wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyńska Wieża Ciśnień!

W wątku dotyczącym muzeum pojawił się problem wieży ciśnień.

Może ktoś wie co aktualnie się z nią dzieje i jaka jest jej przyszłość? jeśli nie ma co do niej planów, to jak ją można wykorzystac?

Ktoś zna jej historie? Kiedy powstała, czy od poczatku miała tak wyglądać, czy może przerwano jej wykończenie?

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyńska Wieża Ciśnień!

Z tego co się orientuje może coś się zmieniło to wieża ciśnień jest w władaniu radia BAB, miasto parę lat temu przekazało wieże w dzierżawę radiu. Radio wykorzystuje je jako punkt dla swego nadajnika.

Piotrze

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=6842&t=6842

już w listopadzie miałem podobne pytanie - ale ilośc odpowiedzi była znikoma :(

Mnie również interesuje ten temat - będę wdzięczny za podanie jakichkolwiek informacji, albo przynajmniej źródeł gdzie takie informacje mogę znaleźć (chodzi mi konkretnie o historię naszej wieży ciśnień)

Pozdrawiam

Tiger

Wieża jest sliczna .. niszczeje.. przypomina kupę gruzu oby tak dalej będzie zabytkowa kupa gruzu.. gdzie jset konserwator? władze?.....tak dużo zabytków ma Łomża żeby je od lat olewać????

kumaty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org