Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Counter Strike |
Gdzie można kupić orginalną grę Counter Strike?? Chodzi mi o grę i steam do Counter strike 1.6 ??? Jaki sklep w łomży ma, ale nie na zamówienie śpieszy mi sie :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Counter Strike |
w Łomży możesz kupić tylko bułki i chleb, nic więcej. Kiedyś za 19.90 sprzedawali w Tesco czy coś podobnego a i jeszcze w empikach sprzedają ... a więc powodzenia.
|
|
Chyba najprościej i najszybciej będzie na allegro. U nas w Łomży chyba nie ma sklepów typu Empik.
|
|
|
gra na allegro kosztuje 45zł razem z kontem steam , też właśnie szukam jej tu w Łomży
|
|
Na Dmowskiego mają.
|
|
nie jestem pewien, ale w ist chyba widzialem. _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
No w IST też powinni mieć w końcu mają osiedlówke w CSa
|
|
to , że w IST grają po lanie w Csa nie znaczy, że ktokolwiek ma tam oryginalną gę - równie dobrze wszyscy moga jechać na generatorach kluczy mam dla Ciebie radę - BIG_NJ: NIGDY nie kupuj żadnej gry, która ma klucz do grania w sieci z drugiej ręki! choćby nie wiem jak Ciebie zapewniał sprzedający, że tylko on znał, ble,ble wejdz na allegro, a jeszcze lepiej na ceneo.pl albo skąpca i zobaczysz gdzie będzie taniocha. na 2 dzień kurier zapuka i będziesz grał
|
|
Counter Strike Source?? Czy jak kupię orgnalna tą grę to bedę mógł grać na tym steamie w counter strike 1.6?? CZy tyko w SOurce ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |