Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
orange internet |
Mam problem z internetem w sieci orange. prosze o kontakt osoby które korzystaja z niego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: orange internet |
Ja tez korzystam i tez mam problemy. W okolicach Poloneza dziala calkiem niezle, ale np. na poludniu czesto traci polaczenie. Plus w Lomzy wypada znacznie lepiej...
|
|
taa, po pijaku wszystko nie dziala.
|
|
prosze o kontakt
|
|
Huston, mamy problem - dopłać gościowi od neta 250 zeta w miesiąc ( do kieszeni) i na pulwach będziesz miał dolby surrand, a za drugie tyle Piratów z Karaibów 7. A ha drugie tyle dla buców z TP. SA. ściemka wszystkim
|
|
czuubek - mieszkasz na pulwach?
|
|
Podaje spis łomżyńskich nadajników wraz z numerami cid. Może się komuś przyda. ERA: 2304 - Szosa Zambrowska -maszt 2301 - ul. Rządowa 1a - Hotel Polonez 2951 - kościół ul.Kard.Wyszyńskiego 11 2647 - maszt enerfetyczny przy BP 2948 - komin MPEC PLUS: 5956 - teren browaru ul.Poznańska 1248 - komin MPEC 1337 - al. Legionów / Polowa - maszt przy ZE Łomża Orange: 1403 - ul. Rządowa 1a - Hotel Polonez 1400 - maszt Centertela Szosa Zambrowska 1402 - kościół ul.Kard.Wyszyńskiego 11 1401 - komin MPEC
|
|
tą to tzw. hotspoty http://www.hotspot.info.pl/hotspots.php?action=search&keyCity=%A3om%BFa&keyStreet=
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |