czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Będę upierdliwy..

i pokażę Wam mój kolejny film z moimi umiejętnościami free ;)) komentarze mile widziane..
http://www.youtube.com/watch?v=sOfyAjCXmus

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Będę upierdliwy..

w sumie moze byc,tylko troche nudny bo przez caly filmik dwa tricki na przemian sa pokazywane :)

Greg napisz mi jak sie wstawia na YouTube filmiki?

Grasz gdzieś czy uprawiasz tylko freestayle?

Terrorysta,najpierw musisz założyć sobie konto na YouTube,jeśli je masz(chyba,że nie wiesz jak je założyć,bo ja też miałem z tym problemy,to napisz do mnie na gg-654290)..jeśli masz już to konto,wchodzisz w my account -->Upload new video i później będziesz już wiedział jak dalej.

Nie gram w żadnym klubie niestety;/ jak narazie uprawiam tylko free..

Nie mam konta!Nie mam GG bo lapie za duzo wirosow!Napisz mi na forum jak zalozyc i jak udostepniac filmiki?

a co ma GG do wirusów.
Bardziej się narażasz na wirusy używając Internet Explorera

hehe dokładnie,coś kręcisz Terrorysta nie masz gg w tych czasach..bo boisz sie wirusow..ok..to napisz od kumpla czy dziewczyny:P to powiem Ci jak zalozyc to konto bo to duzo tlumaczen..

jesli chodzi o gg to dwa razy juz wyszla zawirusowana wersja i troche mi jakis pajac nabruzdzil wiec wole tylko uzywac skypa!ale jak mozesz to bys mi tak mniej wiecej napisal,a ja pokombinuje

no to tak..wchodzisz na -->www.youtube.com
klikasz w Log in..w prawym górnym rogu monitora,
nastepnie pojawi sie okno w ktorym trzeba podac nick i haslo do serwisu..ale Ty jeszcze go nie masz wiec klikasz w Sing up pod oknem na haslo..
A później to powinieneś juz sobie poradzić...wpisujesz swoj adres e-mail..swój login z którego bedziesz korzystac haslo itp...Powodzenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org