czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gastrolog dziecięcy

Czy ktoś z Was może mi polecić dobrego gastrologa dziecięcego niekoniecznie w Łomży? Będę wdzięczna za jakiekolwiek namiary.

Pozdrawiam,
Kasia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gastrolog dziecięcy

witam mam ten sam problem czy zna pani juz adres gastrologa dziecięcego czekam na odp. dziękuję

karina

Witam!
Okazuje się, że w Łomży nie ma żadnego. Jeśli już, trzeba szukać w Białymstoku albo Warszawie. Ja już nie potrzebuję, u mojego synka podejrzewano refluks, szkoda tylko, że nikt tego nie zbadał a przepisywali leki. Na szczęście po trzech miesiącach samo przeszło. Jeśli ma Pani podobny problem może pomogę. Moje gg: 4008544.
Pozdrawiam,
Kasia

Odkopuję temat.
Czy coś się zmieniło w Łomży jeśli chodzi o gastrologa dziecięcego? Może ma ktoś namiary prywatnie. W Białymstoku trzeba długo czekać. Dopiero od sierpnia będą prowadzone zapisy na następny rok.

łomża i białystok to samo - wszyscy mają refluks i alergię i w ciemno bez badań na to leki zapisują.
może u części dzieci ta diagnoza to strzał w dziesiątkę ale u większości to trucie niepotrzebnymi lekami.
Najłatwiej wziąć od lekarza rodzinnego skierowanie do szpitala na gastro na diagnostykę problemu, telefonicznie umawia się termin w wybranym szpitalu w Warszawie, na oddziale w ciągu 3 -5 dni dziecko przejdzie kompleksową diagnostykę i postawią diagnozę.
Ja tak zrobiłam i nie żałuję, w Warszawie byli zszokowani jak można dziecko na refluks 2 lata leczyć skoro dziecko go nigdy nie miało, problem tkwił w czymś innym.

Szukam gastrologa dziecięcego,może ktoś ma do takiego namiary? Prywatnie czy nie to nie gra roli, proszę o pomoc.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org