Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Laweta |
Mam pytanko :] Chce sciagnac z Anglii kilka samochodow i poszukuje lawety. Wie ktos gdzie mozna wynajac lawete i ile mniej wiecej moglo by to kosztowac?? Z gory dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Laweta |
Koszt transportu to 1600zl do polski - warszawa posiadam tira na 3 auta z greenford -london kontakt autoprzemas_m@wp.pl 0044778 323 39 95 0 693 624 278
|
|
Hej. Na nowogrodzkiej przy Retro jest wypozyczalnia lawet i przyczep. Wynajem okolo 40 zl za dobe. Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*
|
|
koniu ten tir na 3 auta to najwiekszy jaki masz?? Mi potrzeba na 6-7 samochodow:/ InMyDreams dzieki za info napewno sprawdze:]
|
|
Witam Jak duże to są auta - osobowe dostawcze - jakie wymiary DOKŁADNE - uszkodzone czy nie??? Jeżeli tak to jak mocno? Skąd i dokąd masz przewiwź te auta? Kiedy? w jakim przedziale czasowym? Czy zapewniasz załadunek i rozładunek? cena za 6 sztuk ok. 9100-9300 kontakt maxmc@poczta.fm511 203 328 tel.+48511 203 328
|
|
cena za 6 sztuk ok. 9100-9300 Chyba jakiś żart :D
|
|
To nie zart 1500-1600zl 1 sztuka. znajdz taniej. Chyba ze tir z naczepo ale wejdzie cztery auta chyba ze pokladZiesz jeden na drugi TO WEJDZIE 6-7 AUT.
|
|
wcale nie zart takie sa ceny 350 euro od jednego samochodu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |