niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
4fun TV

Witam. Mam takie zapytanie. Czy w vectrze (złoty pakiet) znajde program 4fun TV ??? Z góry dzieki za odpowiedz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 4fun TV

a co to jest

czary mary. Jest.

ściemka wszystkim

4fun.TV emituje świetne kreskówki : "Kartony" mianowicie :D Jak pamietam to są o 15:05 i 20:00 :P Jak sie myle to mnie poprawcie :D

www.level6.yoyo.pl

wilsonnfl. Ja nie chce wiedziec jakie tam sa programy emitowane, chce tylko wiedziec czy ten kanal moge znalesc w pakiecie ;p

Mam ten pakiet i jest 4fun Tv!

master398 powaznie jest czy tylko sciemniasz ?

arek111 posiadam pakiet , o którym piszesz ale tego kanału tj. 4fun TV nie mam. Ale i tak nic prostszego podskoczyć lub przedzwonić do Vektry i się dowiedzieć. Będąc osobiście możesz dostać wykaz kanałów dla poszczególnych pakietów.

PS.master398 może i masz ale nie w Vektrze więc nie wprowadzaj w błąd

e=mc2 master398 ma racje. Przed chwilą znalazłem ten kanał. Znalazłem także axn, hallmark i jakos "super stacje" czy cos takiego więc poszukaj a także znajdziesz. master398 dzieki za informacje

Teraz tylko czekac, az udostepni comedy central ;p

Świetna stacja. Kiedyś była w Multimedia, ale znaleźć jej nie mogę. Pewnie już wycofali ją z pakietu.
Kartony wgniatają, szczególnie "Generał Italia"

W takim razie master398 przepraszam ale u mnie nie ma choć mam taki sam pakiet. A może trafił mi się jakiś wybrakowany pakiecik ?? :))))

U mnie jest 4FUN i te inne bzdety na 4FUN najlepsze są te kreskówki np Pod Gradobiciem Pytań i td.

E=mc2 poszukaj a napewno znajdziesz. Nie mozesz miec wybrakowanego pakietu. Ja tez znalazlem, chociaz szukalem kilka dni.

Jest na stówe ale tylko w złotym pakiecie na 815,25 Mhz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org