Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
medycyna |
Słyszałem, że na forum był poruszany jakiś temat medyczny, który został zdjęty może ktoś go czytał ? :))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: medycyna |
tak ale został zdjęty poniważ padło kilka słów prawdy o co po niektórych łomżyńskich lekarzach
|
|
Re: medycyna |
ja pisałem ten temat pisałem to co wiem to co za pewne kazdy z nas wie,ale niestety przystaje na to, uzyłem imion i nazwisk fakt troche przegiełem ,nie znosze lekarzy korupcja panoszenie sie wywyższanie jest po prostu skandaliczne,załatwic sobie miejsce na oddziale zabieg to są koszta ktore nfz nie pokrywa,lekarze żadaja podwyzek?!skandal!!!!!fakt faktem młodzi nie zarabiaja tyle ile powinni po tak ciezkich studiach i za taka odpowiedzialnosc powinno byc troche lepiej,ale ci starzy wyjadacze ktorzy potracili zeby na medycynie oczywiscie zaraz wstawili nowe złote zarabiaja krocie,kontrakty prywatna praktyka lewizna to sa zarobki ok 10tys miesiecznie ale co my mamy w zamian-opryskliwosc i przede wszystkim nieudulnosc byłem swiadkiem jak lekarzem z długa praktyka nie potrafi przeprowadzic resuscytacji!!!ich błedy sie mnoza tak jak pieniadze na koncie,oczywiscie nie wszyscy sa tacy znajda sie wyjatki(cały czas pisze o naszym szpitalu),niedługo wymysle jakąs zreczna historyjke o naszym szpitalku kochanym
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |