Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powróćmy nad Narew ! cz. LX |
Członkiem klubu wioślarskiego mogły stać się osoby narodowości polskiej po ukończeniu dwudziestu jeden lat życia bez żadnych ograniczeń płciowych. Zlikwidowano ograniczenia dla uczniów i wojskowych. Po odzyskaniu niepodległości oficerów wojska polskiego przyjmowano z pominięciem balotowania. Krytyka przez pozostałych członków tego odstępstwa od stosowanych zasad spowodowała ponowne ich przestrzeganie. Studia Łomżyńskie nr V cdn. .................................................. Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego czesław
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powróćmy nad Narew ! cz. LX |
Z całym poważaniem ale ile jeszcze części Powróćmy nad Narew ! zostało bo to jest nudne wrzuć te wszystkie informacje na jakoś stronę tematyczną o Narwi i zaproś wszystkich na nią.
|
|
Bez szacunku, a ja czytam tym chętniej im sie bedzie więcej Kolumbów dopisywało, zeby nie pisać czesław pisz
|
|
Szanowny Kolumbie czynię to dla zainteresowanych. Trudno mi precyzyjnie określić ile jeszcze będzie odcinków, ale wydaje mi się, że około 120. Kolumbie rozumiem Ciebie nie każdego może to ciekawić, więc najlepiej pomijaj te posty. Pozdrawiam wszystkich czytelników. czesław
|
|
Nie jestem historykiem ani fanem historii (w sensie ogólnym). Ale to, co przedstawia "Czesław", to duża rzecz. Człowiek musi mieć korzenie. "Sadzeniaków", przypadkowo mieszkających w Łomży to może nudzić,ale nie "rodaków". Pozdrawiam panie Czesławie z ogromnymi wyrazami szacunku. Widać, że jest to człowiek z pasją.
|
|
Spoko Czesław, To nic, ze czasem boli głowa od nadmiaru wiedzy. Małymi porcjami mozna się łatwiej przyzwyczaić do tej szlachetnej odmiany bólu. Pozdrówka
|
|
Dzięki za dobre słowo. czesław
|
|
Czesław bys lepiej napisał jakies tipsy do gier. HEHE.... Wogóle to kiedy ten powrót nad Narew??? Są jeszcze wolne miejsca??? Ile kosztuje bilet??? Będa jakies laski???? Jeśli tak to SIGN ME UP!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |