Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
paintball !! 21 kwiecień!!! |
szukam chętnych do przejechania sie na gierke która będzie pod Ostrołęką przy barze Koziołek , 21 kwietnia, bedzie tam około 150 osób, im więcej tym lepiej ps. wczesniej zrobiłem temat.. ale admin skasował ( nie wiedząc czemu)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: paintball !! 21 kwiecień!!! |
|
tu jest forum o tym jak cos http://www.paintball.info.pl/forum2/index1.php?akcja=temat&temat_id=13420&PHPSESSID=4f5928aea661323a20c64a4e336c0b20
|
|
ale zwykle gry zaczynją sie od 9 rano lub 10
|
|
a tu jest link do rejestracji http://www.paintball.info.pl/imprezy.php?id2=217
|
|
Po diabła tak daleko? Przecież u nas też jest paintball. O ile wiem, to trzy dychy za pistolet i 100 kulek. Pozdrawiam :))
|
|
annamira podasz jakies konretniejsze namiary, nr telefonu, adres i takie inne ??
|
|
u nas jest paintball, ale to jest zorganizowana impreza z sędziami i prawdopodobnie większą ilością ludzi, do tego jest przygotowane kilka scenariuszy i teren na "wojnę" ;) , a w tym saperzy i czołgi ;) jestem mieszkańcem pięknego łomżewa
|
|
Jakby co, to mogę robić za czołg :D pis998
|
|
a co to znaczy "w Lomzy jest paintball"???
|
|
Wafel napisał(a): > a co to znaczy "w Lomzy jest paintball"??? to ze ktos w łomzy wypożycza sprzet annamira napisał(a) >Po diabła tak daleko? >Przecież u nas też jest paintball. >O ile wiem, to trzy dychy za pistolet i 100 kulek. tyle ze z taką różnica ze bedziesz biegać w 6 cio osobowej druzynie, przez pare godzin a tu bedzie ogólnopolska zoraganizowana impreza, gdzie są przygotowane scenariusze, catering, szacowana ilość graczy z całej polski to około 100-150 osób, będzie pirotechnika, około 20 sędziów ( wtym ja) wiec sie podlizywać zebym za szybko z pola was nie zdjął :), mozłiwe ze bedzie TV
|
|
zapomiałem dopisac ze na dniach sie dowiem ile bedzie sprzętu do wypożycznia i za ile (ceny kulek hurtowe) zatem mozna sie nieźle wystrzelać.. FIN wspomniał o tym ze za 30zl masz s100 kulek.... śednio na takiej imprezie zużywam lekką ręką 1000-1500 kul :) wiec zapraszam
|
|
No to trzeba pisac ze w Lomzy ktos wypozycza sprzet do paintballa, a nie ze jest paintball. Bo w Lomzy nie ma paintballa. W Lomzy tez ktos wypozycza kajaki, czy to znaczy ze w Lomzy jest kajakarstwo?? Nie slyszalem a zadnej zorganizowanej imprezie paintballowej w Lomzy a bawie sie w to juz 3 lata! Wiec gdzie jest ten paintball ? Dla malkontentow: impreza w Ostrolece to najblizszy scenariusz w ktorym mozna poczuc co to jest paintball,
|
|
Wafel grasz 3 lata. znamy sie? bo ksywy nie kojarze
|
|
No chyba sie znamy, skoro trzymasz w domu od 3 tygodni moja lufe! ;o))
|
|
ehheheehehe :) dobre
|
|
huehue bardzo....czekajta wytre zajady :P
|
|
juz jest 77 osób zarejestrowanych http://www.paintball.info.pl/imprezy.php?id2=217
|
|
wypożyczenie sprzętu - 25 zł (ilość ograniczona, prosimy rezerwować mailem) - wypożyczenie maski 10 zł, (ilość ograniczona, prosimy rezerwować mailem) - magazynku 5 zł, (ilość ograniczona, prosimy rezerwować mailem) - butli 9 oz 5 zł, (ilość ograniczona, prosimy rezerwować mailem) - munduru 10 zł (ilość ograniczona, prosimy rezerwować mailem) - CO2 każdorazowe nabicie butli płatne 2 zł.
|
|
pfff dajta spokoj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |