Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miliony za obwodnicę Augustowa |
Ciekawe, kto zapłaci inwestorowi budowy obwodnicy w Augustowie. Będą budować przez Rospudę - Unia nałoży karę i nie da ni eurocenta na tę drogę, nie będą budować - Budimex otrzyma milionowe odszkodowanie. Gdzie się nie obrócisz i tak **** z tyłu. Myślę, że Pan Topczewski będzie miał tyle honoru i wyłoży kaskę z własnej kieszeni za swoje "widzimisię" , jeśli nie to podam Jaśniewidzimisię Pana Topczewskiego za wyłudzenie moich wypracowanych pieniążków na podatek do sądu. Ja nie pracuję na zachcianki Panów Topczewskich. ściemka wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miliony za obwodnicę Augustowa |
ciemne siły po trupach ale daza do dopnięcia swego. "Jasnie pan" TOPCZEWSKI to pionek na "szachownicy" , powolny i spolegliwy wykonawca polecen odgornych!Najsmieszniejsze w tym wszystkim j.t. ,ze AGUSTOW jest podzielony ---jedni chca tej obwodnicy natomiast ci ktorzy maja i wynajmuja domy ,domki ,hotele NIE CHCA , poniewaz ta "doroga" bedzie przebiegac pod oknami hoteli i najbardziej urokliwych miejsc AUGUSTOWA. _________________________________________________________________jestem pewna ---------------- bedzie PROBLEM!!!! w tej chwili obywatele polscy głosuja nogami a gdy dojdzie do placenia kar NA PLACU BOJU POZOSTANA: KACZYNIACY , SZYSZKO , TOPCZEWSKI I OJCIEC "PODLASIA" CIMOSZEWICZ! ktory najbardziej przyczynil sie do tego konfliktu. Panom KACZYNSKIM GRATULUJE DOBOROWEGO TOWARZYSTWA - napewno się nie pogryza. bagrmosen
|
|
No cóż temat jest nieco głębszy, jak się ma rząd jaki się ma, to się tak dzieje jak obecnie . Co mam na myśli: Temat obwodnica- pytanie po co? - odpowiedź – bo ruskie tiry rozwalają miasto, ba mało tego rozwalają polskie drogi praktycznie nic za to nie płacąc. Do tego wszystkiego mamy teraz problem z ekologami i unią, bo chcemy ratować życie i zdrowie mieszkańców Augustowa. Ale żeby tego było mało, to Niemcy zaczynają prace nad uruchomieniem tanich przepraw morskich omijających Polskę. Czyli co, poniesiemy koszty, podpadniemy uni i pewnie zapłacimy za to. A okaże się ze po raz kolejny w historii Niemiec z Ruskiem się dogadał, podobnie jak się to ma z rurociągiem na dnie Bałtyku, i cała heca z obwodnica straci sens. A jak pamiętam był czyjś projekt o przewożeniu tirów pociągami, były by miejsca pracy i bezpieczniej na drogach. Ale przycichł, pewnie dlatego ze dotyczył transportu lądowego a nie lotniczego. Czyli, tak czy tak stracimy, za sprawa naszych władnych co to dąsać się umieją . Temid
|
|
Sami taki rząd wybraliście więc teraz nie pierdolcie smutów .
|
|
Wombat, za samo słownictwo powinieneś (jak masz honor) sam sobie dać bana, ja tego rządu nie wybierałem, a za marnowanie moich groszy posądzę nie tylko SamsobieTopczewskiego, ale i ciebie. Smutasie (na K ... ci nie powiem, bo na pieszczoty też trzeba zasłużyć). ściemka wszystkim
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |