niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KIbice?? Pajace!!

Mecz z JAGĄ szmatĄ. Kibiece zniszczyli ogrodzenie. Bili sie miedzy sobą ŁKS-iak z ŁKS-iakiem?? Czy to normalne?? Chcemy ładnego stadionu a tu tacy go niedługo zniszcza!! Jak tu cokolwiek robić jak i tak to bedzie zniszczone!! NIe szanują swego stadionu !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KIbice?? Pajace!!

Racja!!
Oglądałem w TV mecz,nawet piłkarz ŁKS-u krzyczał aby przestali.
Nie tak wyglądają kibice.

idioci, durnie, gamonie, pajace, pacany, polglowki, przyglupy, polmozgi i prostaki... inaczej nazwac nie mozna. hanba i wstyd

zawsze muszą jakiś przypał zrobić to normalne

gorzej ze konsekwencje tego poniesie Nasz ŁKS,ciekawe jakie

____
^_^

Po pierwsze nie bili się między sobą , jak byście byli tam to byście wiedzieli co tam sie działo

Ja byłem i sie bili !!!!!!! Jeden dostał strzała bo skakał do tamtego co prowadzi młyn. Kowalski krzyczał żeby przestali. A Łks pewnie poniesie karę pieniążną :( I może mecz bez kibiców :(

BIG NJ co ty pierd****?! Zamknij mordę i siedź.

Biernaczento napisał:
Oglądałem w TV mecz

i dodał...
Nie tak wyglądają kibice

No tutaj to się z tobą koleżko zgadzam w 100%. Tyle wiesz, ile oglądniesz w TV, hehe...

instynkty zwierzece

BIG_NJ to ty jesteś pajac! Po jaki H*** piszesz o takich rzeczach na forum!! Może idź jeszcze do Siwego, zjedz z nim obiadzik, przypucuj się i opowiedz mu wszystko!! TY PAJACU NA MŁYN CHODZISZ?!!! NA PIKNIK SPIER*****!

Za każdą wielką fortuną kryje się Zbrodnia.

idioci, durnie, gamonie, pajace, pacany, polglowki, przyglupy, polmozgi i prostaki to WY wszyscy, ktorzy nie przyszliscie na mecz ! Przed telewizorem lub klawiatura kazdy madry !
JEB**C INTERNETOWYCH CHULIGANOW !!

...Łomżyński Klub Sportowy...

powiedzial ten ktory sam pewnie to ogrodzenie tarmosil...

Tyle tematow, tyle krzykow, ze miasto nie daje na stadion, ze to ze tamto, a pozniej sami zniszcza.

Brak słów banda debili i gamoni jak był remont stadionu to jakie były postanowienia ze będziemy dbać o stadion .Kupa patałachów która nie dba o nic najlepiej połamać zniszczyć i zabawić się w Kononowicza "NIc Nie będzie"
.I wy się uważacie za kibiców śmiech

Już się bałem, że tylko ja nam takie zdanie.
Mecz był spoko wynik mógł być i lepszy i gorszy najważniejsze, że u siebie nie przegrywamy.
Ale kibice z młynu dali takiej dupy, że szok. Tyle było krzyków na postów idziemy wielki doping cały mecz wielki doping łks łks..........Szkoda, że to był doping dzień przed na forum.
Na meczu momentami PIKNIK was przekrzyczał. Zamiast dopingować łks to wy przez większą część meczu wyzywaliście jagę o oni was olali machając do was. A druga połowa no tu WIELKIE BRAWA niszczyć własny stadion.
DEBILIZM DEBILIZM DEBILIZM jak można oby tylko kara finansowa, bo kto wie czy się z II ligą w Łomży nie pożegnamy. Odpowiedzialnych za to, co się stało powinni wsadzić do pierdla tak na miesiąc dla nauczki nie wspominając o dożywotnim zakazie wstępu na stadiony.
W swoich mieszkaniach pewnie srają do dziury w podłodze, bo kibel pewnie pobili. Brak szacunku dla wszystkich i wszystkiego banda idiotów popisujących się przed kolegami. Jeszcze raz BRAWOOOOOO

........................................................................................................................

Czy to ten kraj jest chory czy tylko system żeby ludzi na stadionie zamykać w klatkach jak wściekłe zwierzaki? Jak się kogoś traktuje jak zwierze to tak się zachowuje. Kiedy doczekamy się normalności na stadionach a mecz będzie widowiskiem dla normalnych ludzi bez wysokich płotów i klatek?

AZAZEL

stadion jest MPWiK'u i to nie zarzad ŁKS'u poniesie konsekwnecje a wlasciciel stadionu, czyli miasto. reasumując, miasto utrzymuje stadion, kibice niszcza go, miasto musi placic za naprawe nie majac z tego zadnego zysku, hmm zle to widze.

Azazel1975 nie życz nikomu co tobie nie miłe
wiezienie nie resocjalizuje lecz demoralizuje
z chuliganów zrobią sie przestępcy :]

Stoję w młynie i uważam, że niszczenie własnego stadionu to idiotyzm.

Teraz to narzekanie jacy to kibice są żli, co ochroniarza są kompletnie bez winy ? Bez tych kibiców na stadionie słychać by było tylko Jagiellonie. Co to za bzdury że piknik przekrzykiwał młyn. Teraz odzywa się wielu wielkich kibiców, jakże wybitnie kulturalnych i obytych. Dajcie spokój, jak Wam tak nie pasuje to nie przychodźcie.

***** mać. Ludzie piknik przekrzykiwał bo kamery byly na nad nim. Jacy wy jesteście jeb*** nie mogę. STOP DZIECIOM NEOSTRADY.

Sprawa jest jebiscie prosta :

Na tylu ludzi co przychodzi na stadion -ok 2-3 tys .wystarcza cztery kamery .
Bilety na miejsce powinny byc sprzedawane z dowodem tozsamosci i powinno to byc odnotowane .

Wszystko .

użytkownik usunięty

ŻENUŁA ! ŻENUŁA ! ŻENUŁA ! ŁKS KIBICÓW DO DUPY MA !!!
Jak żadko się odzywam na forum tak w tej chwili nie mogę się powstrzymać !!! Patrząc na doping tych wyrostków dumnie zwących się "MŁYNEM" to płakać się chce !!! Może przechrzcijcie się na młyneczek do kawy lub pieprzu bo "MŁYN" z Was żaden !!!
Flaga była ********* ale chyba nic pozatym !!! Doping po strzeleniu bramki przez "JAGĘ" a potem przez ŁKS do dupy !!! Garstka przyjezdnych przekrzyczała miejscowych - ŻAŁOSNE !!!
No ale co mogą zrobić dzieci, które nie przeszły jeszcze mutacji i popiszczeć tylko mogą !!!
Jak można siedząc na stadionie nie zauważyć, że kibice "Jagi" odpalili szaliki ŁKS-u ??? ŻENUŁA !!! Dzieciaki ŁKS-u skapowali sie dopiero jak im spikier powiedział !!! UUUHAHAHAHAHAHA !!!! Bieda z nędzą !!!
Jak MOżna nie zauważyć transparentu wywieszonego na całej długości "KLATKI" "JAGA POZDRAWIA GOSPODARZY" to już nie chodzi o to, że ja ciebie nie lubię a ty nie lubisz mnie !!! Tylko czasami trzeba też posłuchać co śpiewają kibice drużyny przeciwnej !!! Bardzo często krzyczeli ŁKS bez żadnych podtekstów !!! Mam taką propozycję !!! Uszyjcie sobie z waszych flag piżamy i codzienni o 19/30 tuż po dobranocce idźcie spać !!! A i jeszce jedno !!! Poproście mamusię żeby pozwoliła wam użyć "MŁYNKA" do zmielenia kakao !!! Pozdrawiam kampanię buraczaną zwaną kibicami ŁKS !!! Nie martwcie się niedługo Cukrownia w ŁAPACH zacznie was skupywać !!!

Kill or not to kill ??? This is the question !!!

Patrząc na posty niektórych 'kibiców' to nawet się kulturalnie na forum nie potrafią wypowiedzieć. Widocznie 'kulturalne zachowanie' to dla nich termin zupełnie obcy i niezrozumiały...

Pozdrawiam (wszystkich, oprócz 'kibiców'...).

adrian1988 to, że tak twierdzących jak ty w młynie jest wielu jestem pewien a dzisiejsze wybryki to sprawka pewnie kilku no może kilkunastu chuliganów jak chcecie w spokoju kibicować i cieszyć się z gry naszej drużyny nie obawiać się, że zamkną nam stadion to sami ich wywalcie ze stadionu

AZAZEL

mami chłopcy wyładowali się na stadionie bo i mamusie pieluch nie zmieniły i uwierały cholernie w pupcię.

stop zasrańcom stadionowym...

wulgaryzmy mi się suną na język jak o was pomyślę, jednak nie zniżę się do waszego poziomu bo mnie pokonacie doświadczeniem bu ha ha ha

mój świat - moja muzyka

FranzMaurer: twierdzisz że krzyczeli ŁKS bez podtekstow ? to moze odrazu dopingowali nasz klub co ? nie ośmieszaj sie człowieku....

poj... dzieci!
a wszyscy którzy ich bronią są jeszcze bardziej poj...
nie ważne kto, co,kiedy zaczoł debilu jeden z drugim wszystkim wam nogi z dupy powyrywać.
kim Wy jesteście ??? bo na pewno nie kibicami ŁKS-u nie łomżyniakami

" k.kibicŁKS " Buraku nie twierdzę, że kibicowali naszych ale potrafili zachować się czasami jak normalni kibice !!! Większość ich piosenek dotyczyła tylko Jagi w WULGARNYMI piesniami odpowiadali po waszych żałosnych pieśniach !!! Co jeszcze chciałem dodać do poprezdniej wypowiedzi to to, że najprawdopodobniej skończą się tańsze bilety dla PAMPERS-BOYS ŁKS !!!
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW !!!
A NIE DLA IDIOTÓW NISZCZĄCYCH WŁASNY STADION !!!

Kill or not to kill ??? This is the question !!!

Zbierze sie grupa kompleksiarzy, znajda jakis fikcyjny problem, poobrażaja się nawzajem i pod pozorem ratowania honoru leczą swoje kompleksy - jacy to oni odwazni, męscy i co tam jeszcze.... qr.. co za żenada...

ale tak trzymac - im wiecej urazów głowy tym mniejsze prawdopodobienstwo ze taki pajac uzyska jakies przyzwoite wykształcenie i w przyszłości zajmie jakieś kierownicze stanowisko. Zakompleksiony przelozony to najgorszy syf.

najlepiej się wyrżnijcie - świat bedzie lepszy, hehehehe

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

FranzMaurer : również cie pozdrawiam , nie masz pojęcia o sprawach związanych z kibicowaniem wiec nie pisz tutaj swoich wypocin bo tylko się ośmieszasz strażniku moralności, a tekstu o tym ze Jaga nas przekrzyczała nawet nie chce mi sie komentowac, żyj dalej sobie w tym swoim świecie i uważaj ze masz zawsze racje i jestes najmądrzejszy, i dziekuje za podpowiedz, na drugi raz nie bedziemy dopingowac tylko słuchac co śpiewają kibice drużyny przeciwnej....

Najwyższy czas odsiać ziarno od plewów. Pytam komendanta łomżyńskiej Policji: czy jest materiał filmowy z meczu? Kiedy sąd 24-godzinny ukarze sprawców? Jeżeli okaże się, że sprawców nie ma, to rozumiem, że komendant także powinien się pakować !!!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Jeżeli uważacie, że kibicowanie to JKK JAGIELLONIA K****
Czy K**** pokonamy, lub niszczenie stadionu
To macie Wy wszyscy, którzy uważacie, że nic złego się nie stało, że tak naprawdę to było super przeczytajcie i dopasujcie do siebie poniższe charakterystyki jak po tym powiecie, że jesteście kibicami a nie stadionowymi chuliganami to cała ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu.
Nie mówcie, że jesteście kibicami to obraza dla tych, którzy nimi są.
Miejcie cywilną odwagę powiedzieć JESTEM CHAMEM BURAKIEM WANDALEM JESTEM PSEUDOKIBICEM TAK NAPRAWDĘ TO POWINNO SIĘ MNIE IZOLOWAĆ BO NIE JESTEM ZDOLNY DO ŻYCIA W CYWILIZOWANYM ŚWIECIE

"KIBIC - osoba zainteresowana jakąś publiczną dyscypliną, najczęściej sportową. Aktywnie uczestniczy w zdarzeniach związanych z jego ulubioną dyscypliną. Do kibiców zalicza się przede wszystkim widzów widowisk sportowych na stadionach, halach i innych obiektach, ale także telewidzów oglądających sport lub osoby wspominające czasami o danej dyscyplinie. Istnieją specjalne "kluby kibica", tworzone zazwyczaj przy klubach sportowych, a także przez osoby prywatne. Rolą prawdziwego, wiernego kibica powinna być próba wsparcia swojej drużyny zarówno w sytuacjach dobrych, jak i złych.

Słowem PSEUDOKIBIC lub inaczej chuligan stadionowy określa się zazwyczaj agresywnych widzów, osoby, których "doping" polega na rzucaniu obraźliwych słów zarówno na zawodników jak i sędziów, głoszeniu rasistowskich haseł przede wszystkim na meczach piłkarskich, hokejowych oraz na meczach koszykówki. Przywiązanie takich osób do barw klubowych lub reprezentacyjnych graniczy z fanatyzmem, skutkiem, czego dochodzi do walk między grupami (z wypadkami śmiertelnymi), a także gróźb i czynów (także zabójstw) wobec sportowców, którzy zawiedli oczekiwania (Kolumbijczyk Andrés Escobar w 1994, bramkarz młodzieżowej reprezentacji Beninu Yessouffo Samiou w styczniu 2005)."

AZAZEL

Niszczenie własnego stadionu - finezja z polotem. Ale i tak jeden z drugim dziś w swoim gimnazjum będzie się chwalił swoim kumplom jaki to on nie jest supe r i w ogóle. Szkoda słów na debili.

Można i tak: zakaz wstępu na mecz poniżej.....wieku :Właściciel stadionu powinien zareagować na dewastację mienia właściwie. Myślę, że kłopoty by się skończyły szybko.

po pierwsze flaga Jagi to "Niezależnie co się zdarzy, Jaga wita gospodarzy" czyli nie gadaj tu, że byli dla nas mili czy cos. I spiewali"ŁKS, ŁKS" weź uszy przemyj...
Po drugie, ludzie opisujecie mecz na żywo sprzed telewizorów i teksty w stylu "tylko nam zamknastadion to..., banda idiotów" Co was obchdozi co ze stadionem zrobią? W domu siedzą, na mece nie chodzą, a o stadion sie martwią...

NIE podoba sie wam młyn i wszystko co na nim sie dzieje to po drugiej stronie macie piknik mozecie tam siedziec i nikt was do dopingu nie zmusza...

Obchodzi na przyklad to, ze pieniadze mozna wydac na rozne cele. Nie koniecznie na cos, czego beneficjent nawet nie doceni. Po co wyrzucac kase w bloto?

zobaczymy czy jak będzie mecz w Białym to czy te wszystkie kozaki tak samo bedą skakać na jak małpy na banany i tak samo głośno krzyczeć

tak tak nie byłem na meczu i całe szczęscie bo nie musiałem oglądać tych żałosnych scen na trybunach

""po pierwsze flaga Jagi to "Niezależnie co się zdarzy, Jaga wita gospodarzy" czyli nie gadaj tu, że byli dla nas mili czy cos"" - nie rozumiem tego tekstu na fladze. To zle czy dobrze ze tak mieli napisane ? ja odbieram to jakby chciali nas przywitać, wkoncu my bylismy gospodarzami. No tak czy nie ?

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Tą flagę zawsze wywiesza Jaga na wyjazdach

Po co wogóle te dyskusje? Nawet gdyby Jaga Wam gołe dupy pokazała to nie powód aby dewastować swój stadion, narażać klub na straty finansowe oraz normalnych zagorzałych kibiców na ryzyko zamknięcia stadionu. Średnio inteligentni ludzie zrozumieli już dawno. Jeżeli jeszcze jakiś 16 letni pajac krzyknie, że nie wiem o co chodzi w kibicowaniu to odpowiadam: na pewno nie interesują mnie płonące gacie w żółto-czerwone pasy czy też czerwono białe skarpety wiszące na płocie. Jeżeli macie jakieś nie określone fobie to niech kumpel kumplowi da po ryju przed klatką schodową i starczy.

Pozdrawiam

"Co was obchdozi co ze stadionem zrobią? W domu siedzą, na mece nie chodzą, a o stadion sie martwią...(...)"

do michal_k0 : to w takim razie odpowiedz mi za czyje pieniądze finansowana była modernizacja stadionu ?
Bo mi się wydaje, że za moje podatki. Nie wiem czy Tobie również się tak wydaje.

Jakbysci byli w centrum wydarzen to raczej idzie sie domyslac, ze rowniez byscie chcieli wyrwac ogrodzen ie i biec ... nie do Jagi, tylko do ochrony.
Czemu?Otoz jak palily sie szale , jeden z ochroniarzy trysnal gazem z czego zrobil sie plomien, ktory polecial w czesc osob, po czym ludzie rozjuszeni ruszyli na siatke.

Kibice rozmawiali przed meczem z zarzadem, policja,prezydentami o ochronie. Przed meczem bylo jasne, ze te wszystkie rozmowy byly na nic,gdyz po wyjsiu kibicow padlo okreslenie 'NIE WIERZE W ZADNE ICH SLOWO!'
W dniu meczu, kibice wywieszajacy flagi nie zostali wpuszczeni na bieznie, na co klub sie wypial i powiedzial , ze tu RZADZI DELTA!
Klub zmieni ochrone, albo takie incydenty beda na prawie kazdym meczu - to jest oficjalne stanowisko!

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Szkoda, że w tym temacie wypowiadają się głównie ludzie, którzy o kibicowaniu nie mają pojęcia. Ci, którzy obsypujecie inwektywami własnych kibiców (czy jak ktoś tu napisał pseudokibiców) uświadomcie sobie że nie macie pojęcia o tym co się stało na meczu ani o tym co się działo tego dnia w Łomży przed meczem. Przyszliście na 90 minut spotkania piłkarskiego a wypowiadacie się jakbyście byli wszystkowiedzącymi ekspertami. Może w przyszłości, gdy bardziej zainteresujecie się życiem kibicowskim i przestaniecie dłubać pestki na stadionie to zrozumiecie istotę tego co się działo w środę.

Z jedną tylko sprawą się zgadzam - doping był beznadziejny, za dużo bluzgów i za cicho...

Grzegorz

Zamknąć zasrańców i po sprawie.

Kilku gówniarzy robi z siebie debili , a kilka tysięcy kibiców musi się za nich wstydzić.

Zamknąć porąbanych gnojków i do sprzątania kibli na stadionach a nie do sektorów dla ludzi.

ale Wy wszyscy jesteście mądrzy, na wszystko widzicie tylko jedno rozwiązanie "zamknąć zadymiarzy i chuliganów" bo taki schemat wam dyktują media, które o sprawie wiedzą tyle co nic, lub chcą pokazać sensację, ze zniszczeń na sumę 100-300zł zrobiła się wielka afera nadmuchana przez pijaczków z gazety w, kilku urzędasów (którzy wcześniej wypieli dupy w stronę kibiców) i internetowych wszechwiedzących. Szkoda czytać takich inteligentnych komentarzy opartych na relacji w tv.
Zarząd klubu popisał się samodzielnością w podejmowaniu decyzji. Dam im propozycję, żeby na następnym walnym zebraniu wybrali szefa delty na prezesa ŁKS, bo przecież on i tak ma więcej do powiedzenia niż ten dziadziuś S.K.

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

jeszcze jedno z gw:
"Dwie osoby zostały ukarane mandatami za tamowanie ruchu po meczu - informuje podinsp. Krzysztof Leończak, oficer prasowy KMP w Łomży. - Prowadzimy postępowanie, aby ustalić sprawców wydarzeń na stadionie, np. palenia szalików i zniszczeń ogrodzenia."
chodzi o te drugie zdanie, interesuje mnie jak oni ustalą sprawców jeśli ci ochroniarze działali w kominiarkach, więc trudno ich będzie rozpoznać na zdjęciach i filmach. Ochrona (chociaż bardziej pasuje do nich przydomek "prowokatorzy") z delty jest głównym sprawcą zajść na Łomżyńskim stadionie, i to nie tylko w tą środę...

Pontifex Mal, kibic0:
nic nie usprawiedliwia niszczenia wlasnego stadionu, palenia szalikow. normalni sie tak nie zachowuja. bylo wielu kibicow na mlynie ktorzy sie tak nie zachowywali a chyba kibicowali calkiem aktywnie. mozecie sciagnac relacje ktora byla pokazywana w tv, tam dokladnie widac jak sie zachowuja te przyglupy. widac tez plomien ktory buchnal gdzies w strone kibicow i rzeczywisice to sie nie powinno wydarzyc i gdyby nie szaliki to by sie nie wydarzylo (aczkolwiek nie chce mi sie wierzyc ze ochroniarz zrobil to specjalnie). ja bym z tym poszedl do klubu..

a te bluzgi jednych kiboli na drugich - dno.

eh, jak juz kogos lac to jage a nie miedzy soba ;)

Autor: kibic0 (---.crt.warszawa.supermedia.pl)
napisał:
"Szkoda, że w tym temacie wypowiadają się głównie ludzie, którzy o kibicowaniu nie mają pojęcia ............Może w przyszłości, gdy bardziej zainteresujecie się życiem kibicowskim i przestaniecie dłubać pestki na stadionie to zrozumiecie istotę tego co się działo w środę."

Otóż bardzo młody kibicu....... Tak właśnie dokładnie powinno wyglądać kibicowanie jak to opisałeś. Dłubanie pestek, jedzenie lodów wspólna zabawa. Przychodzenie na stadiony całymi rodzinami. Gorący - radosny doping. Jeżeli uważasz inaczej to powiem Ci, że już niedługo. Jeżeli pały Policji i gaz Delty nie pomogą, to znajdą się rozwiązania prawne, które skuteznie uniemożliwią wejście na stadiony debilom i huliganom.

ADALL

Ehhh, nie ma co się przejmować wypowiedziami typków, którzy z niczego zrobili wielką aferę. Nasi kibice robią naprawdę dobrą robotę, a jeden mały incydent i to podczas meczu z największą kosą, nic nie znaczy. Ci co tak narzekają, czemu nie chwalili super opraw na poprzednich meczach??? Pewnie dlatego, że nawet nie byli na stadionie, a w TV nie było transmisji. Na tym całym durnym konflikcie wszyscy stracą, klub - bo mniej przyjdzie osób na stadion, wizerunek miasta - widzianej jako wioski ze śmiesznym stadionikiem i kibicami piknikami wstydzącymi się dopingu, i sami kibice, bo nie będzie komu zorganizować wyjazdu.
Przydałoby się jakieś stowarzyszenie kibiców z osobą odpowiedzialną za kontakt z mediami. Można by wtedy m. in. dementować te kłamliwe rewelacje w prasie, a na pewno byłaby większa siła przebicia w wielu sprawach. A tak to jest pyskówka na tym forum, co powoduje, że inni się z nas łomżyniaków śmieją...
P.S. Najlepsza była wypowiedź kolesia, że kibice Jagi krzyczeli "ŁKS, ŁKS", mało nie zszedłem ha, ha, ha...

dla was kur.wa powinna byś wydzielona klatka jak w zoo a trybuny dla zwykłych ludzi którzy właśnie mecz traktują jak "piknik" i relax a nie jako wojnę i wyżywanie się na ogrodzeniach i ławkach właśnie przez takich debili wiele ludzi nie chodzi na mecze bo boją się że przez takiego idiote dostanie kamieniem albo gazem

pozdro

chłopcze co ty możesz wiedzieć o meczach? byłeś chociaż raz w tym sezonie na stadionie ŁKS? Kiedy to na meczu ŁKS ktoś bezpodstawnie dostał kamieniem, lub gazem? Jak siedzisz na pikniku lub po bokach trybuny od rzeki nie ma szans że coś ci sie stanie. Widzę że nie wiele wiesz o tym co sie dzieje na Z18 więc się nie wypowiadaj.
ps. tak w ogóle to ciebie powinni zamknąć w klatce i odciąć dostęp do internetu bo właśnie przez takich jak ty, którzy rozdmuchują całą sytuację mogą być większe konsekwencje. Jeśli nie wiesz co sie stało na meczu to sie nie wypowiadaj. Ochrona stała się głównym prowokatorem i tyle.

Z tego co widzę na stadionie, to całą zabawą kieruje pan (...), to on jako Młodzież Wszechpolska kreuje miłość wobec bliźniego swego i pięć piw proszę. W związku z powyższym zwracam się do Pana (...) i jego organizacji o zapłacenie kary nałożonej na ŁKS.

ściemka wszystkim

Idioto nie używaj nazwisk jak piszesz na publicznym forum to po pierwsze!! A po drugie kup se okulary bo źle widzisz
Pozdro

Zarząd ŁKS-u zepsuł nam i kibicom Jagi derby...

Przez te całe rozduchiwanie sprawy, (małego incydentu) istnieje groźba, że zamkną nam stadion.....
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1&k1_id=2&k2_id=2&dzial_id=6&news_id=188788
a na tym straci i klub i kibice

Łomża to jest potęga,
Łomża najlepsza jest,
Łomże trzeba szanować,
Łomża nasz ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po pierwsze primo Malaski nie ma nic do tego!A po drugie to kazdy mecz rzadzi sie swoimi prawami!A juz ku"""'' wa nie pamietacie jak nas Jaga przywitala w Bialymstoku?Teraz macie pretensje ze my ich pojechalismy!Po Hu" osoby ktore nie maja pojecia o kibicowaniu wogole sie wypowiadaja?

gdyby nie zachowanie "kibiców" to ochrona by siedziała na swoim sektorze i nic by się nie działo to tyle

nie chodze na mecze ŁKS ale nie nie zabrania mi to komentowania sytuacji które zaszły na meczu i jeśli uważacie że zwykli ludzie którzy traktują mecz jako rozrywkę i idą na stadion pooglądać mecz a nie "darcie piz.dy" i najeba.nych wieśniaków w kominiarkach a nazywacie ich "piknikiem" i traktujecie jako podrzędną klasę to najwyższa pora żeby zamknąć was w klatkach - może powybijacie się nawzajem - tego wam życzę

pozdro

"gdyby nie zachowanie "kibiców" to ochrona by siedziała na swoim sektorze i nic by się nie działo to tyle" - człowieku puknij sie w głowę, na jakim swoim sektorze ochrona by siedziała? Każdy kto chociaż raz był na meczu piłkarskim doskonale wie że ochrona stoi na przeciw sektora. W środę ochrona prowokacyjnie zrywała szaliki i waliła gaśnicą gdzie popadnie. Spójrz na zdjęcia z www.um.lomza.pl tam doskonale widać że pół sektora jest zapaskudzone tą dziwną substancją, którą wielu normalnych ludzi, nie mających nic wspólnego z zajściami dostało po oczach.

Jeśli nie byłeś na meczu to masz niewiele do powiedzenia bo nie widziałeś całej sytuacji.
I już ci mówiłem, sam zamknij sie w klatce i odetnij sobie dostęp do neta, tak zrobisz ogromną przysługę dla osób czytających to forum a w nim twoje "obiektywne komentarze"

Jestem przeciwny takim wybrykom i uwazam ze nie poprawią one naszego wizerunku jako 2-ligowego klubu i jako miasta ŁOMŻA,jednak dyskusja odbiega od tematu i pojawiają się w niej niepotrzebne nazwiska,zwłaszcza jeśli sa adresowane pod wpływem bezpodstawnego wzburzenia.Powiedzmy prawdzie w oczy że ŁKS ŁOMŻA jest podzielony!! Na nas obserwatorów internetowych,gości na stadionach,sledzących afery w gazetach typu "Kontakty" i ludzi których pasją jest kibicowanie.Nie zrozumiemy ich jesli ich nie poznamy!To że nałoza na nich kare i nie beda mogli wejsc na stadion zwisa im,bo mimo wszystko beda dopingowac swoja druzyne spod bram ŁKSU.Więc "obserwatorzy" i "krytycy" zamilczcie!Chociaż nalezy tępić huliganstwo na polskich boiskach...

A wystarczy tak niewiele. Jako pierwszy w Polsce z uwagi na bandytyzm stadionowy, totalne huligaństwo wnoszę o: zakaz wyjazdów zorganizowanych grup kibiców na mecze wyjazdowe.
Czy nikt z PZPN o tym nie pomyślał?? Skończą się wydatki z moich podatków na ochronę kiepskich spektakli. Przybysze i lokalni gówniarze nie będą palić swoich śmierdzących skarpet przerzuconych przez barierki. Nie będzie też komu wypłacić liścia. Oszczędzimy na remontach stadionów, zatrudnianiu ochrony, etc. Co powiecie wierni kibice ?? To dopiero będzie wyzwanie kiedy nie będzie na kogo zwalić zadymy na trybunie. Nie będzie policji, nie będzie ochrony, nie będzie gości. Co tu robić i po co wogóle przychodzić na mecz kiedy nie ma komu dać w mordę ??!! Totalna porażka - nieprawdaż ??

Pozdrawiam

peter- masz coś wspólnego z Kononowiczem? "nie będzie policji, nie będzie ochrony, nie będzie gości... nie będzie niczego"

ADALL
Ja mam trochę inną wizję kibicowania i nie zamierzam z Tobą dyskutować. A jeśli chodzi o rozwiązania prawne to nie masz czym straszyć - ze względu na moją pracę całkiem dobrze sie w nich orientuje.

Jedno trzeba podkreślić. 99% osób, które się tu wypowiadają nie mają pojęcia o przedmiocie dyskusji.

Pozdrawiam kolegów po szalu.

Grzegorz

Autor: kibic0 (148.81.172.---)
cyt: "Jedno trzeba podkreślić. 99% osób, które się tu wypowiadają nie mają pojęcia o przedmiocie dyskusji".

Jestem przekonany, że te wspominane przez Ciebie 99% jednostek doskonale orientuje się w temacie i marzy o tym aby brakuący do setki - 1% huliganów, łobuzów i wandali wyplemnić ze stadionów. Może niech ten 1% założy jakąś partię neonazistowską to wtedy bliższe ciału będą ich ideały i założenia jak szowinizm, wypaczone pojęcie honoru, etc. Jak dalej będziecie się tak zachowywać to bliska spełnienia jest wizja rodem z niedalekiej przyszłości.......... Macie już swoje klatki na stadionach. Następnym elementem będzie wprowadzenie elektronicznych obroży. Jak tylko atmosfera będzie zbyt gorąca to szef Delty naciśnie guzik i porażenie prądem....... i porażenie...... i porażenie. Tak jak inteligentny człowiek panuje nad agresją dzikich zwierząt. Sami to sobie fundujecie !!

ADALL

***** ciebie tam nie bylo to co pierdolisz lamusie ******!!!!!!!!

elektroniczne obroże :) dobry pomysł hehe

kasiulkam15 jak to jest język "prawdziwego" kibica, to ja wolę takiego w ogóle nie poznać.

DamianE03 nie byłem na meczu, ale wspomniałeś że delta was prowokowała. To czy należy ulegać prowokacjom ? nawet jeżeli ceną będzie niszczenie własnego stadionu.

Następnym elementem będzie wprowadzenie elektronicznych obroży. Jak tylko atmosfera będzie zbyt gorąca to szef Delty naciśnie guzik i porażenie prądem....... i porażenie...... i porażenie. Tak jak inteligentny człowiek panuje nad agresją dzikich zwierząt.

...Fajny pomysł, naprawdę fajny pomysł. Najpierw kibice... przepraszam pajace, potem kierowcy (lub inna grupa społeczna) a na koniec całe społeczeństwo. Tak jak inteligentny człowiek panuje nad agresją dzikich zwierząt. Tak Adolf robił z Żydami... Wszędzie zainstalujmy kamery, tak setki kamer. Big Brother World. Tego chcecie?

Do kolegów po szalu: nie ma co się wdawać w polemiki z ludźmi, którzy o kibicach wiedzą tyle ile przeczytali w Współczesnej ewentualnie tyle ile im w partii powiedziano. Oni zawsze będą wiedzieć lepiej. Zresztą jakaś drużyna siatkarska awansowała do II ligi. Niech się tam wykażą wszystkowiedzący.

Jeden w miarę normalny post w tym temacie, który nie jest dziełem kibica to post mieczkosia... Może głupio to zabrzmi ale z Ciebie to może być w przyszłości dobry policjant. Szkoda, że do tej pory z takim się jeszcze w swoim życiu nie spotkałem...

PS. Wsuwajcie pestki - z pewnością piłkarzom będzie się przy tym lepiej grało. (vide hydrotwór)

Wracając do tego co Wy nazywacie kibicowaniem to co ma myśleć
Maxwell Kalu i Taras Szamszorik po meczu z jagą ......."BIAŁORUŚ".....
......"POLSKA DLA POLAKÓW"......

No tak dla was Maxwell to biały jest a Taras to rodowity POLAK

AZAZEL

2 albo 3 razy padły mniej więcej takie słowa: " nie dyskutujcie z nimi bo oni nie mają pojęcia o prawdziwym kibicowaniu"

zdecydowanie wyodrębniły się 2 rodzaje "kibicowania": normalne i chuliganka

popieram w całej rozciągłości wszystkich, którzy chcą wyplenić chuliganów ze stadionów

padło też zdanie, że powinna być grupa "kibiców" do kontaktów z prasą - trzymajcie mnie bo pęknę ze śmiechu!

gromada tzw. kibiców, która nie jest w stanie zorganizować sobie ustawki z kibolami Jagi, lejąca się między sobą chce dawać głos na zewnątrz - to śmieszne

wystarczy wejść na lks.4lomza.pl i popatrzeć jakie opisy i avatary ma tam większość postujących: neonazistowskie, rasistowskie itp

gdyby Ci kibole mieli chociaż jakąś organizację i dyscyplinę... żeby była jedna osoba mogaca utrzymać w ryzach młyn....a tu taki Malaczek pisze, że MUSIELI ruszyć i zdemolować SWÓJ STADION bo kibice jagi brzydko o nich śpiewali.

kto ruszył ten ruszył, ale byli tacy co SWOJEGO stadionu nie niszczyli...

oj Malaczku - kreowałeś się na politykiera z wszechpolakami i widać poznali się od razu, że Twoje wypowiedzi i pomysły to jakieś nieporozumienie. ludzie na forum dopiero mają okazję się poznać

podobnie inni "kibice" oskarżający Nas - chcących normalnie obejrzeć mecz, że nie wiemy na czym polega "prawdziwe" kibicowanie. odpowiadam im:

WIEMY na czym polega to Wasze "prawdziwe" kibicowanie dlatego róbcie to poza stadionem bo on jest do innego rodzaju kibicowania

pozdrawiam kibiców po szalu ( a nie po bluzgu, nożu, kiju czy neonazistowskim avatarze)

Teraz Van Lossen, Azazel (czyżby szatanista???) są wielkimi kibicami ŁKS-u, ale gdzie oni byli jeszcze parę lat temu jak ŁKS grał w IV lidze?? Może i przychodzili na mecze, ale na pewno siedzieli cicho i nie interesował ich aktywny doping drużyny. A teraz coś bredzą o dopingu, co za nędza... Ich sprawa, przychodzą, bo lubią piłkę nożną. Jednak dla innych mecz to nie tylko boisko, ale atmosfera na trybunach, doping, oprawa, wyjazdy itp. To dzięki takim kibicom drużyna często dostaje skrzydeł, a klub jest bardziej poważany. Piszecie o zadymach... jakie zadymy??? Jagiellonia 10 lat temu, sprowokowana przez przyjezdnych??? Stomil Olsztyn sprowokowana również przez gości i ochronę?? Dajcie spokój i nie wypowiadajcie się, bo widać, że nie nie jesteście w temacie. Moim zdaniem nasi kibice wykonali kawał dobrej roboty, dzięki nim mecze mają atmosferę. Co do bluzgów, to słyszałem je tylko parę razy przez ostatnich kilkanaście lat. Więcej jobów nasłuchałem się od podpitych pikników i tzw. normalnych kibiców. Piszę to jako "normalny" kibic, bo nie należę do ultrasów czy grupy do zadań specjalnych.
To ja pisałem o kontaktach z mediami. Popatrz Van Loosen jak to jest w takich klubach jak Legia, Lech, Wisła i inne a później się wypowiadaj. Kibice mają swoje stowarzyszenia, które dbają również o takie rzeczy. Ogół działań ma na celu kształtowanie pozytywnego wizerunku kibica. Wiadomo, wszędzie się znajdą chuligani i należy to tępić, i właśnie takie stowarzyszenia starają się to robić. A przynajmniej załatwiać takie sprawy poza stadionem.
Nigdy nie uda się zrobić z meczu szkółki niedzielnej, jak Wam się to niepodoba to zamiast na mecz zapraszam do kościoła, albo na oazę.

Zgadzam sie w 100% z gc

również popieram w 100%

Cytat:

ednak dla innych mecz to nie tylko boisko, ale atmosfera na trybunach, doping, oprawa, wyjazdy itp. To dzięki takim kibicom drużyna często dostaje skrzydeł, a klub jest bardziej poważany.

dla mnie tak samo, cieszę się, że dla Ciebie też. cieszę się, że nie napisałeś o niszczenu własnych obiektów, pseudonazistowskiej , neoskinheadowskiej otoczce ruchu kibicowskiego, paleniu szalików.

na mecze ŁKS chodzę od kilku lat jak jeszcze byli w IV lidze. Nie stoję w młynie bo nie prowadzę aktywnego dopingu 90 minut non - stop. Jednakże jak idzie Adaś z puszką " na oprawę" to zawsze wrzucam,bo wiem, że są tacy co dają z siebie wszystko.

ale tym wszystkim brudasom, pijanym małolatom z szalikami na twarzy, kozaczkom za dychę najchętniej wrzuciłbym kondona do puszki. najlepiej te kondony założyłbym im na głowę, żeby było wiadomo kto w Łomży jest kibicem, a kto zwykłym chuliganem

Van_Loosen: to jutro jak Adas bedzie zbieral kase nie zapomnij mu sie przedstawic.
Dam Ci szanse osobiscie zalozyc mi kondona na glowe.

Idea warta krwi

gc pisze:
cyt: "Teraz xyx, abc są wielkimi kibicami ŁKS-u, ale gdzie oni byli jeszcze parę lat temu jak ŁKS grał w IV lidze?? Może i przychodzili na mecze, ale na pewno siedzieli cicho i nie interesował ich aktywny doping drużyny."

Ciekawy jestem gdzie będziesz siedział jak będziesz miał 50 latek ?! Usiądziesz na ławce razem z synem i jego kolegą? Oni nie będą życzyć sobie Twojego towarzystwa ! Potrafi do Ciebie dotrzeć, że trybuna tzw picnik to najstarsi, najwierniejsi kibice ŁKS-u ?? Połowa z Was (żnających sie na kibiczowaniu) wyjedzie niedługo po nauki albo do roboty do Irlandii. Starsi kibice będą przychodzić na mecze nadal. Macie po ..... naście lat. Od kilku lat wiecie, że bramki są dwie a uzurpujecie sobie prawo do dzielenia kibiców na tych lepszych hałaśliwych oraz smutniejszych - starych dłubiących pestki? Trochę pokory dla ludzi, którzy chodzą na mecze od 30-40 lat synu.

Pozdrawiam

Tak się składa, ze mam już lat ...dzieści kolego peter. Na meczach zawsze siadam na trybunie od rzeki i będę tam siadał, niezależnie od wieku. Widać, że przyzwyczaiłeś się do wsiowej atmosfery na ŁKSie i nie wiesz co to znaczy doping całego stadionu jak to ma miejsce np. na Legii. Tam drą się wszyscy, niezależnie od wieku i stażu wizyt na stadionie, bo na takiej Legii, Lechu, Jadze itd. liczy się też podejście do atmosfery wokół meczu a nie sama obecność na meczu. I tak jest wszędzie na największych arenach piłkarskich świata. Ja uważam, że my do czegoś takiego jako kibice ŁKS-u powinniśmy dążyć. Powoli nasza publika zaczyna to rozumieć, świadczy o tym coraz częstszy (choć daleki od tego czego oczekuje) doping całego stadionu, np. odpowiedz pikników, kto wygra mecz. Tu się nie ma czego wstydzić, ale nie wszyscy jeszcze to rozumieją jak widać.

Chuligan to do, której z 3 wymienionych przeze mnie grup się zaliczasz, że należy Ci się kondon na głowę?

PS jutro nie będzie mnie w Łomży - przebywam w stolicy

@gc: piszesz o dopingu całego stadionu, a my o niszczeniu własnego stadionu. piszemy o czym innym, więc chyba się nie uda nam dojść do konsensusu.

ja popieram doping całego stadionu, a czy Ty potępiasz chuliganów i wandali?

Temat się rozmywa tak jak zauważył Van_Loosen. Cały czas chcemy piętnować huliganów i próby demolowania stadionu. W odpowiedzi słyszymy nieudaczne, nieprzekonywujące nawoływania do obrony wandali. Powiedźcie wprost: zawsze będziemy chcieli spalić, zdewastować stadion, kiedy tylko sprowokuje nas ochrona albo przyjezdni kibice. Jesteśmy nieobliczalni, niereformowalni. Tak naprawdę, nie przychodzimy na mecze aby kibicować naszej drużynie. Interesuje nas tylko współzawodnictwo z kibolami tego cyrku jakim jest polska liga. KROPKA.

Poczytajcie przy okazji komentarze nie tylko tej witryny. Może także fan klubu. Nie pisze się tam o akcjach zespołu, transwerach, błędach i tatyce. Jeden temat to MY WSPANIALI KIBICE.

Pozdrawiam

Tak, potępiam wandali i chuliganów. Tylko cały czas twierdzę, że na meczach ŁKS-u są oni w śladowych ilościach od kilkunastu lat. Z niektórych wypowiedzi wynika, że na meczach ŁKS dzieje się sodoma i gomora, a to nieprawda.
Ok, to moj ostatni post w tym temacie, ja wiem swoje, a taki peter wie swoje. Może chodzimy na inne mecze...

Ok gc - super, że wreszcie stwierdziłeś iż potępiasz wandali i huliganów na naszym stadionie. Piszesz, że: cyt: "Z niektórych wypowiedzi wynika, że na meczach ŁKS dzieje się sodoma i gomora, a to nieprawda." Ja nigdy tak nie twierdziłem. Mamy wspaniałych kibiców i jestem z nich dumny. Zresztą - sam jestem jednym z nich. Nie akceptuję tylko huligaństwa na trybunach. Nigdy też nie pisałem, że rozróby to chleb powszedni łomżyńskiego stadionu.

Pozdrawiam

To i ja się wypowiem.
Wielcy inteligenci i uczeni (zapewne po szkołach typu WSA i Jański) niech na początek nauczą się pisać słowo "chuligan" poprawie (bo jak obrazuje powyższy przykład nie każdy z krytykantów to potrafi).
Istnieje taka niepisana zasada "nie byłeś, nie widziałeś - to nie wypowiadaj się". Krytykujecie cała grupę ludzi, a ciekawe ilu z Was nie złamało nigdy prawa, ilu z Was nie prowadziło nigdy samochodu pod wpływem alkoholu, czy wielu innych rzeczy które w tej chwili nie przychodzą mi do głowy? Wychodzi na to, że w Łomży, gdyby nie ta "banda idiotów" nie potrzebna byłaby policja.
Robicie wielkie halo, jakby Wam matki pokrzywdzili.

Do kibiców "po szalu"
Nie udzielajcie się w tym temacie bo szkoda na to nerwów i prądu. Pewnym osobom i tak nie przetłumaczycie. Niech oni dalej żyją w swoim "inteligentnym" świecie i dalej zaśmiecają bazy danych 4lomza lub onetu :)

PS. Ten post ma służyć jako przemyślenie na niektórych osób. Odpowiedź na niego nie ma sensu, gdyż ja w tym temacie się już nie wypowiem.

________

Jedni zbierają znaczki, drodzy chodzą do kina, a my lubimy kiedy nam skacze adrenalina!

tak przyjacielu - leć na lks.4lomza.pl

tam zrozumieją Cie Twoi wykształeceni neonazistowscy przyjaciele po szalu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org