Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z Kalu? |
Co z M. Kalu Zigur
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z Kalu? |
odwieźli go do szpitala na sygnale, ale ten bramkarz go staranował!!!!!! Sędzia barbarzyńca!!! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Co z Kalu??!! Padl ofiara sedziego i bramkarza gosci...
|
|
Toć sędzia skorupowany był.... ;/;/ A Kalu...szkoda go;/ Ale mam nadzieje ze wszystko wporządku będzie
|
|
Nie ma gorszego od rzeszowskiego sędziego ....... Kalu ma prawdopodobnie złamany obojczyk i kilka żeber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
***** ten cwel ********** ,żebym ja miał tego sędziego pod ręką . Bramkarz tak dojebał Maxwellowi że naprawdę mógł go połamać . A sędzia kutas nic tylko tą łape podnosił .
|
|
TEN SĘDZIA TO KOMPELTNY DEBIL BZDĘGĘ PIŁKARZ LEGNICY DWA RAZY POTURBOWAŁ A SĘDZIA OCZYWIŚCIE NIC!!!!!!!! TO SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
wszystko wskazuje na to, ze Kalu ma złamany obojczyk, ale ostateczną diagnoze przyniosą prowadzone właśnie badania. Jest mało prawdopodobne, zeby zagrał w meczu z Jagiellonią.
|
|
TO CO WYCZYNIAŁ TEN SĘDZI DZIŚ TO JEDEN WIELKI SKANDAL!!!!!!!!!!! ZERO ZYSKU DLA DRUŻYNY A NA DODATEK STRATA KALU!
|
|
Ja nie wiem co to było , tak się wkurzyłem jak nigdy .Najbardziej szkoda Kalu , raczej na pewno nie zagra przeciwko Jagiellonii , i może nawet z miesiąc nie grać za nim dojdzie do siebie , mam nadzieje ,że wszystko będzie ok . Ale na prawdę nieźle mu ten bramkarz przyjebał
|
|
cytat "Jest teraz problem z kontuzjami, złamany obojczyk Kalu, problemy z Jasińskim (7 kartka), Bzdęga ma spuchniętą kostkę" Derby za 4 dni :(
|
|
Derby w środę ale oprócz tych kontuzji i kartek to jest jeszcze gra w piłkę, a dziś średnio to wychodzilo... obrona jakaś taka niepewna... durzo strat w środku pola, w drugiej połowie jak wszedl Adamski to coś tam próbował szarpać ale tez wychodzilo to rużnie... Przeszed jednego, dwóch zawodników a na nastepnym koniec... udezyl ze dwa razy groznie na bramke, ale nic z tego, oprocz tego tez niezle stałe fragmentu w jego wykonaniu, ale trzeba przypomniec ze wszedl on dopiero w 2połowie... Ten Strugarek jakiś taki niepewny jak wrocił z tej Korei, w drogiej połowie tez posyłał tylko taki piłki na "aferę" i wyszlo z tej "afery" kontuzja Kalou. Nieukłada sie to najlepiej przed derbami;/ Ale wiadomo ze na taki mecz jest wogole inna mobilizacja i Łomża bedzie chciala wygrac ten mecz. W środę wszyscy na mecz, brać szale i śpiewac jak najgłośniej tylko sie da !
|
|
Oby Maxwell szybko wyzdrowiał!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Łomża to jest potęga, Łomża najlepsz jest, Łomżę trzeba szanować, Łomża nasz ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Nie zarzucaj Strugarkowi że spowodował kontuzję Kalu. Chyba wszyscy wiemy jak było naprawde...
|
|
nienazucam zle to ujelem, wiemy wszyscy ze bylo to po wykopie bramkarza
|
|
Niestety.....Kalu na 98% nie zagra w derbach. Ze złamaniem nie da się grać..
|
|
4 tygodnie gipsu i rehabilitacja. Raczej nie będzie grał do końca rundy. Trzeba tego sędziego oskarżyć i z kasy wydoić.
|
|
jeśli jest to złamanie to dłużej niz 4 tyg. nie bedzie grał
|
|
Ciężka kontuzja Maxwella Kalu i jego nieobecność w składzie jest dużą stratą dla ŁKSu. Ale jestem pewna, że i bez Maxwella zespół jest w stanie sobie dobrze radzić.
|
|
na zdjeciach widac strugi lez u Maxwella, wiec niedobrze to widze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |