Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Libacja |
Hej, slyszalam, ze w starym Atomie jakas wielka bujka byla? Wiecie cos o tym bo nic nie moge znalesc na ten temat? Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Libacja |
Fajna nazwa co? :P Jesli bylaby tam klimatyzacja pewnie zadnej bujki by nie bylo hehe :P
|
|
"bujka" to coś od "bujania"?
|
|
Syf,kiła i mogiła=Libacja LEPSZEJ NAZWY JUŻ NIE MOGLI WYMYŚLIĆ :D
|
|
Nie, podobno byla tam rozruba, jakies straty na 200 tys. Cagłami szyby zniszczyli. Ochroniarzy pobili, byla policja, poszedl w ruch gaz i pałki. Ale nie wiem nic dokladnie. Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*
|
|
Żebyś był to byś wiedział. Książkę piszesz? Za wywiady się płaci kolego. Za każdą wielką fortuną kryje się Zbrodnia.
|
|
Ta 3 żuli się spotkało i chlali ''starogardzką'' i jeden nie chciał sie złożyć na ''1904'' więc zaczęli śpiewać i rozbijać butelki .
|
|
Jestem dziewczyną ... Strasznie przyjemny jestes ... Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*
|
|
Nie 200tys, tylko 200mln. Jesteś nienormalna! [Nie]pozdrawiam.
|
|
InMyDreams głód sensacji ? Banda debili pewnie znów chciała podwyższyć swoje ego. Ale co tu się dziwić ? Jaki klub [ jaka nazwa :-) ] taka klientela ;-]
|
|
nie była nie wie co sie działo a chce przed koleżankami przybujać czego to była świadkiem a z kąd brać info najlepiej z internetu......... czy internet to najlepsze miejsce do wymiany takich informacji ?? Juz na tym forum złodzieji łapali teraz z Libacji bandytow szukają weźcie załużcie sobie milicje obywatelską może się wreszcie spełnicie
|
|
Forum jest po to żeby się wypowiadać InMyDreams też ma do tego prawo. pozdro.
|
|
Z tymi szkodami na 200tys to przesada...
|
|
byla rozruba krew sie lala ochrona wyjela palki chuligani rzucali ceglami oj dzioalo sie dzialo
|
|
A kto tam teraz jest wlascicielem ?? Moze porachunki jakies ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
a co sie dzialo pod alibi slyszalem ze byla tam jakas strzelanina
|
|
ja tak juz slyszalem ze to mogly byc porachunki
|
|
nic nie wiecie na temat alibi
|
|
a ja dzisiaj latalem mysliwcem ladowalem na grobli widzieliscie mnie? z powarzaniem franus
|
|
Nie rozumiem po co ta nienawiść ... Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*
|
|
tak, w Alibi kominiarze zdjeli 3 w Sombrero's bo przylecieli po haracz, ponoć uzbrojeni w gitary jak w "Desperado" a w Libacji zabrakło oranżady, sie młodzież wkurwiła poważnie i zaczęła wnosić swoje andruty i napoje ze słomką, bramka handlowała na boku krynką i się zaczęlo, normalnie walka o wpływy!!
|
|
aaaaahahahahah;d;d;d;ddobre;p
|
|
Impra po Świętach to chłopaki chcieli sie "wytańcować" :)
|
|
przez takich dzieci neostrady jak InMyDreams te forum ma tak niski poziom ze tylko usiasc i płakać hah ale po glupim pytaniu są chociaż śmieszne odpowiedzi i to one sprawiają że od rana mam dobry humor :D A do tego co się działo nie byłas nie wiesz trzeba byłobyć a nie siedziec przed kompem i drukowac durne posty. Nie wiesz zapytaj kogoś ze znajomych (no chyba że masz samych wirtualnych z forum) przeczytaj gazetę jak tam się nie dowiesz to znaczy ze informacja jest tajna i nie masz do niej dostępu. Bo ogolno dostępne forum jest ostatnim miejscem gdzie dostaniesz takie info I to nie jest zadna nienawiesc tylko smianie się z glupoty :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |