Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS Łomża - Jagiellonia Białystok, 18 kwietnia, 16.00 |
To już za tydzień - Wielkie Derby Województwa Podlaskiego. Na stadion przychodzimy TYLKO W BARWACH BIAŁO - CZERWONYCH! Osoby, które nie będą w takowe wyposażone, nie zostaną wpuszczone na stadion ;) P.S. Radzę szczególnie uważać na szale, zwłaszcza w okolicach stadionu, np. przed kasami biletowymi. Weźcie te słowa na poważnie, żeby nikt później nie płakał...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS Łomża - Jagiellonia Białystok, 18 kwietnia, 16.00 |
Najważniejszy mecz sezonu. Będe napewno. WSZYSCY W BIAŁO CZERWONYCH BARWACH NA STADION. Radze sie posłuchać ,,ŁKS gol''a bo szal łatwo można stracić a ostroźności nigdy za wiele. To co ? - dozobaczenia za tydzień na Ul. Zjazd. Zabierzcie znajomych... będzie co oglądać. Pod względem piłkarskim i zapene ULTRAS bo obie ekipy chcą pokaż się z jak najlepszej strony Kto wygra mecz? - ŁOMŻA Kto? - ŁOMŻA AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS [color=blue]Klikając TU- Pomagasz[/color]
|
|
Pozdrowienia dla kibicow LKS ! Bylem ostatnio na meczu Watford -Portsmouth ,zycze Wam ,zebyscie kibicowali zawsze tak jak kibice Portsmouth ,gdy ich druzyna przegrywala 4-1 . użytkownik usunięty
|
|
A ja nie mam szalika i nie kupie. Na ŁKS lubei chodzić i co ? Nie sprzedadzą mi biletu albo w morde dostane bo wezma mnie za śledzia ? Co wy tu za głupoty wogóle piszecie. Kto jak chce to sie ubierze i pojdzie. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Właśnie...Wszyskim zależy zeby na stadionie byla jak najwyzsza frekfencja wiec niemozliwe jest to ze zostaną wposzczeni tylko w barwach bialo-czerwonych.
|
|
Wielki mecz i bardzo ważny, zapewne będzie rekord frekwencji, bo derby są wyjątkowe............. Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest, Łomże trzeba szanować. Łomża nasz ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
no nie wiem czy będzie rekord , bo ten mecz będzie w telewizji
|
|
Niestety to nie to samo co w realu. To tak jak lizaka lizać przez celofan z dziurkami.
|
|
Zamknijcie się wszystko okarze się na boisku i pozanim;)
|
|
Proszę o tłumacza , bo nie rozumiem. Zainstaluj sobie nową wersję przeglądarki to będzie Ci podkreślać ortografy.
|
|
Ja mam szalik i tyle a zobaczymy jaka będzie pogoda ! bo jak będzie wiatr a co lepsze śnieg to wątpie żeby ktoś stał w samej koszulce , Osobiście biorę tylko szal na koszulke mnie nie stać ... Buuuuu
|
|
JA tylko dodam od siebie, że troche termin meczu jest nieprzemyslany. Moim zdaniem to powinien sie odbyć w sobote a nie w środku tygodnia. Cześć ludzi pracuje, uczy sie, itp. wiec raczej na rekord ilości kibiców nie ma co liczyć, a co za tym idzie - będą mniejsze wpływy z biletów. To bedzie nastepnym razem nauczka dla tch co terminarz zatwiedzaja... O ile następnym razem te derby bedą (mam nadzieję że tak :)
|
|
Koszulkę zawsze można założyc na bluzę, nie widzę przeszkód.
|
|
Barwy rzecz Święta...Ja tylko dodam cos od siebie, kazdy numer wykrecony na stadionie=perspektywa ogladania kolejnych meczy z perspektywy ulicy...a w razie powtorki '96 chyab wszyscy wiedza co maja robic ;)
|
|
Bartes: Zawsze możesz założyć zwykłą biała, bądź czerwoną koszulkę, którą chyba każdy posiada w Swoich zbiorach. Carmello: Jeśli komuś zależy i chce zobaczyć ten mecz na żywo to zrobi wszystko, żeby być na tym środowym spotkaniu. Chociażby biorąc dzień wolny, zamieniając się, urywając. PS. Widzimy się wszyscy na Stadionie i nie szczędząc gardeł dopingujemy Nasz ŁKS!!!
|
|
Witam kibiców ŁKS-u ... Tak się składa że moja frima jest sponsorem tej relacji w TVP 3 Białystok, dlaczego ; 1. mniej będzie chętnych do przyjazdu z Białegostoku 2. będzie mozna pokazać naszą wspaniałą publiczność 3. chciałem aby firma z Łomży była sponsorem / gospodarz spotkania ŁKS Browar Łomża , sponsorem relacji firma z Łomży, patriotyzm lokalny ;) / mecz przede wszystkim obejrzy kibic z Białegostoku , choć myslę że całe wojwództwo od godz.16.00 będzie przed telewizorami. Nasze hasło klubowe na mecz - Derby w biało-czrwonych barwach... Środa 18 kwietnia ( środa ) godz. 16.00 - kasy czynne od 13.00 , warto być na stadionie już od 15.00
|
|
No i najważaniejsze , liczę że trybuny będę wypełnione po brzegi a każdy kibic ŁKS-u bedzie w barwach biało-czerwonych ( szalik , koszulka , flaga , czapeczka ) ... Wierzę że pokażamy , iż dwunasty zawodnik zespołu jest w barwach biało-czerwonych... Dlaczego warto być na stadionie ; bo to Pierwsze historyczne Derby II ligowe w Łomży , a po Drugie pierwszy raz będzie relacja NA ZYWO w TVP 3 Białystok ze spotkania piłkarskiego , po trzecie kiedy kibice krzykną " kto wygra mecz - ŁOMŻA " to wiem że już nic nie zatrzyma naszego zespołu przed wygraną ... Avia ŁKS
|
|
Jeżeli ktoś nie ma szalika, repliki meczowej czy też innego gadżetu związanego z ŁKSem i w najbliższym czasie nie zamierza nic takiego nabyć, to proponuję na mecz ubrać się w zwykłą białą koszulkę (ewentualnie czerwoną) - takie chyba wszyscy posiadają. Poza tym apeluję do wszystkich obecnych na meczu o czynne włączanie się do dopingu. Na hasło "cały stadion śpiewa z nami" krzyczeć powinien każdy szanujący się kibic, tak aby było nas słychać w Piątnicy i na Placu Kościuszki. Jeśli widzisz, że osoba siedząca obok nie śpiewa - daj dobry przykład, a zobaczysz, że zaczną się przyłączać kolejne osoby.
|
|
Postarajmy się wszyscy, niech każdy będzie w barwach, namawiajcie znajomych, żeby też zakładali koszulki. Biało-czerwony stadion da super efekt.
|
|
Koszulke każdy ma jak nie replike to zwykłą biało albo czerwono. Podobnno w ma być 20 stopni na meczu wiec kurtki odpadają. Zapraszam wszystkich. A gardeł nie żałować to jedyny w swoim rodzaju mecz. Wiec wszyscy w biało-czerwonych strojach z pozytywnym nastawieniem i przygotowanym gardłem o 15:00 na stadionie są. Praca, Szkoła to nie przeszkoda to wymówka zawsze mozna wziąć wolne a w szkole to wogóle... Pozdrawiam. Aviva Aviva Aviva ŁKS Cały stadion śpiewa z nami..... Cały to cały a nie tylko młyn...- niekumate te ludzie.
|
|
A co z kibolami ze sledziowa ? Duza ekipa sie szykuje ? Bedzie jakis dym jak mowicie ? Starczy im odwagi ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
lepiej, żeby nie było żadnej zadymy, bo zamkną nam stadion! I wtedy nie pójdziemy już na mecz na stadion, a to będzie wielka strata
|
|
luizfernandez a Tobei starczy odwagi zeby przyjsc na mecz?? Czy moze jestes zgredzik co w kazdym meczu widzi tylko potencjalna "zadyme"??
|
|
http://www.lks.elomza.pl/derby_plakat.jpg derby to NASZA WSPÓLNA sprawa! drukujcie plakaty i rozklejajcie w swoich szkołach, na osiedlach, przystankach! pokażmy jak się ŁOMŻA BAWI!!!
|
|
|
|
podbijam!!
|
|
Ptysiu80. Lux plakat. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Super plakat!! Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest, Łomże trzeba szanować. Łomża nasz ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
i zeby nikt przypadkiem w żółtej koszulce nie przyszedł...
|
|
podbijam! Teraz liczy się tylko ten mecz. W środę pełna mobilizacja!!!
|
|
WSZYSCY DOPINGUJMY W ŚRODĘ NASZ ŁKS!!!!!!! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Niestety nie zagra na nim Kallu jeden z lepszych zawodników. Niestety... a naprawde wierzyłem w niego. WSZYSCY NA MECZ. Białystok sie bardzo mobilizuje to i my coś pokażmy. Rozklejajcie plakaty. rozłsyłajcie łańcuszki na gg namawiajcie znajomych...
|
|
|
Jagiellonia przegrała dziś u siebie z G. Polkowice 0:1 i grała cienko...
|
|
Dwie sprawy 1. Na forum ŁKS-u była informacja o koszulkach (replikach meczowych) niestety post przeczytałem już po całej akcji może została wam jeszcze jedna XXL bardzo chętnie kupię, bo cena tej w czapniczym jest chora, chyba 120zł. 2. Dziś oglądałem mecz JAGIELLONI z GÓRNIKIEM PLKOWICE w TVP3 Powiem tak mimo wielu animozji myślałem że jest możliwe normalne zachowanie między kibicami JAGI i ŁKS-u ale chyba nie. Tak śpiewali kibice JAGI "Łomża starą k.....ą jest je...ć je...ć ŁKS" na całe szczęście przegrali. AZAZEL
|
|
Tak, jak już wcześniej mówiłem - kto nie ma repliki meczowej OBOWIĄZKOWO przychodzi w zwykłej BIAŁEJ lub CZERWONEJ koszulce!!! Nie wspominam już o SZALU, bo bez niego nikt nawet nie kupi biletu na młyn. WBIJCIE TO SOBIE DO GŁOWY: NA MŁYN TYLKO W SZALU I KOSZULCE W BARWACH!!! KTO BEZ SZALA NIECH SP*****LA!!
|
|
Ja nie mam repliki ale chcę ją kupić ale za rozsądną cenę jakieś 30 - 40 zł AZAZEL
|
|
AZAZEL 1975: zapytaj na forum ŁKS-u, dostaniesz bardziej konkretną odpowiedź.
|
|
dzięki już to robię AZAZEL
|
|
|
peter, z całym szacunkiem, ale robisz z siebie debila w tej chwili.
|
|
..Nie wspominam już o SZALU, bo bez niego nikt nawet nie kupi biletu na młyn. MYŚLĘ ŻE BEDZIECIE SPIERDALAĆ DALEJ NIŻ WIDZICIE. MACIE MOŻE PO 13-16 LAT I STRZELACIE Z DUPY.
|
|
Panie Zajkowski... Daj pan spokój z tym swoim patriotyzmem, śmieszne to jest, a najśmieszniejsze było zaproszenie na 'DERBY' w bezcennej z pańskim zdjęciem hehe żałosne, naprawdę. Trochę pokory... Dlaczego tak piszę? Od momentu ostatnich wyborów wszelki słuch o panu zaniknął, natomiast teraz powracasz panie Macieju z wielkim hukiem. Kibice organizują wyjazd do Opola, pan oczywiście nie ma nawet złotówki by wspomóc, kibice organizują ogólnopolski turniej kibiców, oczywiście jak wcześniej najlepiej było się na nich wypiąć. Więc my kibice prosimy cię byś nie udzielał się w tym temacie jak 'Derby woj. podlaskiego' bo z kibicowaniem i kibicami to ty masz tyle wspólnego co wiara judaszowa z murzynami. Wdając się tutaj w dalszą rozmowę ostro się pan skompromituje zachowując się jak dziecko co pierwszy raz dosiadło się do komputera he, więc jeżeli chce pan prowadzić jakieś interesujące polemiki zachęcam do założenia tematu MACIEJ Zajkowski - fakty i mity. Bez pozdrowień
|
|
loko, widze, że masz jakis kompleks, ktory probujesz w dziwny sposob leczyc.
|
|
WSZYSCY NA MECZ!! WSZYSCY W BARWACH!! CAŁA ŁOMŻA KIBICUJE NASZEJ DRUŻYNIE!! :)
|
|
Do meczu pozostało już tylko 48 godzin! Zabierajcie ze sobą jak najwięcej znajomych. Panowie, PEŁNA MOBILIZACJA!!!
|
|
Cytat: ŁKS-ie pokaż na co cię stac by takim ,,osobom'' jak Tarasiewicz zamknąc jadaczke!! ____ ^_^
|
|
Polemizując z wypocinami pana Tarasiewicza chcemy my (kibice ŁKS-u) nieśmiało wspomnieć, że to dzięki nam Jaga jest tak blisko liderowania (wygrane naszego klubu z całą czołówką tabeli). Aby nie było wątpliwości: myślę, że Jagę także odprawimy z bagażem 2 bramek nie tracąc żadnej. ŁKS gol: na mecz włożę jedyną stosowną koszulkę dla tego spotkania : biało - czerwoną ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Tarasiewicz pajacu, nie bądź taki pewny siebie! Zobaczysz na co nas stać!
|
|
Najwazniejsze to zrobic SWOJE, a pozniej bedzie czas na ewentualne swietowanie. Glosna geba i maly mozdzek najczesciej chodza w parze, wiec wybaczmy trenerowi Jagiellonii. Jak wygrywac to z klasa, jak przegrywac to z HONOREM. A pan Tarasiewicz jak widac po jego wypowiedzi nie ma ani klasy ani Honoru....
|
|
Przygotujmy sie na przyjazd: hehehe
|
|
Tarasiewicz powinien sobie przypomnieć jak, przegrywał z Łomżą 2-0. I tylko dzięki postawie Sobolewskiego ten mecz wygrał :(
|
|
i dzięki temu, że opadliśmy z sił w II połowie
|
|
Jak jest z biletami na mecz ? Bedzie mozna jutro rano kupic ? Bo mnie tu strasza ze juz nie ma :(
|
|
Bilety jutro można będzie kupić!!!
|
|
Prawdopodobnie od 13.00 sprzedaż biletów.
|
|
To jest program TVP3 na jutro 18.04 i gdzie ten mecz?????????? 16:00 Kurier flesz 16:03 Serwis ekonomiczny 16:05 Serwis sportowy 16:10 Rozmowa dnia 16:30 Kurier 16:40 Pogoda 16:45 Gość dnia, Publicystyka Polska 2007 16:55 Warto tam być..., Info 17:00 Everyday English, Kurs językowy 17:15 Plus - minus, Magazyn 2007 AZAZEL
|
|
ale Tarasiewicz strzelił butną wypowiedź na konferencji..... liczę, że jutro wygramy i mina mu zrzednie..i przestanie nas obrażać i mówić, że powinniśmy wygrywać tylko z zespołami typu Unia Janikowo
|
|
jutro trzeba z całych sił dopingować nasz ŁKS ŁOMŻA TO JEST POTĘGA, ŁOMŻA NAJLEPSZA JEST, ŁOMŻĘ TRZEBA SZANOWAĆ, ŁOMŻA NASZ ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jagiellonia Białystok - Browar Łomża We środę 18 kwietnia zapraszamy na transmisję z regionalnych, II-go ligowych derbów piłkarskich. W Łomży ŁKS Browar podejmować będzie białostocką Jagiellonię. To nie tylko mecz o ligowe punkty..... . Jesienią 3:2 wygrała Jagiellonia - a jak będzie na wiosnę? Początek transmisji we środę , 18 kwietnia 2007 o 16:00. OK BĘDZIE MECZ NAPEWNO NAGRAM ale na mecz i tak idę tego nie można przegapić !!!!! AZAZEL
|
|
Z forum ŁKS: [quote="ISD"][size=15]Uwaga!!! W związku iż sprzedaż biletów rozpocznie się jutro już od godziny 14:00 jest taka propozycja by poszczególne osiedla spotykały się jednocześnie w w wyznaczonych miejscach by wspólnie, spokojnie w zwartej grupie przejść do muszli. Wygląda to następująco:[/size] [size=18]ŁOMŻYCA - pod ELJOTEM 13:30 POŁUDNIE (KS.Anny,KS.Janusza itd) - na SKATE PARKU przy elektrowni 13:30 ŚNIADAK i okolice - na koszach przy ul. Konstytucji 13:30 JANTAR i Górka Zawadzka - pod kościołem 'Ambroziaka' 13:30 CENTRUM,Rembelin i reszta - na Starym Rynku o 14:00[/size] To jest tylko propozycja, która mam nadzieję pomoże wszystkim spokojnie dotrzeć na mecz bo jak idzie się większości z was domyślać , że przyJaciele tego dnia mogą wcześniej zawitać do bram Królewskiego Miasta Północnego Mazowsza Łomży :) Stary Rynek czeka na schodzących się kibiców z reszty miasta i wspólnie wszyscy ruszają na muszlę
|
|
Przypominam wszystkim kibicom ŁKS-u, że jedynym obowiązującym strojem na derby jest replika koszulki ŁKS-u, ewentualnie biała lub czerwona koszulka ! Do tego OBOWIAZKOWO Biało-Czerwony szal ! Plan jest prosty - jedziemy z głośnym dopingiem przez 90 minut, nasi piłkarze wygrywają derby a potem świętujemy zwycięstwo opijając sukces naszym eŁKasEsiackim piwkiem ! Do jutra ! My nie, my nie, my nigdy nie, my nigdy nie poddamy się !!!
|
|
Reguła jest prosta: jutro wszyscy w biało-czerwonych koszulkach (nie wierze ze nie macie białych albo zwykłych czerwonych koszulek) i w szalach. Kto nie posiada szala ani koszulki może mieć problem z zakupieniem biletu
|
|
Z każdą sekundą napięcie rośnie coraz bardziej. Do meczu pozostały już tylko godziny. STWÓRZMY NIEZAPOMNIANĄ ATMOSFERĘ NA WYPEŁNIONYM PO BRZEGI STADIONIE W BIAŁO - CZERWONYCH BARWACH!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |