Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowe radio w Łomży! |
Nie wiem co wy wszyscy o tym sadzicie ale moim zdaniem w Lomzy mimo i tak wielkiego tloku potrzebna jest kolejna rozglosnia radiowa, tym razem jakas z prawdziwego zdarzenia. Rozglosnia, ktorej wlasciciele beda znali sie na fachu i beda wiedzieli jak zadbac o sluchacza (w domysle- klienta). Niedawno slyszalem ze powstaje jakis powazniejszy projekt - radio i agencja muzyczna "def", ktora ma byc prawdopodobnie calym kompleksem radiowo-artystycznym. A z tego co mi wiadomo bierze sie za to dwojka bardzo powaznych ludzi, doswiadczonych radiowo i muzycznie, takze zapowiada sie obiecujaco. Z tego co ich znam sa naprawde profesjonalistami w tym fachu i wydaje mi sie ze moze powstac cos fajnego. Co wy o tym sadzicie?? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowe radio w Łomży! |
Co można sądzić o czymś czego nie ma ? Poreg
|
|
pomysł dobry, osądzimy kiedy usłyszymy pozdr.
|
|
:) he Radio Bialystok nie moze ludzi znalezc do pracy w Łomzy i Suwalkach ( dwa razy sie na forum oglaszali) a tu taki post :) . Zapewne "def" musi dysponowac ooooooooogromnym kapitalem skoro takie ma wizje . Zycze szczescia i zglosze sie napewno, kiedys prowadzilem radio wezel w Zambrowie
|
|
Jak zagraja to moze cos powiemy wiecej a narazie trzeba czekac ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |