Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będę upierdliwy.. |
i pokażę Wam mój kolejny film z moimi umiejętnościami free ;)) komentarze mile widziane.. http://www.youtube.com/watch?v=sOfyAjCXmus
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będę upierdliwy.. |
w sumie moze byc,tylko troche nudny bo przez caly filmik dwa tricki na przemian sa pokazywane :)
|
|
Greg napisz mi jak sie wstawia na YouTube filmiki?
|
|
Grasz gdzieś czy uprawiasz tylko freestayle?
|
|
Terrorysta,najpierw musisz założyć sobie konto na YouTube,jeśli je masz(chyba,że nie wiesz jak je założyć,bo ja też miałem z tym problemy,to napisz do mnie na gg-654290)..jeśli masz już to konto,wchodzisz w my account -->Upload new video i później będziesz już wiedział jak dalej. Nie gram w żadnym klubie niestety;/ jak narazie uprawiam tylko free..
|
|
Nie mam konta!Nie mam GG bo lapie za duzo wirosow!Napisz mi na forum jak zalozyc i jak udostepniac filmiki?
|
|
a co ma GG do wirusów. Bardziej się narażasz na wirusy używając Internet Explorera
|
|
hehe dokładnie,coś kręcisz Terrorysta nie masz gg w tych czasach..bo boisz sie wirusow..ok..to napisz od kumpla czy dziewczyny:P to powiem Ci jak zalozyc to konto bo to duzo tlumaczen..
|
|
jesli chodzi o gg to dwa razy juz wyszla zawirusowana wersja i troche mi jakis pajac nabruzdzil wiec wole tylko uzywac skypa!ale jak mozesz to bys mi tak mniej wiecej napisal,a ja pokombinuje
|
|
no to tak..wchodzisz na -->www.youtube.com klikasz w Log in..w prawym górnym rogu monitora, nastepnie pojawi sie okno w ktorym trzeba podac nick i haslo do serwisu..ale Ty jeszcze go nie masz wiec klikasz w Sing up pod oknem na haslo.. A później to powinieneś juz sobie poradzić...wpisujesz swoj adres e-mail..swój login z którego bedziesz korzystac haslo itp...Powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |