niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piesek

Mam do ODDANIA ślicznego 2-miesięcznego szczeniaka. Rasa- mieszaniec. Płeć- suczka.
Jeśli jest ktoś zainteresowany prosze pisać na meila : 4irbis4@wp.pl.
Popytajcie znajomych, w przeciwnym razie pojdzie do schroniska.

Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piesek

Jeśli ktos jest zainteresowany, to wpisujcie tu meile to wyślę zdjęcia.

biernak15@interia.pl jakieś foto daj i jak duży urośnie??

siebie oddaj do schrosniska! zapewniam cie ze to najgorsze co moze byc, zapewniam cie ze bylby ci bardziej wdzieczny jesli bys go uspala niz do schorniska oddala nie masz serca;/ moze ci sie nic nie stanie jak go jeszcze troche potrzymasz sama mialam ten problem i znalazla sie pani ktora wziela suczke szczeniaka ale za nic w swiecie bym jej do schorniska nie oddala...

niuniusia na kiego sie czepiasz? Nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj. To nie zależy ode mnie. Myslisz ze po co te reklamy? Bo pokochalam tego pieska i chce dla niego jak najlepiej.

------i co pan zrobisz, nic pan nie zrobisz-----------

pokochalas pieska chcesz dla niego jak najlepiej ale jak nikt go nie zechce to oddasz do schorniska! poknij sie w leb glupia babo bo szkoda mi ciebie....

Weź sie zastanow idiotko o czym ty do mnie piszesz. To nie ode mnie zalezy, zreszto co ja Ci sie bede tlumaczyc.
Jej, że na świecie są takie sieroty, w realu boją sie odezwac a na necie sie do wszystkich czepiaja.

pomysl blondyno jak mam sie do ciebie odezwac jak cie nie znam... sa ludzie i taborety ale zeby klamka sie urodzic to trzeba miec szczescie ale jakos ci tego szczescia nie zazdroszcze... szkoda mim twoich psow biedactwa:( jesz z nimi z jednej miski czy masz oddzielna?

Wiesz co wlaśnie pokazalas na jakim jestes poziomie. Skoro mnie nie znasz to skad wiesz jak maja u mnie moje psy?? Wiesz co szkoda mi czasu i uwagi na sprzeczki z Tobą. Jak można jeść z jednej miski razem z psem? Skoro u Ciebie w domu sie tak robi to strasznie mi ciebie szkoda. Mam nadzieje, że ja odparzasz.
Idz do apteki i kup se nerwosol albo zmień hormony bo ci na nerwy dzialają.

Ps. Masz racje, nie znasz mnie - ja nie zadaje się z kretynkami.

hahahah kto tu sie zniza do poziomu kretynki chcac oddac niewinne stworzonko do schoroniska moze Ciebie czas oddac do adopcji albo na dworzec centeralny zzreszto nie chce mi sie z takimi jak Ty pisac i znizac do twojego poziomu bo przykra jestes

Tak, tak jestes fajna, ale weź już skończ. Nie będę więcej komentować twoich kretyńskich komentarzy.
Ten temat miał być po to, żeby ktoś przygarnął pieska a nie żeby jakaś durna istota wyladowywała swoje napięcia.

Ale macie problemy:) niuniusia18 a Ty co tak na nią wjechałaś? Może sytuacja jej nie pozwala na dalsze posiadanie tego pieska. Stara się dziewczyna mu pomóc trafic w dobre ręce. Jeśli ma go do schroniska nie oddawać, to co ma niby zrobić? Utopić go? Wyrzucić z domu? Sama kiedyś musiałam swojego szczeniaka oddać do schroniska, bo rodzice nie pozwolili mi go zatrzymać. Został mi tylko jeden z piątki i już nie dałam rady znaleść mu nowego domu. Na szczęście po miesiącu go ktoś adoptował.
Skoro taka dobra jesteś to jedź do schroniska i weź jakiegoś psiaka. A może nie możesz? Widisz są sytuacje, w których ludzie się znajdują, choć bardzo tego nie chcą.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Oh, są jednak mądrzy, kulturalni ludzie, ktorzy potrafią się postawić na miejscu innych. MiYu dzieki za wsparcie. Mam nadzieje, ze mojego mieska tez ktos zaadoptuje, bo rodzice go oddadzą a jest taki slodki...
Ja mam male podrórko i niema sposobu, zebym miala 2 psy. Robie co moge zeby nie trafil do schroniska, ale nikt w tych czasach nie chce psa. Każdy jest wygodny.

Nie ma za co InMyDreams:)
A co to za piesek? Malutki jakiś? Ja mam w domu jednego i w następnym tygodniu jadę do schroniska wziąć jakiegoś dużego do obrony podwórka. SZkoda mi tych zwierzaków, ale co zrobisz, przecież ich nie utopisz. Każdy zwierzak ma prawo do życia. Może się nie wydaje, ale w schronisku jest im lepiej, niz gdyby miały by się błąkać po mieście.

To jest średniej wielkosci piesek. Nie duży, nie mały, jak w sam raz :) Strasznie mi go szkoda, najchetniej to zostawilabym go sobie, ale niestety warunki mi nie pozwalaja. Mała jest słodka, gdy ktos otworzy z rodziny drzwi odrazu leci sie przywitac. Nie chce zeby trafila w zle ręce. Dlatego wole oddać ja do schroniska niż gdzieś na wioche do starych ludzi, ktorzy zamiast plynem na pchly pryskaja psa muchozolem. Tak samo nie wywioze jej gdzies zeby sie bląkała. Jest za mała, nie poradzilaby sobie, zreszto napewno tego nie zrobie. Jeśli nikt sie nie znajdzie pozostanie schronisko.
Nie wiem czemu ludziom to przeszkadza. Jeśli niema wyboru trzeba oddać pieska tam.

a ja jestem mysliwym i moge ci go za flaszke odstrzelic

dziewczyno jestes nie powazna
daj 30 zl i uspij go **** nie opiekunka z ciebie
mial byc rasowy a wyszedl mieszaniec, co???

Nie miał być rasowiec bo jego mama jest besrasowa. Jak nie jestes zainteresowany to sie tu nie udzielaj. Nikt Cie nie prosił.

InMyDreams jak dla mnie to troszkę za mały. Potrzebuje dużego psa, który będzie potrafił odgryźć rękę, kiedy jakis idiota (jakich wielu na tym forum) będzie mi chciał niepostrzeżenie znowu zwinąć coś z podwórka. Nie przejmuj się tymi "dziwnymi" ludźmi co na Ciebie skaczą, najczęściej to małolaty, co muszą sie w internecie rozładowywać, bo na realu by nawet słowa bały się powiedzieć.
Życzę Twojemu psiakowi jak najlepiej:)
Ps. Mieszańce sa fajniutkie sama mam takiego :)

MiYu po 1 nieudzielaj sie nieproszona po 2 wzielam psa wlasnie ze schroniska mialam 3 szczeniaczki i tez dlugo czekalam na to az ktos go wezme wolalbym go uspac niz do schorniska oddac i mialy siedziec i piszczec z glodu! i faktycznie utrzymanie szczeniaczka wymaga milionow! zywi sie mlekiem matki dopoki ta je ma a ma je dlugo po za tym jesli wytrzymlaa z nim juz troche to wytrzyma jeszcze pare dni sa chetni na psy wystraczy sie tlyko postarac, dac ogloszenia do gazet jak cie nie stac na platne to daj do bezcennej itp sa rozne gazety ktore za free zmeiszczaja ogloszenia!

dodam jeszcze ja mieszkam w bloku i mialam psa i 3 szczeniaki a ty z 2 piskami na podworku niewytrzymasz? ksiezniczka jakas jesces.. a rodzicow sadystow pozazdroscic =]

niuniusia18 ujmę to tak - nie rozmawiam z ludżmi, których inteligencja równa sie inteligencji kwiatka.

A na forum może pisac kto tylko zechce i o czym sobie marzy...

No tak, genialna niuniusia radzi dac ogloszenia.... a ten temat to niby co?? Niuniusia a jak mialas w domu psa, to skad szczeniaki? Nie uwazalas na biologii? :> I co bys z tymi szczeniakami zrobila, jakby sie chetny nie znalazl? Trzymalabys kolejne 15 lat? Chyba autorka nie napisala, ze juz biegnie do schroniska? Zreszta skoro jej rodzice tak chca, to chyba nie ma wyboru, Twoi Ci daja rzadzic w swoim domu? Ciekawe. Wez sie do ksiazek lepiej, zamiast klepac bzdury. Bo Tobie mozna pozazdroscic rodzicow, ktorzy widocznie leja na poziom umyslowy wlasnego dziecka.
A jak utrzymanie szczeniaczka nie kosztuje, to taka milosniczka psow powinna wiedziec, ze kazdego nalezy zaszczepic, odrobaczyc, zarejestrowac, zaplacic podatki, a szczeniaczek powinien dostawac dodatkowy pokarm juz po kilku tygodniach zycia, a nie zywic sie tylko mlekiem matki. Zadbalas o to wszystko? A moze mialy u Ciebie nie lepiej niz w schronisku? :>

Boże niuniusia jaką ty jesteś ciotą to aż mi Ciebie szkoda. Nie pozole ci obrazać moich rodzicow. Jesteś niewychowana i bezczelna. Weź zastanów się co ty pleciesz.

Hej no i co z tym pieskiem??? Jeśli macie kogos znajomego, który chcialby wziąć to dajcie im do mnie meila. To naprawde super piesek.

Ps. Drań i MiYu dzieki za wsparcie :)

Tak.Bierzcie pieski.Niech srają na to i tak zasrane przez nasze ukochane pieski miasto.

ŁOMŻA O.K

hmm pewnie już zajęty piesunio :( a bym z checią wziął dla swojej córeczki ...

nie zajety

I co z tym pieskiem? Bo się kłócicie i nie wiadomo czy znalazł dom...

Znalazł dom w dobrych rękach w Kupiskach :)

w kupiskach pomaga krowy pasać

A ogląda ktos pieska leszka ???

www.level6.yoyo.pl

piesek Leszek to w 2 lo angielskiego uczy ;]]

pozdro piesiu-lesiu :dd

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org