Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palant od świateł |
Kiedy ruszasz jako pierwszy ze świateł przy PKS w strone centrum przy normalnej jeździe trafiasz na drugich na żółte-czerwone. Sprawdziłem 28.03.2007 godz. 20.07. Pozdrawiam debila, który je tak ustawił. Zigur
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palant od świateł |
To jak Ty jeździsz ??? Bez urazy, ale ja też nie szaleję po mieście i widzę, że za mną auta przejeżdżają jeszcze spokojnie więc chyba coś jest nie tak. Choć faktem jest, że mogłyby być lepiej spasowane.
|
|
Zigur ma racje, makmarc ty chyba nie o tych swiatlach myslisz. Tam bez kitu tak jest. Jak dobrze wpizde wstawisz i jestes pierwszy to spokojnie przejedziesz. Spokojnie ruszajac i jadac 60 to mozesz pomarzyc. Naprawde debile ustawiaja te swiatla. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
W szkole każdy rozwiązywał zadanie: z miejscowości A wyjeżdża pociąg.... Między tymi skrzyżowaniami jest dość blisko, i o ile zdążyłem zauważyć, jadąc od miasta przejeżdża się bez problemu obydwa skrzyżowania. W drugą stronę, jeśli się jest jednym z pierwszych - też. Ale to chyba z czegoś wynika. Łatwo policzyć, czy to się da. Wystarczy wziąć czas całego cyklu sygnalizacji, prędkość i odległość. Matematyka na poziomie szkoły podstawowej. Albo Zigur nie uważał na lekcjach, albo uważa, że ten, jak napisał "palant od świateł" powinien zmienić prawa fizyki. Swoją drogą, to uważaj Zigur, bo za tego palanta i debila ktoś może ci się dobrać do d... Nie jesteś anonimowy, jak ci sie wydaje. Radzę go przeprosić.
|
|
Do dupy to mu się mogą dobrać co najwyżej ustami,a konkretnie to złożyć na pośladach soczysty pocałunek. Po ryju nikogo nie wystrzelał,a powinien,bo jak ktoś jest ułomny to niech się nie chwyta za programowanie sygnalizacji.Tyle.
|
|
Zigur ma rację. Nie ma synchronizacji. Jadąc w dół sikorskiego też trafisz na czerwone :-) proponuje sprawdzić ;-]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |