Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pontifeks Mal czy jak ci tam |
na ogóle, jak chcesz ze mną pogadać to zapraszam, na argumenty, a może starczy ci siły nawet osobiście? nie wierzę. Aczkolwiek nauka radziedzka zna i takie przypadki, czekam mój emil czuubek@tlen.pl. ściemka wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pontifeks Mal czy jak ci tam |
cóż Ci zrobił mały Malak czubku? nie zapraszaj go na osobiste spotkanie bo przyjdzie ze swoimi wygolonymi na łyso kolegami
|
|
Mi? ja nazwiskami nie waliłem. A mi nic nie zrobił, ale innym duuuuuuuuużo. ściemka wszystkim
|
|
Macie nasrane w głowach gamonie hehe Grzegorz
|
|
kibic0 używaj sedesu, to takie naczynie w mieszkaniu, ma taką deskę i klapę i tam się "sra" - twoim językiem. Ja cię do mieszkania nie wpuszczę bo mi nie tylko na głowę ale i do szafy "nasrasz" ściemka wszystkim
|
|
Usunąć temat!!!! czuubek jestes zwyklym (...)!!
|
|
szyderczo ale troche w tym prawdy ... :/
|
|
Ten temat jest bez sensu jak ty sam. To co napisałem wcześniej jest na twoim poziomie Grzegorz
|
|
hah chlopaki problemow przez neta szukaja ale cuz tak to juz jest jak ma sie tylko wirtualnych znajomych i domu sie nie opuszcza to wielcy internetowi cwaniaki sie robia
|
|
Pax debilom. Admin zwal ten temat, bo psychiatrykiem wali. ściemka wszystkim
|
|
nastepny bezsensowny temat założony przez czuubka ;//;/;/
|
|
Jak to miło rano,przy kawce poczytać sobie o tym co się u nas dzieje.Kulturka na forum aż kipi.Miłego weekendu kochani.Przekażcie sobie znak pokoju.....:)
|
|
amen
|
|
Pax Grzegorzom, a Polakom życzę aby "pięć piw proszę" nie zakłóciło sielanki majowej. ściemka wszystkim
|
|
czubek ty naprawde jestes jakis jebniety!Piszesz takie posty ze *** go wie o co ci chodzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |