niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zdradza co szósta żona...

więcej: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070329/REG00/70328020

jak myślicie - dlaczego? W artykule przodują w tej "dziedzinie sztuki" oczywiście mężczyźni. Ale damy zaczynają niebezpiecznie zbliżać się do czołówki i być może już niedługo ta klasyfikacja zmieni się diametralnie. Co jest przyczyną tej niestabilności ?? I nie chodzi tu tylko o małżeństwa ale o zaufanie i uczciwość w każdym związku. Czyżby wierność to cecha która stała się niemodna ??

Pozdrowienia.

ADALL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zdradza co szósta żona...

to tobie odpowiem ----- jesli ciagle je się chleb , to takze chce się zjesc ciastko. Poniatno DDDDDD

bagrmosen

czy ciastko jest zawsze smaczniejsze od chleba?

jakie metafory :P

ciastko bardziej tuczy

Ciastko jak zakazany owoc-kusi:)

G a z e l a

gówno baby wcale nie m niej zdr5adzaja od męzczyzn,z tym ze sie do tego nie przyznaja,Przeciez jak by to wygladalo ze kobieta ma bardzom wielu partnerow seksualnych.

Facet zdradza bo ma potrzebę kopulacji
a kobieta dlaczego ??

z tym ciastkiem halina to juz przesadziiiiiiiiiiiiiiiiiiilas
lepiej jadac z kremem rureczki;niz codzien suche buleczki

statystyki to mozna o kant................wychodzi;ze/jezeli robilyby to codziennie,zakladam,np tylko w lomzy,okolo 2500 kobiet?/
dzis byloby o wiele cieplej,niz jest.wiecie ile to energii cieplnej.

a i rachunek mi sie nie zgadza co drugi facet i co szosta kobieta?
to z kim faceci to jeszcze robia?

hehe, też mnie to zawsze zastanawiało - może z innymi facetami :)

http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=247 to jest niezłe ona napewno nie zdradza

Zdradzają swoich mężczyzn ... też z mężczyznami! Koło się więc zamyka bo powiedziane było: "idźcie i rozmnażajcie się", a o ślubie przedtem ani słowa! Czyli wszystko jest jak należy, a powodów zdrady niech szukają zdradzeni u siebie- tam jest prawdziwa przyczyna!

Zbych

kto sie kurwą urodzil zakonnicą nie umrze

Mężczyźni zdradzają częściej, bo mają ułatwienie w postaci agencji.
Wystarczy otworzyć tyle agencji dla kobiet, co jest dla mężczyzn a statystyka się wyrówna.
Swoją drogą wyobrażacie sobie taki przybytek dla kobiet lub kolesia stojącego przy drodze :-)

AZAZEL

ja mówię, rób co chcesz, jak chcesz, mów ile wlezie i co ci ślina na język przyniesie, pod warunkiem, jak rano, czy się golisz, czy myjesz zęby, czy też się malujesz... jak tam zobaczysz siebie, jest ok, jak świńską mordę, to się mocno zastanów. A jak powiedział S. Mrożek ".....k..rwa to nie zawód - to jest charakter....."

ściemka wszystkim

O, Erosie!!! Czemu jak próbuję uwieść którąś mężatkę, zawsze trafiam na jedną z tych pięciu pozostałych?... :-(

A dlaczego zdradza tylko co szósta?
Zdradzałaby co druga, ale dla mniej operatywnych zabrakło facetów z jajami. He, he.

Romi

2-3 miesiace temu w sklepie zaczepil mnie facet i pytal, czy nie umowilabym sie z nim
ja uczciwie przyznalam, ze mam meza i nie interesuje mnie nikt poza nim(mezem)
facet mial pretensje , ze obraczki nie mam(naprawde mial) i skad on mial wiedziec, ze ja mezatka

chwile pozniej widzialam go z kobieta przy kasie, placili za zakupy, a potem poszli do czesci z alkoholem

po pewnym czasie ten sam facet znowu mnie zaczepil(sklerotyk)z pytaniem skad my sie znamy (glupek)

przez 2 miesiace nie jezdzilam do tego sklepu

to ja bella:o)

często i gęsto twardy chleb jest lepszy od miękiego ciacha...

Zgadzam się mundry. Zresztą ciasteczek nie da się codziennie konsumować,a chleb jaki by nie był smakuje...nawet ten czerstwy:)

G a z e l a

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org