about one's own abilities, correctness, successfulness, etc.; self-confident; bold: a confident speaker. 3. excessively bold; presumptuous. 4. Obsolete. trustful or confiding. po polsku: Polish: pewny siebie [z]dictionary.com
|
|
co o Malaczka Ci chodzi chuliganie? jego tożsamość jest tu doskonale znana - przewijała się w różnych tematach widzę, że posługując się takimi jak Ty chce zwrócić na coś uwagę... na co? na to, że już nie jest anonimowym kozaczkiem zza monitora? jednego mniej
|
|
No to jeszcze tylko czekamy az Ty sie ujawnisz i nastanie jasnosc. Czy jednak wolisz zostac anonimowym spoleczniakiem zza monitora? aha2 - mama pozdrowiona - dziekuje. Idea warta krwi
|
|
HWDP
|
|
Autor: Van_Loosen (---.klaudyny.waw.pl) Data: 01-05-07 18:27 co o Malaczka Ci chodzi chuliganie? jego tożsamość jest tu doskonale znana - przewijała się w różnych tematach widzę, że posługując się takimi jak Ty chce zwrócić na coś uwagę... na co? na to, że już nie jest anonimowym kozaczkiem zza monitora? jednego mniej O co pijesz człowieku? Czytając twoje wpisy ktoś ułomny pomyślałby, że wiesz o mnie dużo, a prawdę mówiąc NIC NIE WIESZ. Lubisz tak rzucać ksywami? hmm wypadałoby i tobie się przedstawić... Ostro spadł ten portal skoro trzymają takich ludzi na forum, zero normalnych tematów tylko same koperkowe pierdolen.ie
|
|
1.pytam chuligana z czym ma problem 2. nie wiesz co wiem, więc się nie mądrzyj 3. przedstawię się jak zaistnieje taka potrzeba 4. Twoje przekleństwa i brak poszanowania dla zasad pisowni ( pisanie słowa "Twoje" z małej listery ) istotnie obniżają poziom postów na tym portalu nie kreuj się na wielkiego Polaka i patriotę tylko wracaj smyku do podstawówki bo chyba jest parę rzeczy, których zapomnieli Cię tam nauczyć
|
|
Van_Loosen czy nie uważasz,że to nie jest miejsce na załatwianie osobistych wątków??Mi również wiele osób piszących na tym forum nie odpowiada (m.in. Ty) ale nie obnoszę się z tym.I to Ty piszesz o "obniżaniu poziomu" na tym forum?? Chłopie takimi postami obniżasz własną osobę!
|
|
Kto uwaza, ze 4lomza.pl to konfidencki portal? Wpisz sie. |
Kto uwaza, ze 4lomza.pl to konfidencki portal? Ja. "Życzliwych" nigdy tutaj nie brakowało...
|
|
jeszcze tu niczego nie załatwiłem osobistego i robić tego nie zamierzam ktoś pisze do mnie więc mu odpowiadam nie mam też nic zarówno do Pana spod nicka Pontifex Mal jak i każdego innego użytkownika tego forum jeszcze jakieś problemy?
|
|
Po mojemu ten portal a w szczególności "njusy" są klerykalno-faszystowskie.
|
|
na tym forum jeszcze nikt nie usunal zadnej glupoty, za to niewygodne tematy zwiazane z wlodarzami, biznesmenami, lekarzami itd. znikaja w zaskakujacym tempie, wniosek nasuwa sie tylko jeden, heh administartor i moderatorzy to sprzedajne pajace
|
|
ale tu chyba nie ma moderatorów
|
|
|
jak moze cos dzialac bez admina??
|
|
admin założył temat ze 3 dni temu. jego nick jest na liście pogrubiony:markm obawiam się, że czyta te Nasze wypociny, ale szanuje wolnośc słowa i za to go cenię heheh
|
|
Ja wiem tylko, że forum na 4lomza.pl jest na pewno lewackie .... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |